IHLAS-İhlas Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sazeli
    Yeni üye
    • 26 Nisan 2008
    • 39

İhlas

Geleceği kimse bilemez.Batabilir çıkabilirde.fakat adamlar maden işine girdiler.Eğer bir şeyler bulurlarsa , hissede neler olabileceği akıllara zarar.Şimdi holding bütün şirketleri bünyesinde barındırıyor , holdingin batışına izin vermezlerde belki iştiraklerini satışa sunabilirler yani ihlas bilinmeyenli bir denklem , belkide madeni buldular , zarar felan hisseler toplanıyor yani bilemeyiz.Hatırlarsanız memsayıda 20 kuruşlardan 2000 lere uçurdular nasip kısmet,iy haber gelirse , elinizde senet varsa zenginsiniz , kötü bir haber anında da fakirsiniz demektir.Fakat ihlasın gözaltı pazarına düşmesi bile Türkiyede sansasyon yaratır buna izin vermezler diye düşünüyorum eğer böyle bir şey olursa almak için talipliside çok olur gibi.

Yorum

• PEHLİVAN
      Çalışkan
      • 13 Şubat 2009
      • 1138

23.02.2009 - 15:31 - Ulusal PazarIhlas Holdingİhlas Holding’in Riski bilançosunda da Görülüyor Soru: İhlas Holding’in mali yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz? Hisse fiyatı tarihi dip seviyesinde. Şirketin batma ihtimali var mı?
      Cevap: 14 Kasım 2008 tarihli açıklamaya göre İhlas Holding’in mali yapısıyla ilgili olarak Şirketin Denetim Komitesi tarafından bir rapor tanzim edildi. Söz konusu rapor 2008 yılı dokuz aylık finansal tablolar baz alınarak hazırlandı.
      Raporda, Denetim Komitesi’nin sahip olduğu bilgiler çerçevesinde bir değerlendirme yapıldığı belirtilerek şirketin ve grubun önemli riskler ve belirsizlikler yaşadığı belirtilmekte. Söz konusu raporda Şirketin finansal durumu ile yaşadığı belirsizlik ve önemli risklerin finansal tablolarında da dürüstçe yansıtıldığı belirtilmekte.
      Diğer taraftan İhlas Holding’in 25 Nisan 2008 tarihli açıklamasına göre Lehman Brothers Finance SA ile imzalanan opsiyon anlaşması kapsamında Holding’in portföyünde bulunan 8 milyon lot İhlas Ev Aletleri hissesi teminat olarak bu şirkete verildi.
      Ancak yaşanan global kriz nedeniyle geçen süre zarfında Lehman Brothers Holding Inc-New York iflas etti. İhlas Holding’in opsiyon anlaşması imzaladığı Lehman Brothers Finance SA'nın ise iflas eden şirketin acentesi olduğu ve onun da aciz durumda olduğu belirtildi.
      İhlas Holding 28 Kasım 2008 tarihli açıklamasında Lehman Brothers Finance SA'ye teminat olarak verdiği hisse senetlerini geri alabilmek için resmi girişimlerde bulunduğunu belirtmekle birlikte geçen süre zarfında konuyla ilgili ek bir açıklamada bulunmadı.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Konu: Seri: IV, No: 41 sayili tebligin 7,8 maddelerine uyum hk. Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: IV, No: 41 sayili "Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkinda Tebligi"nin 7. maddesinde belirtilen gorevleri yerine getir mek amaciyla; sirketimizde ilk olarak 1999 yilinda Yatirimci Iliskileri Bolumu adi altinda kurulmus olan ve 2004 yilinda "Kurumsal Uyum Ilkeleri" kapsaminda devam eden, Pay Sahipleri Ile Iliskileri Birimi'nde, halen Orhan Tanisman gorev yapmaktadir. Ayni tebligin 8'inci maddesinin 1'inci fikrasinda belirtilen sermaye piyasasi mevzuatindan kaynaklanan yukumluluklerin yerine getirilmesinde ve kurumsal yonetim uygulamalarinda koordinasyonu saglamak uzere Umit Firat gorevlendirilmis olup, Sermaye Piyasasi Faaliyetleri Ileri Duzey Lisansi ve Kurumsal Yonetim Derecelendirme Uzmanligi Lisansi Sertifikalarina sahiptir. Iletisim Bilgileri: Orhan Tanisman Telefon 0212 454 24 22 e-mail orhan.tanisman@ihlas.com.tr Umit Firat Telefon 0212 454 24 39 e-mail umit.firat@ihlas.com.tr ***IHLAS*** (24/03/2009 - 13:37:23)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MORPHEUS
          Yeni üye
          • 22 Haziran 2007
          • 29

"Ihlas
          Finans’nin, Katilim Bankasi Olarak Faaliyetlerini Yeniden Baslamasi Icin
          Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu’nun Izni Gerekiyor."

Seçimden sonra bu izin çıkarsa şaşmayın...

madene gerek yok bahçeşehir zaten maden

dubai şeyhi de fonladımı 7.0 aboooooooooooooow!

Yorum

• PEHLİVAN
            Çalışkan
            • 13 Şubat 2009
            • 1138

27.03.2009 - 15:13 - Ulusal Pazar Ihlas Holding

İhlas Holding Zararını Artırdı

Soru:İhlas Holding hisseleri hakkında yorum almak istiyorum. Hemen her gün milyonlarca liralık para akışı var. Ancak hisse fiyatı yerinde sayıyor? Bu neden olabilir? Şuan ki fiyatı 0,22 TL. Bu fiyattan almaya cesaret edilir mi?

Cevap:İhlas Holding henüz 2008 yılı bilançosunu açıklamadı. Ancak en son açıklanan 2008 yılı dokuz aylık bilançosuna göre zararı bir önceki döneme göre bir hayli artmış görünüyor.
            Gerek İhlas Grubu gerekse İhlas Holding önemli riskler ve belirsizlikler yaşamakta. Şirketin mali durumundaki risk ve belirsizlik mali tablolara da yansımış bulunuyor.
            Mevcut sıkıntı ister istemez hissenin fiyatına da yansıdığını düşünmekteyiz.
            İhlas Holding’in takas verilerine bakıldığında ise yabancı saklaması yapan aracı kurumların yıl başından bu yana paylarında düşüş yaşandı. Yılbaşında hissenin Borsa’da bulunan kısmın yüzde 20,43’ü Citibank ve Deutsche Bank’ın saklamasında bulunurken bu oran 27 Mart 2009 günü yüzde 17,10’a geriledi.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Konu:Bagimsiz Denetim Sirketi secimi Yonetim Kurulumuzun bugun 31.03.2009 yapilan toplantisinda; Denetim Komitesinin 27.03.2009 tarih 32 nolu tavsiye kararina istinaden 2009 yili ile ilgili olarak yapilacak bagimsiz denetim islemlerinin Irfan Bagimsiz Denetim ve Yeminli Mali Musavir- lik A.S. ile yapilmasina Konunun Sermaye Piyasasi Kanunu Seri X Teblig No:22 3.Kisim Madde 22 geregince 2008 yili donem sonuclarinin gorusulecegi Olagan Genel Kurul toplantisinda Genel Kurulun onayina sunulmasina Karar verilmistir. ***IHLAS*** (31/03/2009 - 16:35:56)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• utku_06
                Yeni üye
                • 06 Şubat 2009
                • 7

herkes sattı mı bu ıhlasları yoksa almayı düşünüyordum ama galiba iyi kide almamışım yok kardeşim bunun sahibi galiba kağıt kımıldamıyor sahipsiz kağıt galiba elinde olanların işi zor insanı kanser eder sağlığımızdan olacağımıza en iyisi hiç bulaşmamak.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

IHLAS-Ihlas Holding, 4. çeyrekte 32.9 milyon TL net zarar ederken, 2008 yılını 93.9 milyon TL ana ortaklık 111.6 milyon TL toplam net zarar ile tamamlamıştır. Holding ilk 9 ayda esas faaliyetten 2.4 milyon TL kârda iken, son çeyrekte 23 milyon TL zarar etmiş, asıl zararı 102 milyon TL'ye ulaşan diğer giderlerle yapmıştır.

Yorum

• utku_06
                    Yeni üye
                    • 06 Şubat 2009
                    • 7

artık anşlaşıldı bulaşılmaz bu hisseye yakında zararı özsermayesini de geçer ıflasını da ister valla.verilmiş sadakamız varmış da bulaşmamışım .allah elinde olnalara kolaylık versin işleri çok zor gibi özellikle maliyeti yüksek olanla bu zaradan sonra artık alıcı da bulamazlar bugün durum ortada idi.büyükler bile alıcı bulamadılar.

