LINK Link Bilgisayar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Timur
    Tecrübeli
    • 22 Mayıs 2007
    • 352

soymen gene dalmış mala bi delilik yapmasa iyiydi..

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      soymen gene dalmış mala bi delilik yapmasa iyiydi..
      Bugün tavan kapamadı Allahtan yoksa sabhatan yıkardı milletin tepesine...;)
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Timur
        Tecrübeli
        • 22 Mayıs 2007
        • 352

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bugün tavan kapamadı Allahtan yoksa sabhatan yıkardı milletin tepesine...;)

kapasaydı keşke satardık bizde ne güzel.. pofffff

Yorum

• Timur
          Tecrübeli
          • 22 Mayıs 2007
          • 352

gene verdiler...ama sabır sabır sabır....

Yorum

• Timur
            Tecrübeli
            • 22 Mayıs 2007
            • 352

sıkışma devam ediyor..

Yorum

• Timur
              Tecrübeli
              • 22 Mayıs 2007
              • 352

üçgen ihlal edildi şimdilik

Yorum

• Timur
                Tecrübeli
                • 22 Mayıs 2007
                • 352

macd günlükte ve haftalıkta yukarı kesti çok güzel ama RSI de bu aradan pahali sinyali veriyo haftalıkta 3.12 direnç seviyemiz hade hayırlısı..topla gel link D:

Yorum

• Timur
                  Tecrübeli
                  • 22 Mayıs 2007
                  • 352

gedik verdiklerini aldı sayılır, grafikde bi albeni görünmüyor ama takası hoş duruyor..beklemeye devam ..

Yorum

• Timur
                    Tecrübeli
                    • 22 Mayıs 2007
                    • 352

logonun satışı ile ilgili haber geldiğinde en kötü, anlık da olsa vuracak yukarı.. şimdi millete niye bukadar mal kaptırırlar anlamam

Yorum

• Timur
                      Tecrübeli
                      • 22 Mayıs 2007
                      • 352

gedik in elinde az kaldı onca malı boşalttı..hisse kritik yerde bakalım kıracak mı aşağı yoksa bi dönüş yapacak mı ama tahtaya önce bi kurumun el etması gerekiyor artık...dikkatli bakınca bir de OBO görünüyor:( (kişisel düşünceler)

Yorum

• bir44
                        Yeni üye
                        • 29 Nisan 2008
                        • 30

***link*** Link Bilgisayar Sistemleri Yazilimi Ve Donanimi Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 28.05.2008 Tarihli Yazisi Asagiya
                        Cikarilmistir. `ortakligimizin Bugun (28.05.2008) Gerceklestirilen 2007 Yili
                        Olagan Genel Kurulu Toplanti Tutanagi Ekte Yeralmaktadir. Diger Yandan Bahsi
                        Gecen Olagan Genel Kurul Toplantisinda Sirket Hissedari Olmayan Baris Muce Ve
                        Hamdi Aydin Yonetim Kurulu Uyeligine Secilmislerdir. Turk Ticaret Kanunu
                        Hukumleri Uyarinca, Yeni Secilen Yonetim Kurulu Uyelerinin Goreve
                        Baslayabilmeleri Icin Pay Sahibi Olmalari Zorunlu Bulundugundan Tamer Kirli,
                        Hamdi Aydin`a 1 Ytl Degerinde Ve Yine Onceki Donem Yonetim Kurulu Uyesi Ve
                        Sirket Hissedari Hakan Tuzun Ise Baris Muce`ye 0,25 Ytl Nominal Degerde Olmak
                        Uzere Hisse Devri Yapmistir.` Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacak Olan Genel
                        Kurul Toplanti Tutanaginda; Sermaye Piyasasi Kurulu Tarafindan Yayinlanan
                        Sermaye Piyasasi Bagimsiz Dis Denetleme Hakkinda Yonetmelik Geregi Bagimsiz
                        Denetim Icin Agd Danismanlik Serbest Mahusebeci Musavirlik Anonim Sirketi`nin
                        Yonetim Kurulu`nun 29.01.2008 Tarih 2008/01 Sayili Karari Ile Atanmasinin Aynen
                        Onaylanmasina Karar Verildigi, - Sirketin 31.12.2007 Tarihli Bilancosunda Yer
                        Alan Donem Zararinin Gecmis Yillar Zararlarina Eklenmesine Karar Verildigi, -
                        Yonetim Kurulu Uye Sayisinin 7 Olarak Tespitine Ve Ana Sozlesme Geregi A Ve B
                        Grubu Hissedarlarin Gosterdigi Adaylar Arasindan Yapilan Oylama Sonucunda
                        Toplantida Hazir Bulunan Murat Kasaroglu, Hayguyi Antikacioglu, Feride Aksoy,
                        K.sima Akca, Selma Gunaydin, Hamdi Aydin, Baris Muce`nin Bir Yil Sure Gorev
                        Yapmak Uzere Secilmelerine Karar Verildigi, - Ana Sozlesmenin 16. Maddesi
                        Geregi A Ve B Grubu Hissedarlarin Gosterdigi Adaylar Arasindan Olmak Uzere
                        Toplantida Hazir Bulunan Irfan Sarikaya`nin Denetci Olarak Secilmesine Karar
                        Verildigi, - Herhangi Bir Dernek, Vakif Ve Benzeri Kurulusa Ayni Yada Nakdi
                        Bagis Ve Yardim Yapilmadigi Yonunde Ortaklara Bilgi Verildigi, Hususlari Da Yer
                        Almaktadir. ***link**|

Yorum

• Timur
                          Tecrübeli
                          • 22 Mayıs 2007
                          • 352

gunlukde ust bollinger olan 1.22 e kadar sarkabilir. eğer aşağı kırarsa daha da düşebilir. ama 2. tavanı da yapabilirim gibi duruyor. yine sahnede tera euro ve soymen. bunlar uzun süre elinde mal tutan kurumlar değil ama görücez artık..

Yorum

• PEHLİVAN
                            Çalışkan
                            • 13 Şubat 2009
                            • 1138

*link Bilgisayar'in Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Kari 131.995 Tl

(16/02/2009 - 07:38:18)

Yorum

• Timur
                              Tecrübeli
                              • 22 Mayıs 2007
                              • 352

soymen ve tera uzun süre elinde mal tuttu gerçi sonra virmanlamış olsalarda hareket soymen ve teranın günlük hareketlerinden değildi. grafik de iyiydi. ama 1.57 den döndü.. ve şimdi taban 1.20...
                              iyi bir haftalık ve aylık grafikle ele almak gerek..

Yorum

• mervan
                                Yeni üye
                                • 03 Mart 2009
                                • 2

ben lınk bılgısayarı 1,70 ten aldım acaba iyi yaptım yoksa kötümü yaptım lınkle ilgılenen arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information