MZHLD Mazhar Zorlu Holding
MZHLD Mazhar Zorlu Holding
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
***eplas*** ***mzhld*** Borsa Yonetim Kurulu'nun 12.12.2007 Tarihli Toplantisinda Alinan Kararlar Cercevesinde,
Egeplast Ege Plastik Ticaret Ve Sanayi A.s. Ve Mazhar Zorlu Holding A.s. Hisse
Senetlerinin Islem Siralari (eplas.e Ve Mzhld.e) 19.12.2007 Tarihinden (bugun)
Itibaren Gozalti Pazari'nda Serbest Marjla Yeniden Isleme Acilmistir.***
-
Elimde bir miktar MZHLD hissesi var. 1,20 den almıştım. şimdi değeri 0.57 civarında. Gözaltı pazarında. En az zararla bu hisse senedinden nasıl kurtulabilirim. Hissenin gözaltı pazarından ulusal pazara geçme ihtimali var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
Yorum
-
hissede oldukça bir hareketlilik yaşanıyor 0.70 lere kadar çıktı , şimdide dibe doğru gerilemeye başladı , bu hareketliliğin sebebini bilmiyorum ,Belki gözaltı pazarından çıkacaktır belli olmaz ama demekki toplayan toplamış , aslında çok kısa vade yatırımlar pek kar getirmiyor birinden kar ediyor diğer hissede zarar ediyorsunuz birileri kazanıyor burası kesin ama onlar bilemiyor bankalar kesin kazanıyor orası kesin alım satım , komisyondan köşeyi dönüyorlar.çok ihtiyaç değilse 4-5 yıl bekle derim mazhar borsacıların hissesidir .mutlaka değerini bulacaktır.(yatırım tavsiyesi değildir)
Yorum
-
29/12/2011 - 16:45
***MZHLD***MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler )
kaynakların 24.668.159,00 TL. ve 10.836.000,00 TL olan şirketimiz ödenmiş sermayesinin 2,27 katına isabet ettiği ve sermaye kaybının olmadığı görülmektedir
Söz konusu bilanço Sermaye Piyasasi Kurulunca yayımlanan 09 Ekim 2009 tarih ve 31/876 sayılı kararında belirlenen esaslar dahilinde, TTK 324. maddesi kapsamında düzenlenmiş olup, SPK' nın düzenlemelerine göre hazırlanmış periyodik finansal tablolar yerine geçmez.
29.12.2011 - 11/2011
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
**MZHLD***MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Aylik Bildirim )
MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.'nin 01/01/2011 - 30/11/2011 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.
IMKB
Yorum
-
***MZHLD***MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Aylik Bildirim )
MAZHAR ZORLU HOLDİND A.Ş.'nin 01.01.2011-31.12.2011 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.
IMKB
Yorum
-
***MZHLD***MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Aylik Bildirim )
MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.'nin 01/01/2012 - 31/12/2012 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.
IMKB
Yorum
Yorum