HEKTS-Hektaş

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MÜHENDİS

aralarında virman yapıyordur ecnebiler. hissede fazla ky yok sanki......

Yorum

• cesursovalye
      Yeni üye
      • 24 Nisan 2008
      • 15

nural bugün iyi alıcıgeçen ayki gibi umarım zararına satış yapıp bıçalmaz sırtından hektaşı...

Yorum

• cesursovalye
        Yeni üye
        • 24 Nisan 2008
        • 15

nurol bugün 400.000 lot daha çekti aldı piyasadan...

Yorum

• MÜHENDİS

Yorum

• MÜHENDİS

hisse ile 1.42 den şimdilik vedalaştık... belki taban çalışmasını yaptıktan sonra yeniden maliyetleniriz...

Yorum

• kartalcan75
              Yeni üye
              • 01 Temmuz 2008
              • 1

Slm arkadaşlar.Tecrübelerinize dayanark hektaş hisselerini nerede almak gerekir ve nereye geldiğinde satmak iyidir? cevaplarsanız sevinirim.Epeydir takip ediyorum.1,27 nominal değeri(denge noktası) gibi geliyor bana.acaba gözlemlerim doğrumu.bunun ne kadar altında alırsan kar marjı yükseliyor.şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Yorum

• POLAT3232
                Seyirci Üye
                • 14 Nisan 2008
                • 47

kartalcan75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Slm arkadaşlar.Tecrübelerinize dayanark hektaş hisselerini nerede almak gerekir ve nereye geldiğinde satmak iyidir? cevaplarsanız sevinirim.Epeydir takip ediyorum.1,27 nominal değeri(denge noktası) gibi geliyor bana.acaba gözlemlerim doğrumu.bunun ne kadar altında alırsan kar marjı yükseliyor.şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
                Birader ya çok paran var yada riski çok seviyorsun yarın ne olacağını kestirebiliyormusun bence izlemede kal....

Yorum

• MÜHENDİS

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

*hektaş'in Konsolide Olmayan 12 Aylik Dönem Kari 11.213.823 Tl

(05/03/2009 - 07:30:52)
                    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

***HEKTS*** Hektas Ticaret T.A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu Seri: IV, No. 41 sayili "Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar" hakkindaki teblig'in 7. maddesi kapsaminda Sirketimiz Pay Sahipleri ile Iliskiler Biriminde gorev alan, birim yoneticisinin adi, soyadi ve iletisim bilgileri asagidaki gibidir. Birim Yoneticisi: Hatice Bahar Emekli Iletisim Bilgileri: Tel: 0262 751 14 12 Faks: 0262 751 37 17 E mail: accounting@hektas.com Adres: Gebze Organize Sanayi Bolgesi Ihsan Dede Cad. 700. Sk. 41480 Gebze, Kocaeli ***HEKTS*** (19/03/2009 - 11:44:59)
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-HEKTAŞ

Hektaş Ticaret T.A.Ş.’nin 25.03.2009 tarihli yazısı aşağıya
                        çıkarılmıştır.
                        “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayılı
                        Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
                        Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 25.03.2009 tarihinde yaptığı
                        toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hülya İnci Atahan, Yönetim
                        Kurulu Murahhas Üyeliği’ne Halit Enis Erkin, Sermaye Piyasası
                        Kurulu’nun Seri: X, No: 22 sayılı tebliği uyarınca Yönetim Kurulu
                        Denetim Komitesi üyeliklerine Hülya İnci Atahan ve Nadir Özden
                        oybirliği ile seçilmişlerdir.”

İMKB

(26/03/2009 - 07:30:00)

