tekiner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
IHEVA-İhlas Ev Aletleri
Collapse
X
-
Iheva
[a10.gif[/url]
beklenen kopuş hareketi başladı bekenti haberleri arka arkaya geliyor.zannedersem eğer yanılmıyorsam.kuş havalanmak üzere.yeni zirveler deneyecek gibi.madenlerin tam faliyete geçmesiyle kağıtta 12-15 binli fiyatlar hayal değil.alıp sabırla beklemek lazım.herkese bol kazançlar.http://
:a804v.gi1.gif
:5_5_1:[/QUOTE]
BİRAZ DİNLENMEYE GEÇEN İHEVA GÜÇ TOPLAMAYLA BİRLİKTE YENİ ZİRVE ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAK ÜZERE.UBS MENKUL DEĞ. ALIŞLARI DİKKAT ÇEKİCİ.ÖNÜMÜZ DEKİ HAFTA HIZLI BİR HAREKET YAPABİLİR.ŞİMDİDEN POZİSYON ALIP BEKLEMELİ.ÇITANIN BOYU HER GEÇEN GÜN YUKARI http://www.keyborsa.com/images/smilies/a10.gif
ÇIKACAK.HERKESE BOL KAZANÇLAR.http://www.keyborsa.com/images/smilies/36_1_13.gif
:36_1_13:Last edited by tekiner; 16 Ağustos 2008, 21:55.
Yorum
-
sn, tekiner , bir mesajın içine bu kadar smilli doldurmanın mantığı nedir ben anlamadım. Smillerden yazdığınız mesaj okunmaz olmuş....
Yorum
-
tekiner bey biraz daha bilgi verirmisiniz iheva hakkında.
Çıtanın boyu ne kadar?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
MUSTAFA BEY ÇITANIN BOYU 4,30 KAR MARJI YÜKSELEN KAĞITTA 6 AYLIK KARI GÜZEL GELECEK GİBİ.VERGİ DAİRESİNE 3,000,000 YTL KAR AÇIKLADI VEDE KAĞIDI 3,80 NİN ALTINA KAÇIRMADILAR.3,80 ÇITA ALTI 4,30 ÇITANIN ÜST SEVİYESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÜST ÇITA ZORLANACAK.ÖNÜ AÇIK GÖRÜNÜYOR.HERKESE VEDE SANA BOL KAZANÇLAR.tekiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİRAZ DİNLENMEYE GEÇEN İHEVA GÜÇ TOPLAMAYLA BİRLİKTE YENİ ZİRVE ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAK ÜZERE.UBS MENKUL DEĞ. ALIŞLARI DİKKAT ÇEKİCİ.ÖNÜMÜZ DEKİ HAFTA HIZLI BİR HAREKET YAPABİLİR.ŞİMDİDEN POZİSYON ALIP BEKLEMELİ.ÇITANIN BOYU HER GEÇEN GÜN YUKARI http://www.keyborsa.com/images/smilies/a10.gif
ÇIKACAK.HERKESE BOL KAZANÇLAR.http://www.keyborsa.com/images/smilies/36_1_13.gif
:36_1_13:
Yorum
-
tesekkurler tekiner kardes sana da bol kazanclar...tekiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMUSTAFA BEY ÇITANIN BOYU 4,30 KAR MARJI YÜKSELEN KAĞITTA 6 AYLIK KARI GÜZEL GELECEK GİBİ.VERGİ DAİRESİNE 3,000,000 YTL KAR AÇIKLADI VEDE KAĞIDI 3,80 NİN ALTINA KAÇIRMADILAR.3,80 ÇITA ALTI 4,30 ÇITANIN ÜST SEVİYESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÜST ÇITA ZORLANACAK.ÖNÜ AÇIK GÖRÜNÜYOR.HERKESE VEDE SANA BOL KAZANÇLAR.

