bende bir şey desem böyle hemen yaparmısın acaba gemici bey .....................
GUSGR-Güneş Sigorta
Collapse
X
-
-
sen sen misin bana sen nasıl dersin hastanmıyım ustanmıyım...........balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende bir şey desem böyle hemen yaparmısın acaba gemici bey .....................itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
niye kızdınızki gemici bey..........bakın ben size sen demiyorum bey diyorum............ayrıca çok isterseniz ve paranız yeterse hastam olabilirsiniz..........dahada çok paranız varsa ustamda olablirsiniz.............
Yorum
-
aradaki yaparmısın ı atlama..........param çok ama hasta değilim.......senin paran çoksa gel çırak ol.........sonra yaparız seni de usta...........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
abovvvvvv.............ne biçim konuşuyor bu adam yahu............burada yönetime bildir yokmu .............
Yorum
-
intihar mı etmek istiyorsun..............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabovvvvvv.............ne biçim konuşuyor bu adam yahu............burada yönetime bildir yokmu .............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
-
sen beni tanımıyorsan ben seni hiç tanımıyorum............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizi tanımıyorum derim yırtarım.............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
-
bu adam tehlikeli birine benziyorbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertanışalım o zaman..............
...doktorum..
kendine güneş ten sigorta yaptırda öyle tanışmaya git...

Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
-
nerede istersen............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertanışalım o zaman..............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
-
Son Ceza Alanlar MesajTarihBitenlerPuanlarSebepGönderen
GUSGR-Güneş Sigorta29-05-2009
19:4308-06-2009
19:43 10doğru dürüst konuşmasını öğrensinradyologitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum