KUTPO Kütahya Porselen

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

KUTPO Kütahya Porselen

................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • tnt
    Yeni üye
    • 27 Nisan 2008
    • 1

herkese 40ytl sonrasıgeri gelip tekrar çıkacak diyorlar ama kagıt 15 den deldi buraya bence 40 da malı bırakacaklar

Yorum

• demirci
      Bağımlı
      • 15 Mayıs 2008
      • 1182

11.06.2008 15:40:46, ***kutpo*** Kutahya Porselen Sanayii A.s.`nin 11.06.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
      ***kutpo*** Kutahya Porselen Sanayii A.s.`nin 11.06.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
      `sirketimiz 2007 Yili Faaliyetleri Sonucu Olusan Karini Gecmis Yil Zararlarina
      Mahsup Edecektir. Sirketimizin Genel Kurul Tarihi Henuz Belli Olmadigi Icin
      Yonetim Kurulu Da Kar Dagitimi Ile Ilgili Henuz Bir Karar Almamistir. Yonetim
      Kurulu Karar Aldiginda Tarafiniza Bildirilecektir. ` ***kutpo***

Yorum

• elma
        Yeni üye
        • 20 Haziran 2008
        • 11

eski ile yeniyi ortalama 4000 letden birleştirip birkaç tavan sonra biz küçüklere servis ederler.ilk 3 tavanda elinde mal olanlara kaçın tavsiyesidir bu.hayırlı kazaçlar

Yorum

• kirilmazkalkan
          Yeni üye
          • 08 Haziran 2008
          • 4

Merhabalar, KUTPOy cuma günü 2.43 ten açılış yaptı, 2.50 yi gördükten sonra 2.29 dan kapandı.Önümüzdeki hafta için düşünceleriniz nedir? Bu arada benim bildiğim eskilerle yeniler arasında en fazla 1 ytl fark olması lazım neden bu kadar fark var? Birleşme zamanı konusunda bilgi varmı? şimdiden teşekkürler

Yorum

• financer
            Bağımlı
            • 08 Mayıs 2008
            • 128

kirilmazkalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Merhabalar, KUTPOy cuma günü 2.43 ten açılış yaptı, 2.50 yi gördükten sonra 2.29 dan kapandı.Önümüzdeki hafta için düşünceleriniz nedir? Bu arada benim bildiğim eskilerle yeniler arasında en fazla 1 ytl fark olması lazım neden bu kadar fark var? Birleşme zamanı konusunda bilgi varmı? şimdiden teşekkürler

dergilerde yazan 3 YTL den birleşme oalcağı yönünde.

ama bana kalırsa 2.60-2.70 seviyelerinde birleşme olur. tabi bu benim tahminim. brüt temettü miktarını bilmeden tahmn yapmak oldukça zor.

eski nin bu kadar yüksek olmasının tek nedeni, yüksek oranda bedelsiz açıkladığı için yeni hisselerin cazibesini arttırmaktır.

peki ne zaman birleşirler. önümüzde 2 şık var.

1) şirket temettü ödeyecekse, temettü ödemesinin ilk gününe kadar,
            2) şirket temettü ödemeyecekse, buna dair yazılı açıklama yapılana kadar yeni hisseler işlem görür.

o yüzden belirsizlik çok.
            [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• kirilmazkalkan
              Yeni üye
              • 08 Haziran 2008
              • 4

Teşekkürler

Yorum

• demirci
                Bağımlı
                • 15 Mayıs 2008
                • 1182

KUTPO *** Sirketten gelen ve yukarida yer alan Genel Kurul kararina istinaden temettu dagitilmamasi hususunun kesinlesmis olmasi nedeniyle, Kutahya Porselen A.S. hisse senedinin eski ve yeni (KUTPO.E ve KUTPO.Y) siralari isleme kapatilmistir. 08.08.2007 tarihinden itibaren sirketin YENI hisse senetlerinin sirasi kapatilarak, ESKI ve YENI hisse senetleri birlestirilecek ve sirketin ESKI hisse senetlerinin (KUTPO.E) sirasi 08.08.2008 (YARIN) yeniden isleme acilacaktir.***

Yorum

• demirci
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 1182

KUTPO*** Kutahya Porselen Sanayii A.S.'nin 07.08.2008 tarihli Olagan Genel Kurul Toplantisinda, - Yonetim Kurulu Uyeliklerine 3 yil sureyle Mesut Erez, Nafi Gural, Gulsum Gural, Erkan Gural, Sema Gural Surmeli, Hediye Gural Gur, Gulden Gural, Mehmet Karaova'nin secildigi, - Sirket murakipliklarina 1 yil sureyle Baris Sutken, Serkan Akyuz ve Mustafa Donmez'in secildigi, - Sirketin 18.07.2008 tarih ve 622 sayili Yonetim Kurulu Karari ile 2007 yili faaliyetleri sonucu SPK ve Uluslararasi Finansal raporlama Standartlarina gore meydana gelen 237.135 YTL'lik Net Kar'in Gecmis Yil Zararlarina mahsup edilmesine karar verildigi, - Sirketteki Gural Grubunun hisse orani degismeden Riza Gural ve Ismet Gural'in hisselerini Nafi Gural'a devretmeleri konusunda toplantiya katilanlarin tamaminin oy birligi (Katilim Orani %73,63) ile karar verildigi bildirilmistir. 08.08.2008 tarihinden itibaren sirketin "Yeni" hisse senetlerinin sirasi kapatilacak, "Eski" hisse senetleriyle ayni sirada islem gormeye baslayacaktir. Toplanti tutanagi ve kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***KUTPO***

