IHEVA-İhlas Ev Aletleri

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecenin bu saatinde tksyo topiğini bulamadım ama olsun ixirin hedefi 2.50 idi şimdi ne düşünüyordur bilmiyorum.al sat tut gibi alğılayanlar kesin zarar eder baştan söyleyim.
    adam çok uğraştı grafik bozulmasın diye ama bilmiyorum sonradan ne düşündü.
    boşver şimdi TSKYO yu bakmadan evaletten aldım.bir haftada %40 prim yapmış yuhhh daha ne gidecekki sanki...

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

kuzeyli
      2,07 e verdim benimkalbim dayanmaz fazlasına

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

iyi gömmüşler bugün,yarın burdan toplarlarmı birde
        yada çift dip,çok komik olur.
        maden maden deyip durdular,biri mangan biride krommuş iş çıkarmı bunlardan...

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

***iheva*** Ihlas Ev Aletleri Imalat Sanayi Ve Ticaret A.s.'nin 28.08.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
          'sirketimiz Yonetim Kurulu 28.08.2007 Tarih 13 Sayili Karari Ile, Yapilan
          Gorusmeler Neticesinde; Sirketimizin 72.900.000,00 Ytl Olan Kayitli Sermaye
          Tavani Icerisinde Cikarilmis Sermayesinin; 40.900.000,00 Ytl Tutarinda
          %127,8125 Oraninda Tamami Nakit Karsilanmak Suretiyle 32.000.000,00 Ytl'dan
          72.900.000,00 Ytl'na Artirilmasina, Yeni Ihrac Edilecek 9. Tertip Hisse
          Senetlerinin Hamiline Olmasina Ve Gerekli Izin Icin Sermaye Piyasasi Kurulu'na
          Muracaat Edilmesine, Sermaye Artirimindan Saglanacak Nakit Girisinin
          11.362.000,00 Ytl'lik Kismi Bagli Ortakligimiz Ihlas Madencilik A.s.'nin
          Yapacagi Sermaye Artiriminda Kullanilacak Olup, Arta Kalan Tutar Ise Finansal
          Borclarimizin Kapatilmasi, Yatirim Ve Sermaye Isletmesi Olarak Kullanilmasina,
          Oy Birligi Ile Karar Verilmistir.' ***iheva***
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• gezdirici
            Yeni üye
            • 30 Ağustos 2007
            • 2

Siz daha buradamısınız ev aletleri uçuyor bedelli bölünme kararı aldılar. Gelecek vaadediyor. 2.08 e veren Kuzeyli arkadaş ta ağlıyordur heralde. Enteresan burası İHEVA topiği ama her kağıttan konuşuluyor. Bu Forumun formatı böylemi?

Yorum

• sozcelik
              Katılımcı
              • 22 Haziran 2007
              • 66

YA BU İHEVA DA ne oluyor bilen var mı? çok şişti girilmez diyorum kağıt uçmaya devam ediyor.
              :cool:

Yorum

• ilker
                Tecrübeli
                • 02 Haziran 2007
                • 196

senelerdir sürünüyordu, bırakında uçsun biraz... çok riskli çok can yakar çoook...

Yorum

• sozcelik
                  Katılımcı
                  • 22 Haziran 2007
                  • 66

devir onların devri uçsunlar bakalım
                  :cool:

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

valla ben 2.41 de kaptırdırdım, sonra bir daha acesaret edemedim

Yorum

• ÇAKAL
                      Ağa'nın Adamı
                      • 27 Haziran 2007
                      • 2545

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      valla ben 2.41 de kaptırdırdım, sonra bir daha acesaret edemedim
                      3.40 tan da ben.Dünkü işlemler sonucu 4 ün üzerine çıkması lazım bugün.Hava bugün iyi olacak iyi havada mal basarlarsa hele 3.80 in altına düşerse iyi bi işlem hacmiyle operasyon anasına ihlasa kayar.
                      Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                      Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        3.40 tan da ben.Dünkü işlemler sonucu 4 ün üzerine çıkması lazım bugün.Hava bugün iyi olacak iyi havada mal basarlarsa hele 3.80 in altına düşerse iyi bi işlem hacmiyle operasyon anasına ihlasa kayar.
                        İhlas hold. teknik olarak çok ucuz. Bu hareketin temelinde İhlas Finansın yabancılara satışının gerçekleşmek üzere olduğu dolayısıyla tüm borçlarını ödeyecek beklentisi. Enver Örenin de hisselerini geri alması bu operasyonun bir parçası. Hisse de hareketler ta 54 de iken kendini gösterdi. Hatta o zaman tüyo olarak yakın çevrelerindeki insanlarına fısıldadılar. Ne yalan söyleyeyim be bile haberdar olmama rağmen itibar etmedim, etmek istemedim. İhlas Hol. girmeme konusundaki direncimi hala sürdürüyorum. Tabi aynı şey İhaev için geçerli değildi. O yüzden zaman zaman ihaevde poz. aldım.
                        Hissedeki söylenen hedef 1.50 idi. Kısaca Holdg. güvenenler poz. açsın , benim gibi itimat etmeyenler sadece izlesin. Yolu açık olsun desin.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

