IHLAS-İhlas Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akyazi
    Seyirci Üye
    • 02 Mart 2008
    • 55

21.04.2008 12:57
    ***IHLAS***İHLAS HOLDİNG HİSSE SENEDİ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

İhlas Holding A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak

İhlas Ev Aletleri A.Ş. tarafından yapılan açıklama:

"18.04.2008 tarihinde İhlas Holding A.Ş. hisse

senetleriyle ilgili olarak 0.72 YTL fiyattan 345.340

adet alış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir.

İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket

sermayesi içindeki payı yüzde 2.02429 oranındadır."

İMK

Yorum

• Kral1
      Yeni üye
      • 22 Nisan 2008
      • 14

Elbette kriz olacak borç olacaktir.Enver Bey ve ekibi çok kısa sürede bu borcu bitirir.
      Çok yakında İhlas Finans satısı gerçekleşek duyumu aldım.Bunun gerçekleşeceğinden eminim.Birde otomobil işine girilmiş duyumlarıma göre

İhlas diyorum ki yükselecek yükselecek ve kazandıracak bu hafta takip edin diyorum hisseyi
      Alterius [COLOR="Red"]non sit qui suus [/COLOR]esse potest

Yorum

• SERTMERT
        Yeni üye
        • 25 Nisan 2008
        • 8

İhlas Finans bütün karalama ve engellemelere rağmen ihlaslı bir şekilde yoluna devam ediyor ve Kral1 in dediği gibi yatırımcısını sevindirecek

Yorum

• ÇAKAL
          Ağa'nın Adamı
          • 27 Haziran 2007
          • 2545

SERTMERT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          İhlas Finans bütün karalama ve engellemelere rağmen ihlaslı bir şekilde yoluna devam ediyor ve Kral1 in dediği gibi yatırımcısını sevindirecek
          Şimdiye kadar milletin anasını ağlatırken ihlassızmıydı ki!!
          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sanırım...;)
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Kral1
              Yeni üye
              • 22 Nisan 2008
              • 14

Şimdik bir ekonomik soru sorayım sana

sen bu gün basında şöyle bir haber alsan iş bankasi veya yatirimin bulunan bir banka ile banka likidite krizi varmış paralarınız çekin diye bir haber alsan ve bütün yatirimcilar gitseler paralarını çekseler o bankanın durumu ne olur...

İHLAS zamanında böyle olmuştu işte Seversen sevmezsin beni ilgilendirmez ekonomi oku biraz

Yorum

• ÇAKAL
                Ağa'nın Adamı
                • 27 Haziran 2007
                • 2545

Kral1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Şimdik bir ekonomik soru sorayım sana

sen bu gün basında şöyle bir haber alsan iş bankasi veya yatirimin bulunan bir banka ile banka likidite krizi varmış paralarınız çekin diye bir haber alsan ve bütün yatirimcilar gitseler paralarını çekseler o bankanın durumu ne olur...

İHLAS zamanında böyle olmuştu işte Seversen sevmezsin beni ilgilendirmez ekonomi oku biraz
                Ekonomi okumakla öğrenilen bişey olsa idi ZORLU bugün çöpçü ya da çiftçi olurdu.
                Ya da istatistikçiler hep baş köşede olurdu.Okumak ancak cehaleti alır.

İhlasın işi ekonomi değil.Hemşomu bana anlatma.
                Kapı kapı su arıtma cihazı-gazete satarak karın tokluğuna Allah Rızasını alet edip çalıştırdığı elemanlarının alın teri paralarını Seda SAYAN'a cart diye verirken düşünecekti biraz.
                Milletin mevduatını toplar boyundan büyük işleri bununla yürütmeye kalkarsan bankanın levhasını eline verirler adamın.
                Önce ayağını yorganına göre uzatacak.
                Hissesine gelince.
                Hükümete dua etsin.(Nevzat Yalçınkaya/Ali Coşkun)Onun için kanun çıkardılar.TMSF olan borçlarını peşin ödeyene %50 hak tanıdılar.O da ödedi.
                Toki ile Bahçeşehir tarafında ortak konutları bitmek üzere.
                Esas umutları ihfin'i tekrar canlandırmak.
                Hükümetin yerine ben olsam Enver Ağa'yı sevmesem de ülkeye kazanç olacağı için hemen satılması şartı ile izin verirdim.
                Beklenti çok.
                Avcı da hikaye bol nasıl olsa.

Yorum

• jurnaş
                  Yeni üye
                  • 18 Nisan 2008
                  • 44

Ekonomi okumakla öğrenilen bişey olsa idi ZORLU bugün çöpçü ya da çiftçi olurdu.
                  Ya da istatistikçiler hep baş köşede olurdu.Okumak ancak cehaleti alır.

İhlasın işi ekonomi değil.Hemşomu bana anlatma.
                  Kapı kapı su arıtma cihazı-gazete satarak karın tokluğuna Allah Rızasını alet edip çalıştırdığı elemanlarının alın teri paralarını Seda SAYAN'a cart diye verirken düşünecekti biraz.
                  Milletin mevduatını toplar boyundan büyük işleri bununla yürütmeye kalkarsan bankanın levhasını eline verirler adamın.
                  Önce ayağını yorganına göre uzatacak.
                  Hissesine gelince.
                  Hükümete dua etsin.(Nevzat Yalçınkaya/Ali Coşkun)Onun için kanun çıkardılar.TMSF olan borçlarını peşin ödeyene %50 hak tanıdılar.O da ödedi.
                  Toki ile Bahçeşehir tarafında ortak konutları bitmek üzere.
                  Esas umutları ihfin'i tekrar canlandırmak.
                  Hükümetin yerine ben olsam Enver Ağa'yı sevmesem de ülkeye kazanç olacağı için hemen satılması şartı ile izin verirdim.
                  Beklenti çok.
                  Avcı da hikaye bol nasıl olsa.
                  sen bana şu seda sayan hikayesini ispatlasana kardeş bana bir belge göster bakalım

Yorum

• güneşş
                    Tecrübeli
                    • 08 Ocak 2008
                    • 742

jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sen bana şu seda sayan hikayesini ispatlasana kardeş bana bir belge göster bakalım
                    bir hisse ancak bu kadar savunulabilir

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      tartışmaya amacının dışına taşmaya başlayacak sanırım. Bunlara gerek yok. Her isteyen istediği bilgiyi ve belgeyi bir şekilde bulur.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

Sn. simurg tartışmaya noktayı koydum.Benden yana olay bitmiştir.

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        tartışmaya amacının dışına taşmaya başlayacak sanırım. Bunlara gerek yok. Her isteyen istediği bilgiyi ve belgeyi bir şekilde bulur.
                        http://www.ensonhaber.com/Gundem/104...nu-bugunu.html
                        Arkadaşım isterim ki trilyonların olsun.
                        Ama bu adamı benim gözüm tutmadı.Denizli Honaz'lıdır kendisi.Gidin kendi köylüsüne sorun.Körü körüne insanlara bağlanmayın.
                        Kendisine hizmet edenlere sözüm olmaz.Gerçekten de % 75 i Allah Rızası için peşindeler % 25 i ise iş-güç muhabbeti.
                        Sağlıcakla kal.;)

Yorum

• Kral1
                          Yeni üye
                          • 22 Nisan 2008
                          • 14

İhlas Holding 35 yıllık iş tecrübesi ile Medya, İnşaat & Gayrimenkul ve Pazarlama sektörlerini en iyi bildiği işler olarak görmeye başlamış ve stratejilerini bu sektörler üzerinde oluşturmuştur.

Bunların dışında İhlas Holding'in bu üç ana sektörü destekler nitelikte Eğitim, Sağlık, ve Küçük Ev Aletleri Üretimi sektörlerinde de iştirakleri bulunmaktadır.

Tüm sektörler aralarında sinerji oluşturacak şekilde konumlandırılmış ve faaliyetlerini bu çerçevede maksimum verimlilik prensibi altında yürütmektedir.

GELELİM ENVER BEYE

BOŞBOŞ KONUŞUYORSUNUZ BIRAKIN....... BUNLARI TGRT TÜRKİYEDE İLK OLDU EVLİYA HAYATLARİNİ ANLATAN KAÇ TV VAR

HONAZİ BEN SİZDEN İYİ BİLİRİM BENDE HONAZLİYİM ENVER BEY KİMSEDEN PARA FALAN TOPLAMADI

BOL KESEDEN ATIN BAKALIM

SİLİN BENİM ÜYELİĞİMİ SİZİN GİBİLERİN ARASINDA BULUNMAKTAN KORKARIM
                          Last edited by MAGGGMA; 27 Nisan 2008, 22:38.

Yorum

• jurnaş
                            Yeni üye
                            • 18 Nisan 2008
                            • 44

http://www.ensonhaber.com/Gundem/104...nu-bugunu.html
                            Arkadaşım isterim ki trilyonların olsun.
                            Ama bu adamı benim gözüm tutmadı.Denizli Honaz'lıdır kendisi.Gidin kendi köylüsüne sorun.Körü körüne insanlara bağlanmayın.
                            Kendisine hizmet edenlere sözüm olmaz.Gerçekten de % 75 i Allah Rızası için peşindeler % 25 i ise iş-güç muhabbeti.
                            Sağlıcakla kal.;)

kardeşim biz burda ihlas ne olur ne gider soruyorum ama sen gelmişsin a.q seda sayanından bahsediyorsun belge ver diyorum laf yapıyorsun sen nesin zamancı mı fetoşun gay olduğunuda ben söyleyim bari

Yorum

• akyazi
                              Seyirci Üye
                              • 02 Mart 2008
                              • 55

olumune ıhlas bence 0.68 aldım isterse 1 lıra olsun yıne satmam ne şirketler görduk 0.50 4 6 cıkan ıhlas ortak aldıgı gun herşey degişiyor bunu böyle bılın dogan holdınk gıpı devletın parası ıle devletın malı almatık almayızda bu böyle bılınsın

Yorum

• jurnaş
                                Yeni üye
                                • 18 Nisan 2008
                                • 44

akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                olumune ıhlas bence 0.68 aldım isterse 1 lıra olsun yıne satmam ne şirketler görduk 0.50 4 6 cıkan ıhlas ortak aldıgı gun herşey degişiyor bunu böyle bılın dogan holdınk gıpı devletın parası ıle devletın malı almatık almayızda bu böyle bılınsın
                                aynen kardeş ağzına sağlık şu bir gerçek ihlası bazı kişiler çekemiyor haaa çekemeyenlere bir lafım olacak ***************************

Yorum

Working...
                                X

Debug Information