IHLAS-İhlas Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vahhun
    Çalışkan
    • 12 Ağustos 2013
    • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• YALNIZ EFE
      Çalışkan
      • 20 Ağustos 2011
      • 467

Kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] ozel durum aciklamasi (genel) 25.11.2013 15:40:42

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] ozel durum aciklamasi (genel) 25.11.2013 15:40:42

ozel durum aciklamasi (genel)
      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Merkez mah. 29 ekim cad. Ihlas plaza no:11 b/31 34197 yenibosna bahcelievler/istanbul
      telefon ve faks no. : 0 212 454 24 22 / 0 212 454 24 27
      ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 212 454 24 22 / 0 212 454 24 27
      yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
      ozet bilgi : Sirket yonetim kurulu'ndan istifa ve yeni yonetim kurulu uyesi atanmasi ve temsil yetkisi verilmesi

---------------------------------------------------------------------------------------------
      borsa istanbul a.s.'ne "bist"

yonetim kurulumuzun bu gun (25.11.2013) yapilan toplantisinda;

1- istifa nedeniyle sirket yonetim kurulu uyeligi'nden ayrilan sayin fevzi kahraman'in istifasinin kabulune, t.t.k.nin 363. Maddesi geregi, genel kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yonetim kurulu uyelerinin gorev suresince gorev yapmak uzere, ilk genel kurul'a kadar sayin mehmet nureddin yagci'nin yonetim kurulu uyesi olarak gorev yapmasina,

2- yonetim kurulu uyeligine secilen sayin mehmet nureddin yagci'ya sirketimizin mustereken imzaya yetkili diger yonetim kurulu uyeleri ile birlikte musterek imza yetkisi verilmesine,

3- sirketi temsil ve ilzam edecek olan imzalarin muteber olabilmesi icin sirket unvani altina konulmus olmasina,

4- soz konusu durumun ticaret siciline tescil ve ilan ettirilmesine,

karar verilmistir.

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-sermaye piyasasi araclarinin kote edildigi borsalar/piyasalar 25.11.2

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-sermaye piyasasi araclarinin kote edildigi borsalar/piyasalar 25.11.2013 15:41:41

sgbf-sermaye piyasasi araclarinin kote edildigi borsalar/piyasalar
      son durum itibariyle ortaklik sermaye piyasasi araclarinin kote edildigi borsalar veya islem gordugu teskilatlanmis piyasalar
      kote edilen/islem goren kote edildigi/islem gormeye ilgili piyasanin/borsanin ilgili piyasanin/borsanin piyasanin/borsanin ilgili
      sermaye piyasasi aracinin basladigi tarih bulundugu ulke ismi pazari
      turu
      hisse senedi 05.11.2010 turkiye-istanbul bist ulusal pazar

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-yonetimde soz sahibi olan personel 25.11.2013 15:41:41

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-yonetimde soz sahibi olan personel 25.11.2013 15:41:41

sgbf-yonetimde soz sahibi olan personel
      yonetimde soz sahibi olan personel
      adi soyadi gorevi meslegi son 5 yilda ortaklikta ustlendigi son durum itibariyle ortaklik
      gorevler disinda aldigi gorevler
      mustafa erdogan yonetim kurulu baskan vek.gen.mud.ve murahhas aza mali musavir mali isler muduru tgrt haber tv a.s. Yonetim kurulu uyesi - tgrt dijital tv hizmetleri a.s. Yonetim kurulu uyesi
      abdullah tugcu yonetim kurulu uyesi mali musavir finans koordinatoru ihlas holding a.s-yonetim kurulu uyesi.. Ihlas gazetecilik a.s. Yonetim kurulu uyesi - ihlas gelisim yayincilik a.s. Yonetim kurulu uyesi - ihlas haber ajansi a.s. Yonetim kurulu uyesi - tgrt haber tv a.s. Yonetim kurulu uyesi - tgrt dijital tv hizmetleri a.s. Yonetim kurulu uyesi - promas profesyonel medya reklam ve film pazarlama hiz. A.s. Yonetim kurulu uyesi

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-grup sirketleri hakkinda bilgiler 25.11.2013 15:41:41

kap : Ihlas yayin holding a.s. / ihyay [] sgbf-grup sirketleri hakkinda bilgiler 25.11.2013 15:41:41

sgbf-grup sirketleri hakkinda bilgiler
      grup sirketleri hakkinda bilgiler
      ticaret unvani faaliyet konusu para birimi sirketin sermayedeki payi sirket ile olan iliskinin
      (%) niteligi

ihlas gazetecilik a.s. Turkiye gazetesi'nin cikartilmasi. Dagitimi ve pazarlamasi ile matbaa baski isleri 120.000.000,00 67.859.559,00 tl 56,55 bagli ortaklik
      ihlas haber ajansi a.s. (iha) haber ajansligi 14.000.000,00 10.500.000,00 tl 75,00 bagli ortaklik
      tgrt haber tv a.s. Tgrt haber tv kanaliyla televizyon yayinciligi ve tgrt fm kanaliyla radyo yayinciligi 16.030.000,00 15.863.000,00 tl 98,96 bagli ortaklik
      tgrt dijital tv hizmetleri a.s. Tgrt belgesel tv kanaliyla televizyon yayinciligi 8.500.000,00 8.475.160,00 tl 99,63 bagli ortaklik
      iletisim magazin gazetecilik san. Ve tic. A.s. Dergi. Gazete. Kitap vs. Cikarilmasi. Basimi ve pazarlamasi 1.118.850,00 892.842,30 tl 79,80 dolayli bagli ortaklik
      ihlas fuar hizmetleri a.s. Fuar ve sergi organize edilmesi ve konusuyla ilgili periyodik yayinlar cikarilmasi 3.550.000,00 2.743.440,00 tl 77,28 dolayli bagli ortaklik
      ihlas gelisim yayincilik a.s. Ihlas fuar hizmetleri a.s. Ve iletisim magazin gazt. San. Ve tic. A.s.'nin ana ortagidir. 5.100.000,00 4.284.000,00 tl 84,00 bagli ortaklik
      dijital varliklar gorsel medya ve internet hizmetleri ltd.sti. Reklamcilik. Ilancilik. Fotografcilik ve reklam ajansligi 560.000,00 521.500,00 tl 93,13 bagli ortaklik
      promas profesyonel medya reklam ve film pazarlama hizmetleri a.s. Reklamcilik. Ilancilik. Fotografcilik. Ilan ve reklam ajansligi 3.100.000,00 3.000.749,39 tl 96,80 bagli ortaklik
      ihlas medya planlama ve satinalma hizmetleri ltd.sti. Reklamcilik. Ilancilik. Fotografcilik. Ilan ve reklam ajansligi 2.250.000,00 2.227.500,00 tl 99,00 bagli ortaklik
      ihlas iletisim hizmetleri a.s her turlu elektronik iletisim 1.000.000,00 200.000,00 tl 20,00 istirak
      ihlas holding a.s. - ihlas yayin holding a.s. Ve ihlas pazarlama a.s. Ortak girisimi konut sitesi yapimi 100.000,00 45.000,00 tl 45,00 istirak

Yorum

• vahhun
        Çalışkan
        • 12 Ağustos 2013
        • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
          Çalışkan
          • 12 Ağustos 2013
          • 2846

Yorum

• vahhun
            Çalışkan
            • 12 Ağustos 2013
            • 2846

Yorum

• vahhun
              Çalışkan
              • 12 Ağustos 2013
              • 2846

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

İhlas Holding 0.0.66 önemli
                    0.66-0.71 aralığında hareket eden hisse güç kaybediyor. 0.66 seviyesinin altında kapanışlarda 0.62 seviyesine gerileyebilir. 0.66 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda ise 0.70 seviyesine doğru hareketlenebilir. 20 günlük ortalamasının altında.
                    ALIM ARALIĞI: 0.62-0.60
                    SATIM ARALIĞI: 0.70-0.73
                    YABANCI PAYI (%): 8.37
                    HAFTALIK DEĞİŞİM: yabancı Payı geçen haftaya göre 0.13 puan azaldı.
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

Yorum

• vahhun
                        Çalışkan
                        • 12 Ağustos 2013
                        • 2846

Yorum

• vahhun
                          Çalışkan
                          • 12 Ağustos 2013
                          • 2846

Yorum

• vahhun
                            Çalışkan
                            • 12 Ağustos 2013
                            • 2846

Yorum

• vahhun
                              Çalışkan
                              • 12 Ağustos 2013
                              • 2846

Yorum

• vahhun
                                Çalışkan
                                • 12 Ağustos 2013
                                • 2846

Yorum

Working...
                                X

Debug Information