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-İHLAS HOLDİNG

İhlas Holding A.Ş.’nin 14.04.2009 tarihli yazısı aşağıya
                      çıkarılmıştır.
                      “Yönetim Kurulumuzun bugün (14.04.2009) yapılan toplantısında
                      Sermaye Piyasası Kurulu’nun 06.01.1994 tarih 1 sayılı izni ile
                      kayıtlı sermaye sistemine geçen ve 03.06.2003 tarih 5811 sayılı
                      T.T.S.G.’sinde 460.000.000,00 TL’lık kayıtlı sermayesi ilan edilen
                      şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 900.000.000,00 TL’ya
                      çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu’na müracaat edilmesine,
                      Şirket ana mukavelesinin Sermaye (Madde-6) maddesinin ekli tadil
                      tasarısı çerçevesinde değiştirilmesine,
                      karar verilmiştir. ”
                      Tadil metni ekte yayınlanmaktadır.

İMKB

(15/04/2009 - 07:31:01)

Yorum

• utku_06
                        Yeni üye
                        • 06 Şubat 2009
                        • 7

arkadaşlar dün kü işlem hacminin çok yüksek olması neydi öyle mantıklı bir yorum getiririmisiniz.bu iyimi kötü mü olur.

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

İHLAS HOLDİNG HİSSE SENEDİ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

İhlas Holding A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak Denizbank
                          AG Vienna tarafından yapılan açıklama:
                          "16.04.2009 tarihinde Hedef Yatırım Ortaklığı hisse senetleriyle
                          ilgili olarak 0.23902968 TL fiyattan 15.580.000 adet satış işlemi
                          tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
                          İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi
                          içindeki payı yüzde 4.9368904 oranındadır."

İMKB

(22/04/2009 - 07:34:47)

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Konu: Basinda cikan haber (dogrulama yukumlulugu) bir internet sitesinde, "8 milyar dolarlik Sedir Adasini Ihlas insaa edecek" basligiyla bir haber yayinlanmistir. Bu haber ile ilgili aciklamamiz asagidaki gibidir. Bagli ortakliklarimizdan Ihlas Pazarlama A.S.'nin istiraklerinden olan Ihlas Insaat Yapi Taahhut ve Ticaret A.S.; denizde insaa edile- cek Lubnan Adasi projesinin fikri mulkiyetine sahip bulunan Lubnan'da kurulu Noor International Holding ile, bir on anlasma imzalamistir. Bu on anlasmanin, icinde bulunan bir maddede, her iki taraf masaya oturup tekrar konusana ve yeni sartlari belirleyene kadar bir gecerliligi bulunmadigi belirtilmektedir. Ilerleme saglandigi takdirde gerekli ozel durum aciklamasi yapilacaktir. ***IHLAS*** (29/04/2009 - 11:18:37)

Yorum

• nail444
                              Yeni üye
                              • 13 Mart 2008
                              • 6

Bekleme azmi birkamadimar

yAKLAŞIK 5 aydır aynı yerlede sürünüyor :Borsa yinmiikilerden 34 lere uçtu ihlaslarda bir şey olmadı sanki 07/05/2009 tarihine kadar çok geldide bugunku düşüşte enfazla ihlaslar düştü.0,32 den 0,28 e verdiler olacak işmi.Bu ihlaslarda benimde var ama hişbirşey olmaz sakın yanaşmayın.İnsanı deli eder.k24böyle olur sunuz :demedi demeyin yapmayın.Yok riski sever.Sabıreder.2 sene tahtazsınını kapanmayacağınıda düşünmeyecekseniz.ne ala şu an İMKB nin en ucuuuuuuuuuuuuz boş hissesi

Yorum

• utku_06
                                Yeni üye
                                • 06 Şubat 2009
                                • 7

ben sattım kurtuldum iyi oyuna geldik ıhlas yerine hangi kağıdı alsaydım iki kat kar kazanmıştım bundan birşey olmaz endeks 200000 de olsa birşey olmayacak bu kağıt.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information