***MMART*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.S.'nin 25.04.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 18.04.2008 tarih ve 622 sayili toplantisinda - Sirketimizin kuruldugu ilk yillarda sadece Marmaris ve cevresinde faaliyet gostermesi nedeni ile ticaret unvaninda yer alan "Marmaris" ibaresinin, sirketimizin faaliyet alaninin Marmaris disindaki illere de yayilmasi sebebiyle sirket esas mukavelesi'nin 2. maddesindeki ticaret unvanimizdan cikarilmasina ve sirket unvanimizin "Marti Otel Isletmeleri Anonim Sirketi" olarak degistirilmesine, - SPK'nin Seri:IV, No:27 sayili "Sermaye Piyasasi Kanununa Tabi Olan Halka Acik Anonim Ortakliklarin Temettu ve Temettu Avansi Dagitiminda Uyacaklari Esaslar Hakkinda Teblig'in 7'inci maddesinde cesitli amaclarla kurulmus olan vakiflara bagista bulunulabilmesi icin ortaklik esas sozlesmesinde hukum bulunmasi gerektigi belirtildiginden sirketimizin sosyal sorumluluk projelerine destek olabilmesi icin esas sozlesmemizin 16. maddesine "m" fikrasinin eklenerek Yonetim Kuruluna cesitli amaclarla kurulmus olan vakiflara ve derneklere bagis yapilabilmesi hususunda yetki verilmesine, - Sirket esas sozlesmesinin 2. ve 16. maddesinin asagidaki sekilde degistirilmesine, - Bu hususta gerekli izinlerin alinmasi ve Genel Kurul'un onayina sunulmasi. Karari alinarak 25.04.2008 tarihinde Esas Sozlesme degisikligi icin izin alinmasi amaciyla Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvuruda bulunulmustur. Yonetim Kurulu karari eklidir." Ana Sozlesme tadil tasarisinida iceren yonetim kurulu karari gunluk bulten ekinde yayinlanacaktir. ***MMART***
MARTI- Martı Otel İşletmeleri
Collapse
X
-
su anki düşüşler endeksden kaynaklanıyor.cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşüş eylemimi başladı bozulma varmı grafiginde yardımcı olursanız sevinirim
yine de sağlam duran kağıtlardan
bir panik havasında gördüm sizi
Yorum
-
0,88den aldım hatırı bir lot panik degilde ne bir eksi ne bir artı oluyor saglamlıgından olsa gerek benim tahminim de buydu sizde onayladınız tşklergüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu anki düşüşler endeksden kaynaklanıyor.
yine de sağlam duran kağıtlardan
bir panik havasında gördüm sizi
Yorum
-
13/06/2008 15:29
***MMART*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.S.'nin 13.06.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Sirketimizin sermayesinde % 94 hisse sahibi oldugu
***MMART*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.S.'nin 13.06.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Sirketimizin sermayesinde % 94 hisse sahibi oldugu bagli ortakligimiz Marti Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin sahip oldugu Sirketimiz tarafindan isletilmekte olan Mugla Ili, Marmaris Ilcesi Hisaronu Koyunda yer alan Marti Marina tesisi, Dunya Gazetesi ve Deniz Haber Ajansi'nin birlikte duzenledigi ve Turk Denizcilik Oscar'lari olarak bilinen "3. Altin Cipa Turk Denizcilik Basari Odullerinde" aday gosterildigi Terminal ve Liman Isletmeciligi Odulu/Yat Limani dalinda "Altin Cipa" odulune layik gorulmustur. Denizcilik sektorunde otorite olarak kabul edilen juri uyelerince titizlikle yapilan degerlendirme sonucunda Turk Denizciligine yapilan katkilar dikkate alinarak verilen "Altin Cipa" odulu ayni zamanda ulkemiz sinirlari icerisinde "Mavi Bayrak" sahibi sayili yat limanlarindan olan ve daha once de merkezi Ingiltere'de bulunan The Yacht Habour Association (Yat Limanlari Birligi) tarafindan "Gold Anchor"ile odullendirilen Marti Marina tesisine 27.06.2008 tarihinde Rahmi Koc Muzesinde duzenlenecek toren ile takdim edilecektir. ***MMART***
IMKB
Yorum
-
-
Marmaris Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin 12.08.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
%94 hissesine sahip olduğumuz Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulunun 26.03.2008 tarih ve 487
sayılı toplantısında alınan, 75.000.000,00 YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 25.000.000 YTL tutarındaki çıkarılmış sermayenin 56.000.000 YTL'sına artırılması kararı 26.03.2008 tarihli özel durum açıklamamız ile Başkanlığınıza bildirilmiştir.
Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinin 56.000.000 YTL olmasına ilişkin Esas Sözleşme değişikliği İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunca 06.08.2008 tarihinde Ticaret Siciline tescil olunmuş ve 11.08.2008 tarih ve 7124 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.”
Yorum
-
demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMarmaris Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’nin 12.08.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
%94 hissesine sahip olduğumuz Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulunun 26.03.2008 tarih ve 487
sayılı toplantısında alınan, 75.000.000,00 YTL'lık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 25.000.000 YTL tutarındaki çıkarılmış sermayenin 56.000.000 YTL'sına artırılması kararı 26.03.2008 tarihli özel durum açıklamamız ile Başkanlığınıza bildirilmiştir.
Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinin 56.000.000 YTL olmasına ilişkin Esas Sözleşme değişikliği İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunca 06.08.2008 tarihinde Ticaret Siciline tescil olunmuş ve 11.08.2008 tarih ve 7124 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.”
bu haberin manası nedir şimdi
Yorum
-
demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMarmarıs Martı'nın Vergı Daıresıne Sunulan 2008/6 Aylık Donem Net Karı 455,913 Ytl
toplanma aşaması tamamlanan mmartı kar marjını iyleştirmeye başladı.3 yıldır diplerde gezen kağıdın artık zıplama zamanı geliyor.kısa sürede kendini 0,90 ların üzerine atmak üzere.herkese bol kazançlar.
Last edited by simurg; 16 Ağustos 2008, 14:36.
Yorum

Yorum