GEDIZ-Gediz İplik
Collapse
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
gediz iplik analizimi dikkat çeken hisseler bölümüne ekledim. Bol kazançlar.
Yorum
-
-
Dediğiniz gibi oluyor.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.60 lardaki destek de tutunacak gibi duruyor..
2 kez 1.70 den döndü güzel olacak işlem hacmide artıyor.
Saygılarla...
Yorum
-
Ebu Computer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDediğiniz gibi oluyor.
2 kez 1.70 den döndü güzel olacak işlem hacmide artıyor.
Saygılarla...

1.60 den ben de aranıza katıldım hayırlısı olsun bakalım. .160 altında kapanışlar yaparsa vedalaşabilirim gerçi ..;)
Yorum
-
-
bENİM YAZIYI GÖRDÜLER SANIRIM , MALA SALDIRDILARsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.45 Ler Görünüyor...
Yorum
-
slm analiziniz için teşekkür ederim. gediz 1.60 ın altında düz bir seyir izledi geçen hafta sizce önümüzdeki hafta yükseliş trendi başlayabilirmi. yoksa bahsettiğiniz aşağı yönlü kırılmamı başladı.dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
1.60 ın kırılmasıyla 1.45 desteğini göreceğini topikte yazmıştım. Hisse buralardan yukarı yönlü tepki verebilir diye düşünüyorum. En kötü ihtimali kısa vade için 1.22 dir. Burada şunu hatırlatmakta fayda var. hisse analizlerimde daha çok uzun vade için getirisi yüksek olabilecek hissleri tercih ediyorum. Kısa vade için hacimsiz düşüşler olabilir ama uzun vade içinde mutlaka kazandıracaktır. Bol kazançlar.matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm analiziniz için teşekkür ederim. gediz 1.60 ın altında düz bir seyir izledi geçen hafta sizce önümüzdeki hafta yükseliş trendi başlayabilirmi. yoksa bahsettiğiniz aşağı yönlü kırılmamı başladı.
Yorum
-
valla simurg senin yüzünden kendime sinir oluyorum arkadasım
dinlemedim sözünü bagfaş almadım. gediz iplikle yazılan yazılar beni heyecanlandırdı 1.61 den aldımm ahh ahh sürünüyorum şidmii.
gerçi uzun vadeye yatırdım kazanırız bişeyler herhalde bu kadar zarardan çekmek olmaz dimi. bir akıl verirsen sevinirim
Yorum
-
Orta ve uzun vade içinde gediz iplik kazandıracaktır, sabret yeter ki . Bugün 1.43 ten 1.57 kadar getirdiler tekrar düşürdüler. Tahta sığ olduğu için sert hareketler oluyor. Kaybını 1 günde telafi edebilmen bile mümkün.sadece sabır...;)tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla simurg senin yüzünden kendime sinir oluyorum arkadasım
dinlemedim sözünü bagfaş almadım. gediz iplikle yazılan yazılar beni heyecanlandırdı 1.61 den aldımm ahh ahh sürünüyorum şidmii.
gerçi uzun vadeye yatırdım kazanırız bişeyler herhalde bu kadar zarardan çekmek olmaz dimi. bir akıl verirsen sevinirim
Yorum
-
1.41 altına düşmediği sürece sorun yok.
9 Aylıkta kar getirirse güzel olur.
Sermaye durumunun yeniden gözden geçirilmesi lazım borsadaki en ucuz şirketlerden biri.
Saygılarla...
Yorum

Yorum