MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2013 gk da bakalim bunlar Önce 2 tane baĞimsiz Üye bulacak, 60 gÜn Önce spk ya baŞvuracak, spk da 30 gÜnde bunlara cevap verecek.. Ettİ mİ 90 gÜn... Sonrada 30 gÜn Önce gk ÇaĞrisi yapacak
toplam: 120 gÜn oda mİnumum...
yanİ deve de uyutuyor....
BaĞimsiz Üye olmadan gk Önemlİ nİtelİklİ İŞlemlere İmza atmalari zor..... Bİzler varken zor... O kadar dedİk kurtul bİzden
şİmdİ.. Bİzİmkİde rÜya gÖrmeye devam edİyor.....
Yenİ akil hocalari atanmadan , ben bİlgİ yazayim, az bİlgİlensİn... Zeka kÜpÜ...
Yorum
-
dün ve bugün alım girdimde ondanexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİST çarpılmış... BİZİM Kİ niye çarpılmamış

Yorum
-
la fyt zerzavatı sen, biz dava açtığımız için bedelini ödemediğini söylediğin ayrılma hakkından dolayı değil... BİZ, sen ödemediğin için dava ettik... hayatın yalan hayatın....
Yorum
-
he istersen bir de şöyle de: bu dava açanlar olmayaydı ben şimdiye holding olmuştum bak bunlar yüzünden holding de olamadık... vurun abalıya heee yerse
))
Yorum
-
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 11.06.2014 18:19:04
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
E-posta adresi : info@mensa.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Ayrılma hakkı kapsamında iade edilmeyen hisse senetleri hk.
AÇIKLAMA:
Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Faik ULUTAŞ'ın yapmış olduğu açıklama ekte yatırımcılarımızın bilgisine sunulmaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum