IHLAS-İhlas Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam abi..görürsem söylerim..
    Çok düşüncelisin bu arada..
    Makam nedir

Yorum

• mustafa71mustafa
      Bağımlı
      • 19 Nisan 2008
      • 819

Arkadaşlar
      Ihlas 0,77 'ye Dayandi Ne Yapar Aşar Mi Sizce?
      MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
      Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

******* Nickli Üyeden Alıntı
        ******İHEVAYI TAKİP ET TÜYO ALDIM
        arkadaşlar bana özelden, ihlas tüyosu göndermekten vazgeçin..
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mustafa71mustafa
          Bağımlı
          • 19 Nisan 2008
          • 819

mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Arkadaşlar
          Ihlas 0,77 'ye Dayandi Ne Yapar Aşar Mi Sizce?

arkadaslar yanlış anlamayın sakın ha o tuyo gönderen zat ben değilim.

Yorum

• mustafa71mustafa
            Bağımlı
            • 19 Nisan 2008
            • 819

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ARKADASLAR LUTFEN BANA DA ÖZELDEN SORMAYIN O İHLASCI BEN DEĞİLİM...

Yorum

• MAGGGMA
              ...................
              • 12 Haziran 2007
              • 1375

arkadaslar yanlış anlamayın sakın ha o tuyo gönderen zat ben değilim.
              ARKADASLAR LUTFEN BANA DA ÖZELDEN SORMAYIN O İHLASCI BEN DEĞİLİM...

Yorum

• meltem

batırdı bu kağıt beni şurda duracak burda duracak yok. nalet olsunböyle speklere yazıklar olsun. haram olsun paralarımız saygılarımla

Yorum

• demirci
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 1182

22.05.2008 15:04:46, ***ihlas*** Ihlas Holding A.s.
                  ***ihlas*** Ihlas Holding A.s.
                  Ile Ilgili Olarak Rp Explorer Master Fund`dan Gelen Yazi; 21.05.2008 Tarihinde
                  Ihlas Holding A.s. Hisse Senetleriyle Ilgili Olarak 0,70 Ytl Fiyatindan 920.000
                  Adet Alis Islemi Ortakligimizca Gerceklestirilmistir. Bu Islem Sonunda Sirket
                  Sermayesi Icindeki Payimiz %8,928 Seviyesine Cikmistir

Yorum

• demirci
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 1182

18.06.2008 14:43:09, ***ihlas*** Ihlas Holding A.s.
                    ***ihlas*** Ihlas Holding A.s.
                    Ile Ilgili Olarak Rp Explorer Master Fund`dan Gelen Yazi; 16.06.2008 Tarihinde
                    Ihlas Holding A.s. Hisse Senetleriyle Ilgili Olarak 0,62 Ytl Fiyatindan 48.758
                    Adet Satis Islemi Ortakligimizca Gerceklestirilmistir. Bu Islem Sonunda Sirket
                    Sermayesi Icindeki Payimiz %8,086 Seviyesine Inmistir. ***ihlas***

Yorum

• demirci
                      Bağımlı
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 1182

04.07.2008 16:55

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz, % 61,95 oraninda hissesine sahip oldugumuz istirakimiz Ihlas Motor A.S. ile asagidaki sartlar dahilinde bir kat karsiligi insaat sozlesmesi imzalamistir. Imzalanan sozlesmeye gore, Sirketimizin Yalova ili, Ciftlikkoy ilcesinde sahip oldugu 132,6 donumluk arsasi uzerine, Ihlas Motor A.S. tarafindan , Sirketimizin onaylayacagi taslak projeye uygun olarak "Otomotiv Uretim Fabrikasi" insa edilecektir. Sirketimizin yine Yalova ili, Ciftlikkoy ilcesinde sahip oldugu 48,5 donumluk arazisi uzerinde, Ihlas Motor A.S. tarafindan, 200 konutluk bir site insa edilecektir. Fabrika bina insaati 18 ayda, konut insaati ise 36 ayda tamamlanacaktir. Insa edilen otomotiv fabrikasi binasinin mulkiyeti sirketimizde kalacak olup, siretimiz bu insaat ile ilgili herhangi bir harcamada bulunmayacaktir. Fabrika binasi insaatina karsilik, insa edilecek 200 konutluk site arsasinin mulkiyeti Ihlas Motor A.S.'ye verilecek olup, bu arsanin uzerinde insa edilecek konutlarin tasarrufu, istirakimiz Ihlas Motor A.S.'ye ait olacaktir. ***IHLAS***

Yorum

• gunguruk
                        Aktif
                        • 23 Mayıs 2007
                        • 191

***ihlas*** Ihlas Holding A.s. Ile Ilgili Olarak Rp Explorer Master Fund`dan Gelen Yazi:
                        10/10/2008 Tarihinde Ihlas Holding A.s. Hisse Senetleriyle Ilgili Olarak
                        0.3351 Ytl Fiyatindan 8,500,000 Adet Satis Islemi Ortakligimizca
                        Gerceklestirilmistir. Bu Islem Sonunda Sirket Sermayesi Icindeki Payimiz %
                        11.035 Seviyesine Inmistir. ***ihlas***|

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

star Gazetesinin Haberine Gore; Korfez Sermayesi, 2001 Yilinda Faaliyetleri
                          Durdurulan Ihlas Finans’a Talip Oldu.

