........................
IHEVA-İhlas Ev Aletleri
Collapse
X
-
-
oh oh allah bereket versin dostum.Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaklaya geçen endekste 1.70 malietli olmak pek keyif verici canım.
Yorum
-
Maden işine de girdiler ya artık yeni koza bu olur. Ama dikkat edin ihlas kuruluşudur
Yorum
-
Bol kazançlar.Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraletlerden çıkıldı piliçlere 2.90 maliyetle girildi (şekerrrr)
Yorum
-
3.00 piliç gitti.altın madenine geri dönüldü 2.04simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBol kazançlar.
Yorum
-
salladım sevgili MAGGGMA 2.08 gitti.ucuz yırttım;)MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzeyli
göçecek galiba...
Yorum
-
valla bravo ,nediyeyeimKuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersalladım sevgili MAGGGMA 2.08 gitti.ucuz yırttım;)
ixir iyi şeyler yazmıştı galiba bunun için...
Yorum
-
evet ixir iyişeyler yazmıştı tektu,viki,tksyo ve 2-3 tane daha.ama günlükte takılıyorsan derinlik şart alırım keyfime bakarım diyorsan derinlik hikaye.unutmadan 19.00 maliyetle kozadayım;)MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla bravo ,nediyeyeim
ixir iyi şeyler yazmıştı galiba bunun için...
Yorum
-
Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet ixir iyişeyler yazmıştı tektu,viki,tksyo ve 2-3 tane daha.ama günlükte takılıyorsan derinlik şart alırım keyfime bakarım diyorsan derinlik hikaye.unutmadan 19.00 maliyetle kozadayım;)
delikanlılık yaptım evaletten aldım
bakalım ne olacak...
TKSYO aldım sattım ben birkaçkezde bugün grafiği bozuldu sanki bilmiyorum...
Yorum
Yorum