ITTFH İttifak Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

***ITTFH***İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Ferit Paşa Mah.Kule Caddesi Kule Plaza İş Merkezi Kat:36 Selçuklu/KONYA
    Telefon ve Faks No. : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Grup şirketleri Lisanssız elektrik üretim başvurusu hakkında

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 31.10.2012 tarihinde Lisanssız elektrik üretim yönetmeliği kapsamında dağıtım şirketine yapılan bağlantı başvurularından, Adese AVM A.Ş. adına 1 adet 500 kWp , Selet Entegre Et ve Süt Ür.San.Tic.A.Ş. adına 1 adet 500 kWp güneş enerjisi santrali başvurusu, yapılan teknik değerlendirme sonucunda olumlu sonuçlanmış olup, mevzuata uygun proje hazırlanıp ilgili makamlardan onay alındıktan sonra tesis kurulabilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

Ortaklığın Adresi : Ferit Paşa Mah.Kule Caddesi Kule Plaza İş Merkezi Kat:36 Selçuklu/KONYA
      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
      Özet Bilgi : Grup şirketimiz Selet Entegre Et ve Süt Ür.San. ve Tic.A.Ş. Lisanssız elektrik üretim başvurusu hakkında

AÇIKLAMA:
      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 27.11.2012 tarihinde Lisanssız elektrik üretim yönetmeliği kapsamında dağıtım şirketine yapılan Selet Entegre Et ve Süt Ür.San.Tic.A.Ş. adına 1 adet 500 kWp güneş enerjisi santrali bağlantı başvurusu, yapılan teknik değerlendirme sonucunda olumlu sonuçlanmış olup, mevzuata uygun proje hazırlanıp ilgili makamlardan onay alındıktan sonra tesis kurulabilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***ITTFH******ADESE***İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Özet Bilgi : Yetki verilmesi hakkında

AÇIKLAMA:
        Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:İttifak Holding A.Ş. iştiraklerinden Selva Gıda San.A.Ş. ve Seha İnşaat Müh.Mad.Tur.San.Tic.A.Ş. mülkiyetinde bulunan Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş. hisse senetlerinin, yurtdışı kurumsal yatırımcılara doğrudan veya opsiyonlu satış anlaşmaları yoluyla satışı konusunda gerekli görüşmeleri ve anlaşmaları yapmak için 07.03.2013 tarih ve 4 sayılı yönetim kurulu kararıyla Hasan ÖZÜLKÜ yetkili kılınmıştır.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***ADESE******ITTFH***ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Feritpaşa Mah.Gökler Sok.No:3 SELÇUKLU/KONYA
          Telefon ve Faks No. : 0.332.221 42 42 - 221 42 35
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0.332.221 42 42 - 221 42 35
          Özet Bilgi : Mağaza Açılışı hakkında

AÇIKLAMA:
          Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 25.04.2013 tarih ve 32 sayılı kararıyla toplanan yönetim kurulumuz,Afyonkarahisar İli Sultandağı İlçesi Pazaraltı Mah.Cumhuriyet Meydanı No:5 adresinde bir şube açılmasına karar vermiştir.

BIST

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Özet Bilgi : Selva Gıda San.A.Ş. Lisanssız elektrik üretim başvurusu hakkında

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Lisanssız elektrik üretim yönetmeliği kapsamında Selva Gıda San.A.Ş. adına 1 adet 500 kWp güneş enerjisi santrali kurmak amacıyla Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne bağlantı başvurusu yapılmıştır.

BIST

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

***ZOREN***ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Organize Sanayi Bölgesi, Pembe Cad. No:13 16159 Bursa
              Telefon ve Faks No. : 0 212 456 23 00 / 0 212 422 00 99
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 212 282 28 10 / 0 212 282 28 32
              Özet Bilgi : Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim A.Ş. ve Zorlu Jeotermal Enerji Elektrik Üretimi A.Ş'deki hisse devirlerine ilişkin Yönetim Kurulu Kararı

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Yönetim Kurulumuzun 30 Nisan 2013 tarihli toplantısında

Grup şirketlerinin hisse yapılarının sadeleştirilmesi amacıyla As Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye yaptırılan değerleme çalışması sonucunda iştiraklerimizden

1. Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim A.Ş.'de bulunan ve
              1.1. Zorlu Holding A.Ş.'ye ait olan 1.025 TL nominal değere sahip 1.025 adet hissenin 1.838,47 TL
              1.2. Zorlu O/M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş.'ye ait olan 1.025 TL nominal değere sahip 1.025 adet hissenin 1.838,47 TL
              1.3. Zorlu Endüstriyel ve Enerji Tesisleri İnşaat Ticaret A.Ş.'ye ait olan 1.025 TL nominal değere sahip 1.025 adet hissenin 1.838,47 TL ve
              1.4. Zorlu Dış Ticaret A.Ş.'ye ait olan 1.025 TL nominal değere sahip 1.025 adet hissenin 1.838,47 TL

olmak üzere toplam 7.353,88 TL bedel karşılığında diğer hissedarlardan devralınmasına

