GSDHO-Gsd Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • pseudocode
    Katılımcı
    • 03 Mayıs 2009
    • 0

cogub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen oyna gülüm sen oyna valla iyi hayal kuruyorsun ne diyeyim.Allah kalbine göre versin.
    Valla hayalmi gerçekmi 1-1.5 yıl içinde göreceğiz hele bir tekstil bakn hikayesi ısınsın birde sermaye artrıımı iyice gündeme otursun bunlarısz değeri zaten.130 lar bunlarda olunca 1.50 yi görmeden satmam.. asıl hedefim iki ama o dğeeir görmeden geri dönerse 1.50 den veririm

Yorum

• cogub
      Yeni üye
      • 03 Mayıs 2009
      • 4

çıkmıştım içimden bir ses dedi ki geri gir şu hisseye yeniden girdim 56 dan valla iyi de yapmışım hani. bu arada teşekkürler dostum kısa vadede bişeyler bekliyordum sayende aldım. daha önce 39 dan almıştım ve 47 den satmıştım. 56 dan aldım 90dan satmayı düşünüyorum. biraz uzun vade gerektirir ama olsun. bol kazançlar bu arada. oynarken de dikkat et bi taraflarını kırma:kahkaha:

Yorum

• pseudocode
        Katılımcı
        • 03 Mayıs 2009
        • 0

Taksim yatırımda bi adam var tam sopalık 2-3 lotlarla aşağı basmak için elinden geleni yapıyor.. ama olsun bu geri çekilme iyi oldu 20 günlükle 10 günlük ortalamyı çakıştırdı.. endeks 33500-34000 den geri dönerseki bence en makul senaryo bu .. bir daha 436 yı gördüğünde biz 70 lere varmış olabiliriz.. ynai çok iidalı polacak ama benim için bariz enaryo bu.. mesut yılmazda siyaset sahnesine dönerse( aslında kendinden hiç hazetmem ama) gsdh holding için 3. bir beklenti daha oluşur...

Yorum

• pseudocode
          Katılımcı
          • 03 Mayıs 2009
          • 0

pseudocode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Taksim yatırımda bi adam var tam sopalık 2-3 lotlarla aşağı basmak için elinden geleni yapıyor.. ama olsun bu geri çekilme iyi oldu 20 günlükle 10 günlük ortalamyı çakıştırdı.. endeks 33500-34000 den geri dönerseki bence en makul senaryo bu .. bir daha 436 yı gördüğünde biz 70 lere varmış olabiliriz.. ynai çok iidalı polacak ama benim için bariz enaryo bu.. mesut yılmazda siyaset sahnesine dönerse( aslında kendinden hiç hazetmem ama) gsdh holding için 3. bir beklenti daha oluşur...
          orada 436 olmuş ondaki kastım 36 bin endeks

Yorum

• pseudocode
            Katılımcı
            • 03 Mayıs 2009
            • 0

cogub Nickli Üyeden Alıntı
            psedo yine ben geldim. kısa bir tire yaptım geldim. 0,58 den aldım yine hisseyi. yarın bi 62 yapıp yine tireye geçecem. seni buralarda yalnız bırakmam ben. mesut yılmazın sahne alması yarayacak sanırım bize. bu sefer ben de oynayacağım. bu hisseyi takip ediyorum. bak haftada bir yüzde on yapıp sonra da geriliyor bir iki basamak. sende benim yaptığımı yap. uzun vade düşünmüyorsan yüzde on yapınca direkt sat. ben öyle yapıyorum. sonra bir yada iki puan altından yine alırsın. bekleyip de yazık etme onca parana. o kadar kazandıran hisse varken takılma şu hisseye bu kadar. yarın oynayalım birlikte. sen beni takip et. tire 2,50 den yakalanır. biliyom yasaklayacaklar beni ama duramıyorum naaapiiiim.:-D
            Üstad ben onu beceremiyorum ya.. martta yapıyım dedim borsa % 50 arttı ben % 35 kaznadım at değiştirmekten.. e bundada keyfim yerinde ortalama maliyetim 0.45 şuanda 0.58 nerden baksan % 30 var.. sonuçta borsa ortalamasnın üzerine çıktım toplamda % 60 ı geçerek.. bir % 10 daha yaparsa daha ne istiyim ama kenardakiyle tireende didiklerim gerçi borsaya ayırdığım portföy şuanda itibariyle % 80 dolu ama % 20 ilede 2.50.240 arası tire olursa senin hatrına bi deneme çekicem