Yorum

• demirci
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 1182

12.08.2008
                    *** Maksimum Lot Miktari Degisen Hisse Senetleri : Kutahya Porselen Sanayii A.S. hisse senedinin (KUTPO.E) islem sirasinda bir seferde girilebilecek maksimum lot miktari 12.08.2008 tarihinden itibaren (5.000 lot) olarak degistirilmistir.***

Yorum

• demirci
                      Bağımlı
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 1182

kütahya Porselen'ın Vergı Daıresıne Sundugu 6 Aylık Dönem Karı 4.577.211 Ytl

Yorum

• xanthos
                        Katılımcı
                        • 19 Nisan 2008
                        • 65

KUTPO dan gelen yazı;
                        1977 yilindan beri faaliyette bulunan Personel Fabrikasi isyerimizde teknolojik yonden eski, ekonomik olarak islevini yitirmis firinlarin bir kisminin kapatilarak uretimin daha verimli hale getirilmesi ve uretim maliyetlerinin dusurulmesi planlandigindan bu firinlarin devre disi kalacak olmasi nedeniyle firinlarin kapasitesine karsilik gelen uretim, paketleme ve yardimci isletmelerde calisan 300 iscinin toplu olarak is sozlesmelerinin sona erdirilerek isten cikarilmalarina karar verilmistir.
                        Beni
                        Bir hecenle,
                        İki silüetinle
                        Üç şaşkın gözlerinle çizele

Yorum

• xanthos
                          Katılımcı
                          • 19 Nisan 2008
                          • 65

sektöründe birinci bir şirketin kağıdı nasıl oluyorda buralarda sürünüyor
                          Beni
                          Bir hecenle,
                          İki silüetinle

Yorum

• xanthos
                            Katılımcı
                            • 19 Nisan 2008
                            • 65

KÜTAHYA SERAMIK, ITALYA'NIN BOLOGNA KENTINDEKI FUARDA STANT AÇARAK ÜRÜNLERINI TANITTI
                            forex
                            Beni
                            Bir hecenle,
                            İki silüetinle

Yorum

• mehmet emin
                              Tecrübeli
                              • 19 Ağustos 2008
                              • 303

YAZILI BASINDA BUGUN YER ALAN HABERLER, HUKUMETIN
                              UZUN BIR SUREDIR UZERINDE CALISTIGI TESVIK PAKETINDE SONA YAKLASILDIGINA YER
                              VEREREK AYRINTILAR UZERINDE DURMUSTUR. BUNA GORE, CIKARILACAK TESVIK PAKETIYLE
                              BERABER REEL KESIME BOLGESEL, SEKTOREL VE PROJE BAZLI OLMAK UZERE UC FARKLI
                              SEKILDE DESTEK SAGLANACAKTIR.

1-2 AY ICERISINDE UYGULAMAYA GECMESI
                              HEDEFLENEN DUZENLEMEYE GORE, 500 MILYON USD’NIN UZERINDEKI UZERINDEKI PROJE
                              YATIRIMLARINA MALIYET AZALTICI ENERJI VE VERGI AVANTAJI SAGLANACAK, YENIDEN
                              YAPILANDIRMA KAPSAMINDA SIRKETLERE KREDI DESTEGI VERILECEK VE HER SEHIR
                              OZELLIGINE GORE AYRI BIR TESVIGE SAHIP OLACAKTIR.

HABERDE,
                              ISTANBUL’DA FINANS YATIRIMLARININ, KUTAHYA’DA SERAMIK YATIRIMLARININ VE
                              DENIZLI’DE DE TEKSTIL YATIRIMLARININ DESTEKLENECEGINE YER VERILMEKTEDIR. BU
                              BAGLAMDA KUTAHYA PORSELEN’IN BU HABERLERIN ETKISIYLE VE BEKLENTISIYLE
                              HAREKETLENEBILECEGINI DUSUNUYORUZ. SON KAPANISI 0.87 TL’DEN GERCEKLESEN
                              HISSEDE, KISA VADELI OLMAK UZERE 1.20-1.30 TL ARALIGININ HEDEFLENMESI UYGUN
                              OLACAKTIR. BU DA, YAKLASIK OLARAK %35 CIVARINDA BIR GETIRI POTANSIYELI ISARET
                              ETMEKTEDIR

NOT: KUTAHYA PORSELEN ORTA VADELI ONERI LISTEMIZDE YER ALMIYOR OLUP,
                              BURADAKI ONERIMIZ HABER DEGERLENDIRMESI VE TEKNIK ANALIZ BAGLAMINDA
                              KISA VADEYI ICERMEKTEDIR

(RAPORUN TAMAMI EKTE BULUNMAKTADIR)

ARASTIRMA BOLUMU,
                              HEDEF MENKUL DEGERLER A.S.

* * *
                              BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
                              KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
                              TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
                              VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`
                              CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
                              ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
                              SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
                              EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
                              GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
                              TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
                              DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR`

Alıntıdır.
                              'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

Working...
                              X

Debug Information