POLHO Polisan Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

POLHO Polisan Holding

.....
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

***POLHO***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Ahmet Ertuğrul Bitlis tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
    Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Şark Mensucat Fabrikası A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Şark Mensucat Fabrikası A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• vahhun
          Çalışkan
          • 12 Ağustos 2013
          • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• MYERS
            Aktif
            • 27 Nisan 2012
            • 189

Polho da ozellikle siyasi gerginlik sonrasindaki gerileme ile firma sahiblerinin hisse alimi buyuk miktarlarda olmasa bile sureklilik arz ediyor ve hisseye psikolojik destek veriyor. Tekfen ve Polho 17 aralik sonrasinda hizli toparlanan hisseler arasinda. Hisse 2.15 tl deki fibonacci noktasini kirdi ve bu noktanin hemen uzerinde kendine destek bulmaya calisiyor. Yukselis trendinin devam etmesi durumunda ilk etapta 2.36 tl yi hedefleyecegini dusunuyorum. Yerel secimler arefesinde yeni bir siyasi gerginlik olmaz ve hukumet yerel secimlerde oy oranini korursa ilkbahar aylarinda 3 tl seviyelerini tekrar görülebileceğini düşünüyorum.

Hisse icin olumlu haber beklentimin devam ettiğini belirtmek isterim.

http://www.m******.com/?p=room&i=74

Yorum

Working...
            X

Debug Information