Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
TEKSTİL BANKASI A.Ş. / TEKST [] 26.03.2014 18:04:20
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Büyükdere Caddesi No:247 Maslak-İSTANBUL
E-posta adresi : www.tekstilbank.com.tr
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Kanuni takipteki kredi portföyünden satış
AÇIKLAMA:
Banka'nın kanuni takibe intikal etmiş ve 31/01/2014 tarihi itibariyle; tahsil kabiliyeti düşük 22.623.250,20 TL sı tutarındaki bireysel krediler ve kredi kartları alacakları 1.500.000.-TL bedelle LBT VARLIK YÖNETİM A.Ş.'ne, şahsi teminat dışında teminatı bulunmayan tahsil kabiliyeti çok düşük 60.489.325,42 TL sı tutarındaki kurumsal ve ticari kredi alacakları 200.000.-TL bedelle VERA VARLIK YÖNETİM A.Ş.'ne satılmıştır.
.....:super:....
_palmardo_ Nickli Üyeden Alıntı
4 Temmuz 2013 Perşembe, 15:24
SON DAKİKA ŞARTI, NİKAH BOZDU
Çin Sanayi ve Ticaret Bankası (ICBC) ile uzun süren pazarlıklar sonucu bitme noktasına gelen pazarlık Çinliler'in son dakikada
Tekstilbank'a "Her konuda anlaştık. Yalnız son bir şartımız var. Bazı kredilerde sorun gördük. Eğer satınalma aşamasından sonraki 3 yıl boyunca batık kredi durumu ortaya çıkarsa bunu GSD Holding'in ödemesini istiyoruz" dedi.
Yorum