Avrasya Gayrimenkul, 12.11.2013 tarihinde MEPET Metro Petrol ve Tesisleri San Tic A.Ş.(MEPET) payları ile ilgili olarak 3,01 - 3,11 TL fiyat aralığından 378.430 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Bu işlemle birlikte Avrasya Gayrimenkul'ün Mepet Metro Petrol ve Tesisleri San Tic A.Ş.(MEPET) sermayesindeki pay toplamı 12.11.2013 tarihi itibariyle %4,468 sınırına ulaşmış oldu.
MEPET Mepet Metro Petrol ve Tesisleri San. ve Tic. A.Ş.
Collapse
X
-
MEPET : Sermayenin bedelsiz 77.000.000 TL'ye çıkarılması için "izin" talebi ile yeniden SPK’ya başvuru yapıldığı bildirildi.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
-
Kap : Borsa istanbul a.s. / [mepet] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 09:05:30
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Borsa istanbul a.s. / [mepet] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 09:05:30
sermaye piyasasi kurulu'nun seri: Viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda galip ozturk tarafindan borsamiza gonderilen pay alim satim islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.
Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap'a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
Kap : Borsa istanbul a.s. / [mepet] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 12:28:01
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Borsa istanbul a.s. / [mepet] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 12:28:01
sermaye piyasasi kurulu'nun seri: Viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda avrasya terminal isletmeleri a.s. Tarafindan borsamiza gonderilen pay alim satim islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.
Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap'a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.
---------------------------------------------------------------------------------------------
-kap-
Yorum
-
AÇIKLAMA:
21 ocak 2014 tarihinde şirketimiz sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. (MEPET) Hisselerinin satışı için görüşmelere başlamak üzere, Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile niyet mektubu imzalamıştır.
Kamuoyuna duyururuz.
Saygılarımızla.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum