ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz

.....
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
  • vahhun
    Çalışkan
    • 12 Ağustos 2013
    • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
      Çalışkan
      • 12 Ağustos 2013
      • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
        Çalışkan
        • 12 Ağustos 2013
        • 2846

Yorum

• vahhun
          Çalışkan
          • 12 Ağustos 2013
          • 2846

Yorum

Working...
          X

Debug Information