***iheva*** Ihlas Ev Aletleri Imalat Sanayi Ve Ticaret A.s.'nin 26.11.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
                          'sirketimizin 72.900.000 Ytl Olan Kayitli Sermaye Tavani Icerisinde Cikarilmis
                          Sermayesinin; 40.900.000 Ytl Tutarinda %127,8125 Oraninda Tamami Nakit
                          Karsilanmak Suretiyle 32.000.000 Ytl'dan 72.900.000 Ytl'na Artirilmasina
                          Iliskin Yeni Pay Alma Haklari 01.11.2007 15.11.2007 Tarihleri Arasinda
                          Kullandirilmis Olup Arta Kalan 76.584,664 Ytl Nominal Degerli Paylar Ise
                          23.11.2007 Tarihinde Borsa Birincil Piyasada Satisi Tamamlanmistir.
                          Sirketimizin Artirilan Sermaye Tutarinin Tesciline Esas Teskil Edecek Belgenin
                          Verilmesi Amaciyla Tebligde Belirtilen Surede Gerekli Belgeler Hazirlanip
                          Sermaye Piyasasi Kurulu'na Muracaat Edilecektir.' ***iheva***

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

***iheva*** Ihlas Ev Aletleri Imalat San. Ve Tic. A.s.'nden Gelen Yazi:
                            Bagli Ortakliklarimizdan Ihlas Madencilik A.s.'nin Izmir Bayindir Maden
                            Sahalarinin Guneyinde Bulunan Sahalarda Maden Isletmesi Yapan Mir Madencilik
                            Ltd Sti (sirket) Ortaklari Ile 29.11.2007 Tarihinde Sirket Hisselerinin Devrine
                            Iliskin Bir Iyi Niyet Anlasmasi Imzalanmistir. Bu Anlasma Cercevesinde Sirketin
                            Gumus, Cinko Ve Kursun Madenleri Ihtiva Eden Maden Arama Sahalarinda Muhtelif
                            Maden Arama Ruhsatlarina Ve Maden Isletmesi Ile Ilgili Cesitli Makine Ve
                            Techizata Sahip Oldugu Sirket Hissedarlari Tarafindan Beyan Edilmektedir.
                            Sirketin Ihlas Madencilik A.s. Tarafindan Tayin Edilecek Bir Bagim- Siz Denetim
                            Firmasina, Once Bir Bagimisz Denetim Raporu Yaptiriiacak Daha Sonra Cesitli
                            Yontemler Kullanilarak Sirket Degerinin Tespiti Icin Bir Degerleme Raporu
                            Hazirlatilacaktir. Ayrica Soz Konusu Sirketin Mali Ve Hukuki Durumu, Bagli
                            Ortakligimiz Ihlas Madencilik A.s. Tarafindan Kapsamli Olarak Incelenecek
                            Ve/veya Incelettirilecektir. Kapsamli Inceleme 30 Gun Zarfinda Biritilecektir.
                            Ongorulen Surede Bitmez Ise Ilave 30 Gunluk Surede Bitirilmek Zorundadir. 30
                            Veya 60 Gunluk Sure Sonunda Degerleme Raporunda Belirtilen Deger Baz Alina-
                            Rak, Pazarlik Usuluyle Anlasacaklari Fiyat Uzerinden Sirket Hissedarlari Sahip
                            Olduklari Hisseleri, Ihlas Madencilik A.s. Ile Aralarinda Yapacaklari Hisse
                            Devir Sozlesmesinde Belirtilecek Sartlar Dahilinde Ihlas Madencilik A.s.'ne
                            Devir Edeceklerdir. Ihlas Madencilik A.s. Yapmis Veya Yaptirmis Oldugu Kapsamli
                            Inceleme Ve Arastirma Neticesinde Varacagi Kanaate Gore Sirket Hisselerini
                            Devir Almama Hakkina Sahip Olacaktir. Ihlas Madencilik A.s. Bu Islem Ile Ilgili
                            Olarak 200.000 Ytl'yi Avans Ve Kapora Mahiyetinde Anlasmanin Imzalanmasindan
                            Itibaren 5 Gun Zarfinda Anlasmanin Gerceklesmemesi Ihtimaline Karsi, Gerekli
                            Teminatlari Alarak Odeyecektir. Hisse Devir Anlasmasi Gercek Lestigi Takdirde,
                            Kaparo Olarak Verilen 200.000 Ytl Hisse Devri Bedelinden Mahsup Edilecektir. ***iheva***

Yorum

• raziye
                              Yeni üye
                              • 29 Kasım 2007
                              • 1

iheva hissem var ne yapmalıyım? fikri olan var mı?

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

raziye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                iheva hissem var ne yapmalıyım? fikri olan var mı?
                                tam bir muamma..???

Yorum

Working...
                                X

Debug Information