Gazetede Konuya Iliskin Olarak Bugun Yayinlanan Haber Soyle:
                          " Korfez Sermayesi, 2001 Yilinda Faaliyetleri Durdurulan Ihlas Finans’a Talip
                          Oldu. Dubai Merkezli Bir Fon, Ihlas Holding Ile Goruserek, Ozel Finans Kurumunu
                          Yeniden Faaliyete Gecirmek Icin Basvurusunu Yapti. Korfez Sermayesinin
                          Turkiye Ilgisi Bu Kez Finans Sektorunde Ortaya Cikti. Turkiye’de, Sigortacilik
                          Ve Gayrimenkul Sektorunde Onemli Yatirimlara Hazirlanan Korfez Sermayesinin,
                          Simdi De Bddk Tarafindan 2001 Yilinda Faaliyet Izni Kaldirilan Ihlas Finans’a
                          Talip Oldugu Ortaya Cikti. Dubai Merkezli Bir Fon Grubunun, Ihlas Finans’i
                          Sermaye Koyarak Yeniden Faaliyete Gecirmek Istedigi Bildirildi. Kuresel Krizle
                          Birlikte, Reel Sektorun Kredi Borclarini Geri Cagirdiklari Icin Yogun Bir
                          Sekilde Elestirilerin Hedefi Haline Gelen Turk Bankacilik Sektoru, Ihlas
                          Finans’a Gelen Teklif Ile Calkalaniyor. Star’in Edindigi Bilgiye Gore, Ihlas
                          Holding A.s.’nin, Ihlas Finans’a Yabanci Ortak Bulma Yonundeki Calismalari Son
                          Asamaya Geldi. Yapilan Gorusmeler Sonucunda, Bddk Tarafindan 10 Subat 2001
                          Yilinda Faaliyet Izni Kaldirilan Ihlas Finans’i, Dubai Merkezli Bir Fon Grubu
                          Satin Almayi Kabul Etti. Holding Ile Dubai Merkezli Fon Grubu Arasinda, Ihlas
                          Finans’a Yeni Sermaye Konularak Yeniden Faaliyete Gecilmesi Konusunda Buyuk
                          Olcude Anlasildi. Yetkililer, Dubai Merkezli Grubun, Ihlas Holding’e Ait Ozel
                          Finans Kurumuna Yuksek Miktarda Da Sermaye Koymayi Da Kabul Ettigine Soyledi.

Bddk’nin Izni Sart
                          Ihlas Finans Holding A.s’nin, Bulunan Yeni Ortakla Ilgili Olarak Bddk’ya
                          Bilgi Vermek Ve Bddk’nin Goruslerini Ogrenmek Icin Bddk Yonetiminden Randevu
                          Talep Ettigi Kaydedildi. Ancak Bddk’nin, Faaliyette Bulunma Izni Kaldirilan
                          Ihlas Finans’in Yeniden Faaliyete Gecmesine Sicak Bakmadigi Ogrenildi. Ihlas
                          Finans’nin, Katilim Bankasi Olarak Faaliyetlerini Yeniden Baslamasi Icin
                          Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu’nun Izni Gerekiyor.

Bddk Tepki Gostermisti

"
                          -matriks-

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

İhlas fin , haberlerini hortlattılar yine kriz ortamında. Neden acaba....

Yorum

• utku_06
                              Yeni üye
                              • 06 Şubat 2009
                              • 7

ıhlas

arkadaşlar ıhlas hakkındaki yorumlarınız nedir.bazı sitelrde ıhlasın batacağı söylentileri var bende vardı epeyce 032 lerden sattım epey aşağı gelmiş daha gelirmi acaba almayı düşünüyorunm ama gerçekten batmasından korkuyorum zaten çok büyük zararına sattım.yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum

• ÇAKAL
                                Ağa'nın Adamı
                                • 27 Haziran 2007
                                • 2545

İhlas fin , haberlerini hortlattılar yine kriz ortamında. Neden acaba....
                                Bir şekilde onu faaliyete geçirecekler diye düşünüyorum.Hele bir bitsin borçları.Açıkçası tebası hariç hocayı sevmem.Ama Türkiye için bir değerdir ihfin.Borçlarını kapatırsa faaliyete geçirip satılabilir.Ayrıca Bahçeşehir tarafındaki yaptığı toplu konutlar da nerede ise bitmiş.Sanki ayrı bir vilayet var orada.Süper olmuş.Aslında bir okan hareketi görmeye müsait.Alıp eccük atmak lazım.İhtiyaç duyulmayan parayla.

Yat.Tav.Değildir.
                                Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                                Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information