ISYHO Işıklar Yatırım Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nesli_gvnm
    Yeni üye
    • 25 Ağustos 2010
    • 41

Re: ISAMB-Işıklar Ambalaj

Basın bülteni
    14 Kasım 2012

Işıklar Ambalaj, ISO 22000 ile gıdadaki iddiasını artırdı

Işıklar Yatırım Holding iştiraklerinden Işıklar Ambalaj'ın aldığı ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi, kuruluşun gıda sektörüne yönelik üretim hedeflerini yükseltti.

Konya'daki fabrikalarından 50'yi aşkın ülkeye ihracat yapan Işıklar Ambalaj, gıda zinciri boyunca gıdanın güvenliğinin temin edildiğine ilişkin standartları belirleyen ISO 22000:2005 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazandı. Bu alanda tüm gerekliliklerini yerine getiren Işıklar Ambalaj, gıda sektöründen gelen talepleri artık daha büyük ölçekte karşılayabilecek.

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

e.c.a............. diğer köyde yazmış....

çok hoşuma gitti....

yazmadan duramadım. üzgünüm..

rıza herkesten bir adım öndedir. ondan önce hisse satamanız yüzdesel olarak çok düşük bir ihtimaldir.siz rıza için sadece taşıyıcısınız taşırsınız taşırsınız bu 3 yıl 4 yıl hatta 5 yıl bile olur sonunda hisse aldığınız fiyata gelince satarsınız . bu hissede uzun yıllar hep böyle olmuştur olacaktır. sizler borsa sayesinde evinize ekmek götürmüyorsunuz ama rıza borsa sayesinde evine ekmek götürüyor . anlıyacağınız herkesin bir işi var rızanın da işi profesyonel borsacılık. bu hissede neler gördük sıralıyalım.
      1- yıl içerisinde (geçtiğimiz yıllarda) 6 ayda bir yüksek bedelli sermaye artırımları yettimi yetmedi...
      2- devalüasyondan yandım dedi ege kraftı sattım ,falanı sattım filanı sattım dedi ,yettimi yetmedi...
      3- olmadık bir zamanda kimse kredi bulamazken bu adam gitti ne olduğu belli olmayan adm diye bir yatırım şirketinden kredi buldum dedi para getirdi, yettimi yetmediii..
      4 adm ye olan borcumu şöyle ödüyecem böyle ödüyecem adm denen şirketışıklara ortak oldu falan filan dedi yettimi yetmedi...
      5- tam borcunu bitirdi dediği anda bedelli sermaye artırımı istedi spk olmaz deyince içerideki adamlar vasıtasıyla tarihte görülmeyen bişiy yaptı ( bu dünyada ilk kez olmuştur bence) ne yaptı SERMAYE AZALTIM YOLUYLA EŞ ZAMANLI BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI Allah allah, şeytanın bile aklına gelmeyecek şey bir anda rızanın şirketine yaradı baksen 300 küsür şirketten ilk yararlanan ışıklar yettimi yetmedi...
      6-adm nin borcu bitti, ışıklar yatırım holdingi oldu yettimi yetmedi bartında alışverişmerkezi aslında sadece veriş dese olurdu yettimi yetmedi,
      7- nasıl olduysa ege kraftı tekrar aldı yettimi yetmedi
      8- hayvan yemi torbası üreterek katma değeri yüksek bir işe girdi yettimi yetmedi..
      9- çumradaki fabrikayının makinasını ruslara sattı yettimi yetmedi,
      10- düze çıktı birden gitti uçak gı aldı.olmadı enerji işine girdi hes aldı, olmadı memsayı alarakmaden işine girdi altın arama izinide var
      11- yettimi yetmedi çemaşı,, niğbaşı ve kendisinin kel kafasını halka açtı yettimi yetmedi..
      12- kitap yazdı siz kiminle aŞIK ATIYONUZ ARKADAŞLAR...

tarihe notumuz olsun ,
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
          Çalışkan
          • 12 Ağustos 2013
          • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

tkaragoz Nickli Üyeden Alıntı
            Kağıtta 2 haftaya hareket gelebilir demiştim. :he:
            Kağıt daha gidebilir ama son noktası ne olabilir onu bilemiyorum.
            Rıza'yı benden iyi biliyorsunuz. :kahkah:

demiş
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
            X

Debug Information