Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
IPEKE İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim A.Ş.
bugün elim gitti ikinizini satacaktım ...dedim bekle bakalım bir gün daha ....
1400-1500 arası vermek nasipmiş artık
yine satamadım gelmediği için ama p.tesi kesin satarım
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
hiç okumuyorsun kaptanım hiçççç üsteki yazılarımı bi oku bakalım;)
ikizini demişim dimi ...gardaşı kaptan kapdan gibin yaniii:081:
10.03.2009 - 17:02 - İkinci Ulusal Pazarİpek MatbaacılıkBelirsiz Ortamda Şanşın Zorlanması Zarar EttirirSoru: İpek Matbaacılık’ın beklentileri devam ediyor mu? Hissenin bana maliyeti 0.73-0.96 aralığı. Nereye kadar yükselir? Şirket hakkında bilgi lütfen.
Cevap: Ciddi bir krizin yaşandığı ortamda hangi hisse sendi olursa olsun normal koşullarda sürekli olarak yükselmesini beklemek fazlaca iyimser bir yaklaşım olur. Bu nedenle piyasaların önünü göremediği bu ortamda maliyetinin üstünde olan her fiyatın kârın realize edilmesi anlamında bir fırsat olduğunu belirtmek isteriz.
Diğer taraftan Şirket 26 Şubat 2009 tarihinde yaptığı açıklamada bağlı ortaklığı Koza Altın İşletmeleri’nin işletmekte olduğu Eskişehir, Sivrihisar, Kaymaz Beldesinde bulunan Altın-Gümüş maden sahasına ilişkin açılan davanın devam ettiği belirtildi.
Söz konusu ocakla ilgili olarak Çevre ve Orman Bakanlığı ÇED gerekli değildir yönünde görüş bildirmiş idi. Ancak bu kararın iptali için Korhan Erzurumlu ve Senih Özay tarafından açılan bir iptal davası bulunuyor. Dava Eskişehir İdare Mahkemesi’nin 2007/441 E. sayılı dosyasında görülüyor. Açıklamada Mahkemenin davayla ilgili yapılan keşif yaptığı, bu keşifte bilirkişi heyetinin olumu görüş belirttiği bu nedenle de davacıların yürütmeyi durdurma talebinin reddedildiği belirtildi. Dava halen devam etmekte.
16.03.2009 - 20:52 - İkinci Ulusal Pazarİpek Matbaacılıkİpek Matbaacılık Petrol Faaliyeti Soru: İpek Matbaacılık’ın Siirt’te petrol bulduğu, raporun önümüzdeki hafta yayınlanacağı doğru mu?
Cevap:Şirketlerle ilgili ileri günlerde şu yada bu yönlü açıklamalarda bulunulacağı yönündeki söylentilere itiyatla yaklaşmakta fayda var. Zira şirketlerle ilgili olarak yeni bir gelişme olduğu taktirde mevzuat gereği bunun vakit geçirilmeksizin kamuya açıklanması gerekiyor.
Bu anlamıyla eğer İpek Matbaacılık Siirt’te petrol bulmuş ise bunun açıklanmasının haftaya değil hemen yapılması şart. Aksi taktirde şirket yöneticilerinin sorumluluğu söz konusu olacaktır.
Öte yandan İpek Matbaacılık’ın açıklamalarına baktığımızda Şirketin 3 Eylül 2008 tarihli açıklamasına göre Siirt bölgesinde petrol arama ruhsatı aldığı görülüyor.
Ancak geçen süre zarfında Şirketin fiili olarak arama ve sondaj işine geçtiğine dair bir açıklama bulunmadığı gibi petrol bulduğuna dair bir açıklaması da söz konusu değil.
Yorum