BRKSN Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri A.Ş.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

BRKSN Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri A.Ş.

02.02.2011 16:36:55 ***BRKSN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Payların İşlem Görmeye Başlaması )

***BRKSN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Payların İşlem Görmeye Başlaması )
    Borsamız Yönetim Kurulu'nun 20.01.2011 tarihli kararı uyarınca, Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) sermayesinin, mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanarak, 4.000.000 TL'den 8.000.000 TL'ye çıkartılması için 31 Ocak 2011 tarihinde Borsamız Birincil Piyasa'da halka arz edilerek satışı tamamlanan 4.000.000 TL nominal değerli paylar GİP Listesi'ne kabul edilerek, birincil piyasada gerçekleşen işlemlerin ağırlıklı ortalaması olan 2,04 TL fiyat baz alınarak, "BRKSN.Y" kodu ile 04.02.2011 tarihinden itibaren, Borsamız Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem sırası açılacaktır.

Şirket'in işlem sırasına gönderilecek emirlerde maksimum lot miktarı 2.500 adet olarak uygulanacaktır.

Şirket'in halka arz edilecek paylarını satın alacak ortakların 2010 yılı karından temettü alma hakkı bulunmamaktadır. Halka arz edilecek tüm paylar ilk kez 2011 yılı karından temettü alabileceklerdir.
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

28/12/2011 - 16:28

***BRKSN***BERKOSAN YALITIM VE TECRİT MADDELERİ ÜRETİM VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

ilişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17.Maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 21 ve 22. Maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Berkosan Yalıtım ve Tecrit
    Madd. Üretim ve Tic. A.Ş.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

***BRKSN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI OTOMATİK SEANS DURDURMA SİSTEMİ( BRKSN.E Hisse İşlem Sırasının Durdurulması )

BRKSN.E Hissesi , hissenin piyasasında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketleri nedeniyle İMKB Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından 14:36:00'a kadar durdurulmuştur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***BRKSN***BERKOSAN YALITIM VE TECRİT MADDELERİ ÜRETİM VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cd. Oyal İş Mrk. 108/1 K:2 Esentepe Şişli İstanbul
        Telefon ve Faks No. : Tlf.No: 0212 347 19 10 (pbx) Fax.No: 0212 347 19 05
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tlf.No: 0216 453 00 00 Fax No: 0216 377 11 36
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
        Özet Bilgi : İMKB'nin 30/12/2011 tarih ve İMKB/24-GDD-210/704 sayılı yazısına istinaden yapılan açıklamadır

AÇIKLAMA:
        İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI BAŞKANLIĞI'NA

İMKB'nin 30/12/2011 tarih ve İMKB/24-GDD-210/704 sayılı yazısına istinaden yapılan açıklamadır.

Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat hareketine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına ilişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17.Maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 21 ve 22. Maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

**GEDIK******BRKSN***GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
          Özet Bilgi : Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Hisse Satım Bildirimi Hk.

Piyasa yapıcısı olduğumuz Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında Enis ALDIKAÇTI adına yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.

İşlem Tarihi İşlem Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Tutarı (TL)
          06.01.2012 Satım 4,750.00 11227,50
          - Satım 0.00 0.00

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

**GEDIK******BRKSN***GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
            Özet Bilgi : Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Hisse Satım Bildirimi Hk.

Piyasa yapıcısı olduğumuz Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında Enis ALDIKAÇTI adına yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.

İşlem Tarihi İşlem Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Tutarı (TL)
            26.01.2012 Satım 1.500,00 6.600,00
            - Satım 0,00 0,00

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

Ortaklığın Adresi : Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sk. İMPA İş Mrk. No:12 K:1 34810 Kavacık Beykoz Istanbul
              Telefon ve Faks No. : 0216 331 09 00 (pbx) 0216 331 09 80
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0216 331 09 00 (pbx) 0216 331 09 80
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
              Özet Bilgi : İMKB'nin 25/12/2012 tarih ve İMKB-4-GDD-211-02-2231/13833 sayılı yazısına istinaden yapılan açıklamadır.

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

İMKB'nin 25/12/2012 tarih ve İMKB-4-GDD-211-02-2231/13833 sayılı yazısına istinaden yapılan açıklamadır.

Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat hareketine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına ilişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17.Maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 21 ve 22.maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

IMKB

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

Yorum

Working...
                        X

Debug Information