2. Zorlu Jeotermal Enerji Elektrik Üretimi A.Ş'de bulunan ve
              2.1. Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret A.Ş.'ye ait olan 100.000 TL nominal değere sahip 100.000 adet hissenin 980.899,42 TL,
              2.2. Zorlu O/M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş.'ye ait olan 500.000 TL nominal değere sahip 500.000 adet hissenin 4.904.497,08 TL,
              2.3. Zorlu Endüstriyel ve Enerji Tesisleri İnşaat Ticaret A.Ş.'ye ait olan 2.000.000 TL nominal değere sahip 2.000.000 adet hissenin 19.617.988,34 TL ve
              2.4. Zorlu Doğal Gaz İthalat İhracat ve Toptan Ticaret A.Ş.'ye ait olan 100.000 TL nominal değere sahip 100.000 adet hissenin 980.899,42 TL

olmak üzere toplam 26.484.284,26 TL bedel karşılığında diğer hissedarlardan devralınmasına

karar verilmiş olup Zorlu Jeotermal Enerji Elektrik Üretimi A.Ş'de yapılacak hisse devrine izin almak üzere işbu Yönetim Kurulu kararı ile eş zamanlı olarak EPDK'ya başvurulacak olup Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim A.Ş.'deki devir işlemleri ise izne tabi olmadığı için hemen gerçekleştirilecektir.

BIST

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• YALNIZ EFE
                  Çalışkan
                  • 20 Ağustos 2011
                  • 467

Kap : Ittifak holding a.s. / ittfh [] ozel durum aciklamasi (genel) 26.11.2013 11:12:01

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Ittifak holding a.s. / ittfh [] ozel durum aciklamasi (genel) 26.11.2013 11:12:01

ozel durum aciklamasi (genel)
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Ferit pasa mah.kule caddesi kule plaza is merkezi kat:36 selcuklu/konya
                  telefon ve faks no. : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
                  ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
                  yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                  ozet bilgi : Turk ticaret kanunu'nun 399. Maddesi cercevesinde sirkete denetci atanmasi amaciyla gerekli islemlerin yapilmasi

---------------------------------------------------------------------------------------------
                  aciklanacak ozel durum/durumlar: Sermaye piyasasi mevzuati ve turk ticaret kanunu cercevesinde bagimsiz denetimini gerceklestirmek uzere sozlesme akdedilen can uluslararasi bagimsiz denetim ve smmm a.s.'nin, spk'nun 12.11.2013 tarih ve 37/1214 sayili karari ile bagimsiz denetim faaliyetinde bulunma yetkisi kaldirilmis oldugundan;

sirketimiz,6102 sayili turk ticaret kanunu'nun 399. Maddesinin 6. Fikrasi geregi konya nobetci asliye ticaret mahkemesi tarafindan secilmesi sartina bagli olarak eren bagimsiz denetim ve yeminli mali musavirlik a.s.ile sozlesme yapilmasi icin konya nobetci asliye ticaret mahkemesi'ne ttk'nin 399/6. Maddesi cercevesinde basvuruda bulunmustur.

Yorum

• vahhun
                    Çalışkan
                    • 12 Ağustos 2013
                    • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
                          Çalışkan
                          • 12 Ağustos 2013
                          • 2846

Yorum

• vahhun
                            Çalışkan
                            • 12 Ağustos 2013
                            • 2846

Yorum

• forent
                              Yeni Üye
                              • 21 Temmuz 2013
                              • 28

arkadaşlar ittifak holding dışarıya pay senedi yada dış kurumlara satış yapacağı söyleniyor 2015 itibari ile birde selva gıdanın halka arzı gündeme düştü.Bence çok ucuz bir şirket çok analiz ettim her defasında bir numara çıkıyor.öyleki adesenin yarısı hala ittifak holdingte.sadece isim hakkı bile 100 milyon dolar ediyormuş.bence bundan sonra artarak devem edecek bir süreç başlamış gibi gözüküyor.konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın paylaşalım.10 binlere ulaşması an meselesi çünkü dışarıya açılması gündemde ve alacağı nakitle kapasitesini artıracağı gibi yabancı kurumlardanda ilgi gelmesi bekleniyormuş.saygılarımlaa

Yorum

• forent
                                Yeni Üye
                                • 21 Temmuz 2013
                                • 28

evet arkadaşlar inceledim selet gibi büyük bir işletmesi var.yemini kendi ürettiği çiftliklerde büyükbaş ve küçükbaş ve de tavukçuluk giderek ilerlemiş durumda.et fiyatlarının zamnaldığı şu günlerde bence ıttifak holdin giderek büyüyecek bir potansiyele sahip.saygılarımla...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information