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-HEKTAŞ

Hektaş Ticaret T.A.Ş.nin 25.03.2009 tarihli olağan genel kurul
                          toplantısında,
                          -2008 yılı içinde yapılan 350 TL tutarında bağış ve yardımlar
                          ortakların bilgisine sunulduğu
                          - İlişkili taraflar ile gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel
                          Kurul’a “Şirketin ilişkili taraflar ile gerçekleştirilen işlemleri SPK
                          Seri:IV No:41 sayılı tebliğ’de belirtilen sınırları aşmamaktadır.
                          İlişkili taraflar ile gerçekleştirilen işlemlere ilişkin bilgiler
                          bağımsız denetimden geçmiş 31.12.2008 tarihli mali tablolarımızın 24
                          sayılı dipnotunda yer almaktadır.” bilgi sinin sunulduğu,
                          -2008 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar ve
                          Gelir Vergisi Kanunları hükümleri gereğince yapılan hesaplamalar
                          sonucunda 13.796.984,45 TL brüt kar, Sermaye Piyasası Kurulu’nun
                          Seri:XI No:29 tebliği gereğince yapılan hesaplamalar sonucunda ise
                          14.064.310 TL brüt kar elde edilmesi sonucu
                          Yönetim Kurulu önerisi paralelinde, 1.484.832,23 TL’si geçmiş
                          yıllar karlarından, 24.110,99 TL’si olağanüstü yedeklerden ve
                          10.013.399,81 TL’si 2008 yılı karından olmak üzere toplam
                          11.522.343,04 TL’nin 100 TL Nominal Değerli Hisse senedine 17,91 TL
                          (%17,91) olarak nakit dağıtılmayarak sermayeye eklenmek suretiyle,
                          kardan bedelsiz hisse olarak verilmesine,
                          Kurucu payı olarak 426.000 TL dağıtılmasına (1 Hisseye Brüt 1.420
                          TL)
                          Kar dağıtımına 29.05.2009 tarihine kadar başlanmasına oy birliği
                          ile karar verildiği,
                          Geçerli olan yasal düzenlemeler ve Şirket ana sözleşmesinin kar
                          dağıtımı ile ilglii maddeleri çerçevesinde Yönetim Kurulunun teklifi
                          üzerine Genel Kurulca kararlaştırılır. Genel Kurulda alınacak karara
                          bağlı olarak dağıtılacak temettü, tamamı nakit veya tamamı bedelsiz
                          hisse şeklinde olabileceği gibi, kısmen nakit ve kısmen bedelsiz hisse
                          şeklinde de belirlenebilir. Kar dağıtımının şeklinin belirlenmesinde,
                          ulusal ve küresel ekonomik şartlar şirketin gündemindeki projeleri ve
                          fonlarının durumu dikkate alınmaktadır.
                          Kar payı dağıtımları, (nakit ve/veya bedelsiz pay) yasal süreler
                          içerisinde yapılmaktadır.” Şeklindeki Kar Dağıtım Politikası hakkında
                          Genel Kurul’a bilgi sunulduğu,
                          - Yönetim Kurulu’nca 2009 yılı Mali Tablolarının denetimi için
                          seçilen, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik
                          A.Ş. isimli bağımsız dış denetleme kuruluşunun kabul edildiği,
                          Yönetim kurulu üyelerine Hülya İnci Atahan, Halit Enis Erkin,
                          Nadir Özden, Emin Cihangir Akşit, Niyazi Akgün ve Süleyman Altınbaş,
                          Denetleme kurulu üyeliklerine ise Seyhan Ceyhan, Halil Oğuz ve Serpil
                          Güngör’ün bir sonrasi Olağan Genel Kurul Toplantısı’na kadar görev
                          yapmak üzere seçildiği, bildirilmiştir.
                          Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Kar Dağıtım Tablosu ekte
                          yayınlanmakta olup, Kar Dağıtım Tablosu ayrıca İnternet sitemizin
                          “Şirketler” bölümünde yayınlanmaktadır.

İMKB

(26/03/2009 - 07:30:25)

Yorum

• PEHLİVAN
                            Çalışkan
                            • 13 Şubat 2009
                            • 1138

01.04.2009 - 16:45 - Ulusal Pazar Hektaş

Hektaş Kârını Arttırdı

Soru:Hektaş için öngörünüz nedir?

Cevap: Hektaş’ın sermayensin yüzde 53,80’i OYAK’a ait bulunuyor. 2008 yılı mali tablolarına göre satışlarında bir önceki yıla göre yüzde 6 oranında gerileme yaşadı. Bununla birlikte Şirket kârını yüzde 13,8 oranında arttırmayı başardı.
                            Hektaş 2008 yılı kârı üzerinden yüzde 15,56 oranında bedelsiz hisse senedi verecek. Geçmiş yıl kârlarından ise yüzde 2,35 oranında bedelsiz vereceğini belirtti. Bedelsiz verme tarihi ise henüz belli değil.
                            Bununla birlikte Hektaş, krizden etkilenen firmalar arasında yer alıyor. 29 Aralık 2008 tarihinde yaptığı açıklamada piyasalardaki olumsuz gelişmelerden kaynaklı olarak talep daralması yaşandığını bu nednele Urfa fabrikasındaki üretimlere ara verildiğini belirtti.
                            Açıklamada Urfa fabrikasındaki tüm üretimin Gebze fabrikasına taşındığı bu nedenle herhangi bir üretim ve satış kaybının söz konusu olmadığı belirtildi. Urfa fabrikasının kapatılmasından dolayı 6 personelin iş akdinin sona erdirildiği yapılan bir diğer açıklama.
                            Takas verileri incelendiğinde ise aracı kurum saklamalarında kayda değer bir değişiklik olmadığı görülmekte.

Yorum

• Akresi
                              Katılımcı
                              • 17 Ekim 2008
                              • 58

Grafikte temiz bir başkaldırı var... Üstadlar incelesin!

Yorum

• sakirksd
                                Tecrübeli
                                • 23 Haziran 2007
                                • 209

kaldırsın artık.99 direnci geçildi.1,20 yolu açık

Yorum

Working...
                                X

Debug Information