ama bende öyle bir sans varki ben alırsam kesin duser o yuzden sen kazan bari....:36_1_13:MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
tekiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMUSTAFA BEY ÇITANIN BOYU 4,30 KAR MARJI YÜKSELEN KAĞITTA 6 AYLIK KARI GÜZEL GELECEK GİBİ.VERGİ DAİRESİNE 3,000,000 YTL KAR AÇIKLADI VEDE KAĞIDI 3,80 NİN ALTINA KAÇIRMADILAR.3,80 ÇITA ALTI 4,30 ÇITANIN ÜST SEVİYESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÜST ÇITA ZORLANACAK.ÖNÜ AÇIK GÖRÜNÜYOR.HERKESE VEDE SANA BOL KAZANÇLAR.

yaw galiba ben birayı fazla kaçırdım ama yınede bakıyom bakıyom
açık olan bi tek şey görüyorum..
açık satış:36_1_15:
açıkçıyım

Burada Yer Alan Yatirim Bilgi, Yorum Ve Tavsiyeleri Yatirim Danismanligi
Kapsaminda Degildir. Yatirim Danismanligi Hizmeti Sermaye Piyasasi Kurulu
Tarafindan Yayimlanan Seri:v, No:52 Sayili "yatirim Danismanligi Faaliyetine
Ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara Iliskin Esaslar Hakkinda Teblig"
Cercevesinde Araci Kurumlar, Portfoy Yonetim Sirketleri, Mevduat Kabul
Etmeyen Bankalar Ile Musteri Arasinda Imzalanacak Yatirim Danismanligi
Sozlesmesi Cercevesinde Sunulmaktadir. Burada Ulasilan Sonuclar Tercih
Edilen Hesaplama Yontemi Ve/veya Yorum Ve Tavsiyede Bulunanlarin Kisisel
Goruslerine Dayanmakta Olup, Mali Durumunuz Ile Risk Ve Getiri
Tercihlerinize Uygun Olmayabileceginden Sadece Burada Yer Alan Bilgilere
Dayanilarak Yatirim Karari Verilmesi Saglikli Sonuclar Dogurmayabilir
__________________gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
tekiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kağıt teknik dinlemiyor.bazen ummadık hareketler yapabiliyor.kağıt 3,80 nin altında kapatmadıkça yön yukarı gözüküyor.herkese bol kazançlar.doğru soyluyosun sn tekıner..:36_1_21:umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten baksana teknik hiç işlemişmi ki kağıttta ..
ne bir trend var ne bir uygun dönüşler çıkıslar değilmi
yahu dun gece içip kafayı bulan bendim...
ama hala ayılamayan sanırım sensın..
bence en fazla 3.40 cıvarlarında dibini bulursa zamanada bağlı olarak min 4.20
olmalı..
Dayanilarak Yatirim Karari Verilmesi Saglikli Sonuclar Dogurmayabilirgariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
Iheva 3,80 Altina Gelirse Senindediğin Olur.3,80 Nin üstü Yukari Gider Gibi Tabiki 3,40 Da Görebilir Ama şimdilik Kağidi Buralara Vermezler.http://www.keyborsa.com/images/smilies/36_1_30.gif
:36_1_30:
Yorum
-
umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3.60 alırım açıkları gelırse..
3.74 şu an..
Dayanilarak Yatirim Karari Verilmesi Saglikli Sonuclar Dogurmayabilirgariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
IHEVA******OKANT*** Ihlas Ev Aletleri Imalat Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Bagli ortakligimiz Ihlas Madencilik A.S.; 19.08.2008 tarihli yonetim kurulu karari ile; Okan Holding A.S.'nin Okan Tekstil ve Ticaret A.S.'de % 15,4517 oran karsiliginda sahip oldugu 2.781.320 adet hissenin satin alinmasi hususunda gorusmelere baslanmasina ve gorusmeleri surdurmek amaciyla yonetim kurulu baskani ve genes mudur Yavuz Ozgun ve yonetim kurulu uyesi Abdullah Turali'nin gorevlendirilmeisne toplantiya katilanlarin oybirligiyle karar vermistir. ***IHEVA******OKANT*** (19/08/2008 - 16:14:48)MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
Yorum