Yorum

• mehmet emin
              Tecrübeli
              • 19 Ağustos 2008
              • 303

syn cogub yönetici falan değilim haddime değil bunu yazmak ama bugüne kadarki forum tecrübeme dayanaraktan (ki 1 yıl falan oluyor.) açıkça al-sat önerisi içeren iletilerden kaçınırsak veya özelden yazışırsanız mesela daha sağlıklı olur biz diğer kyler için diye düşünüyorum
              'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• cogub
                Yeni üye
                • 03 Mayıs 2009
                • 4

kusura bakma mehmet kardeş biraz fazla kaçırmışım. sen aldırma bana herkes hayalini yazar. bende döktürdüm işte. sonradan farkettim birilerinin kötü duruma düşmesine sebep olabilirim diye. ama silemedim kimse söylediklerimi ciddiye almasın bu arada. yazdıklarım sadece benim hayalim. al sat tavsiyesi olarak algılamayın. herkesten özür dilerim ayrıca.

Yorum

• pseudocode
                  Katılımcı
                  • 03 Mayıs 2009
                  • 0

cogub Nickli Üyeden Alıntı
                  doğru hissedesin ama haftaya 80 leri bulur bu hisse. milletin gidecek yeri kalmadı. farkındaysan millet ucuz hisse arıyor. bak birde merkez sağ hikayesi çıkardılar. bu hikayenin hatrına 67 olur bu hisse. ondan sonra özyeğinin banka hikayesi yine çıkar. bu hikayenin sayesinde 72 olur. arkasından banka hisselerinden çıkanlar gelir. hisse haftaya en az 76 olur. bu arada sağlam hisse arıyorsan netholü de takip et. fiyatı iyi yerlerde. anladığım kadarıyla sen uzun vadecisin. nethol orta vade ve uzun vade için iyi bir hisse. gsd den önce 1 i görür. temmuzun sonuna bir terslik olmazsa nethol 1 olur. bu hafta yüzde yirmilik kesimi yatır tireye karlı çıkarsın. tireye grup girdi diyorlar. hisseyi sert oynatıp keriz silkeliyorlar. bayağı bi dağılmış hisse toplamaya çalışıyorlarmış. ilk etapta 4 diyorlar hisse için. ama ne yaparsan yap sen 3,2 ye gelince sat. zaten önümüzdeki hafta dinlenir hisse cuma günü başlar çıkışa. bu gün takip ettiysen 2,52 den aşağı inmedi. 2,50 ler iyi alım fiyatıdır. ben kazandım sende kazan. ama sakın hırslanma ve birde telaşlanma.bol kazançlar dostum.
                  Dostum ben bütün portföyü boalttım bu sabah.. gsd lerinde hepsini 0.58 den çıktım hava puslu.. tüm endekslerin yukarı gücü kalmadı öönce bir geri yaylancaklar.. daha y ukarıyı sonra deneyecekler gibi bi his varki u hiisimde endeksin en az % 15 çekilceiğini söylüyor .. bu duurmda gsd % 20-25 çekilir..bne içimdeki sesi dinliyorum...çıkış trendinin nefesi kesildi.. tabi dönücem yine temelli gitmiyorum arada endekside portföyüde dinlendirmek lazım

Yorum

• mehmet emin
                    Tecrübeli
                    • 19 Ağustos 2008
                    • 303

cogub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kusura bakma mehmet kardeş biraz fazla kaçırmışım. sen aldırma bana herkes hayalini yazar. bende döktürdüm işte. sonradan farkettim birilerinin kötü duruma düşmesine sebep olabilirim diye. ama silemedim kimse söylediklerimi ciddiye almasın bu arada. yazdıklarım sadece benim hayalim. al sat tavsiyesi olarak algılamayın. herkesten özür dilerim ayrıca.
                    bak cogub kardeş dediğim çıktı kandırdın beni işte napcaz şimdik girdim 58'den çaktırma ben de gsdho dayım artık.
                    2.seans coşturdular kağıdı ilk seans 5milyon küsür 2.seans şu an itibariyle 41milyon küsür lot var 41 kere maşallah iyi ki farketmişim yahu...
                    'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• pseudocode
                      Katılımcı
                      • 03 Mayıs 2009
                      • 0

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bak cogub kardeş dediğim çıktı kandırdın beni işte napcaz şimdik girdim 58'den çaktırma ben de gsdho dayım artık.
                      2.seans coşturdular kağıdı ilk seans 5milyon küsür 2.seans şu an itibariyle 41milyon küsür lot var 41 kere maşallah iyi ki farketmişim yahu...
                      Valla ben sattım coşturdular ama 0.61 dnd tepme ihtimali var burayı ikinci zorlayışı.. endeksler amerikaın işsizlik verisinee iyi tepki verdi verilerde çok iyi zaten.. biri gsd de bunu öncedne haber aldı ve 18 milyonluk tek kalem özel alım girdi ikinci seans başladıktan yarım saat sonra kadar..

TEKSTILBANK76.410.031-132.15828.340698.398446.660 TBYTEB24.644.275-294.160207.053-1.451.1786.952.501 TGBGARANTI BANK18.038.210685.020290.6865.165.3453.806.366 TIBIS BANK14.067.788-300.330613.3881.148.108-1.173.481 DBYDEUTSCHE YABANCI9.482.474000-6.602.077 AKMAK9.287.162-148.522-66.9001.317.6361.568.438 DZYDENIZ8.034.443-230.165-1.852.724-3.277.899-3.250.921Burada dikakti çeken birşey var yabancılar son zmanlarda hiç işlem yapmıyorlar.. son 3 alyıkttada en büüyk satıcılar.. yabancı alamya başlamalı ozamn işte istediğimiz hızda gider.. henüz 85 dne sattıkalrımı yerine koymadım.. haftaya belki biraz ipin ucunu kaçırım bleki daha yuakrdan yerine koymak zorunda kalırm ama önümüzdeki haftayı risk etmek istemiyorum endekslerde ters bir durum var.. bugünkü hava dşüşten önceki son zirveyi andırıyor bana.. umarı mhepiniz adına yanılırım.. kendim için ynaılmış olasm bile en geç 0.65 ten geri girerim..0.61 i kırdığını gözümle görürsem girerim tabi daha erken

Yorum

• pseudocode
                        Katılımcı
                        • 03 Mayıs 2009
                        • 0

85 dediğim 58 tuşlara yine ters zmanda bastım şu klavyeye iyi davranmayı öğrenemedim...Ç)

Yorum

• pseudocode
                          Katılımcı
                          • 03 Mayıs 2009
                          • 0

Valla kağıdı maymun ettiler.. şuanda beklentisi olan ve çok ucuz kalmış olan bir kağıt borsa yükelirken iştah bulamıyor... bu modunu düzeltmek için kağiıdın kimler yönlendiriyorsa.. iyi bir hareket yaptırmaları lazım .. yoksa onlarda istedikleri değeri göremiycek kağıtta ky ye kaznadırmayalım derken 0.58-0.59 ortaya karışıkla tekrar gidrdim.. endkeslerdeki çöküş korkum azaldı.. ondan geri geeldim..

Yorum

• pseudocode
                            Katılımcı
                            • 03 Mayıs 2009
                            • 0

Bu kağıdı süründüren maerbaş yatırımla taksim yatırım.. ama bugün içimin yağını erittiler.. marbaşın defterini dürdüler valla vobta aklı başına gelmiştir... bide tkasim yatırmı batırsalarda kağıt bi rahatlasa

Yorum

• sinterklass
                              Tecrübeli
                              • 17 Mayıs 2009
                              • 1522

aylardır beklediğim 0,75 seviyelerini bu endekste yakalaması lazım malum bırakmıyorlar...
                              Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• mavimarti66
                                Yeni üye
                                • 19 Şubat 2009
                                • 45

son mesaj 1 ay önce yazılmış, durumda pek değişiklik yok, aynı tas aynı hamam.Bu işin sonu Ya çok iyi olcak,ya çok kötü. Ortası yok gibi.

Endeks döndüm dönecem noktalara geldi nerdeyse. Hadi hayırlısı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information