bu hiseden bir bok olmaz girmeyin diyenler kötü niyetlidir ky dalmasın diye yapılıyor bunların hepsi doktora inanıyorum en azından genel kurulda sesi çıkanlardan birkaç kişiden biridir biz ne yaptık gitik koyun gibi 0,46 veya 0,47 ye şerh düştük ne oldu hepsine düşmeye gitmedikmi ama adam gözaltını kafaya koymuş dediniz ne oldu gene ooooop göz altı siz gidin aynaya bakın hepsine şerh düşseydik bugün ne göz altında olurduk nede hise fiyatı bu olurdu doktordan bir tek fayik rahatsız size ne oluyor sizin başınızı tutuk deyip özür dileyeceğinize siz ne yapıyorsunuz karalama siz önce kendinizi bir aklayın
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şunu da belirtelim ki:exitus123 arkadaşın alacak davası açması bir yanlış ya da suç değildir...!!!bu hepimiz için bir zenginliktir,çünkü kazanılan her dava diğer arkadaşlarımıza"EMSAL"oluşturacaktır/oluşturur...!!!bu konuda herkesi duyarlı ve tutarlı olmaya davet ederiz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
?exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNedense MANİDAR etrafta KY dostları türedi , geçmişini unutanlarada hatırlatalım!!
Yorum
-
Biz sizleri davet etmiyoruz...
Demekki yazılanlar DOKUNUYOR bazılarına...

Doğru yoldayız demek ki

VESVESE yapıyoruz burda
Patrona yazıyoruz KIZIMIZ sen anla MİSALi

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntımerakımı mazur göründe siz başka nerede yazışıyonız bu muhabbet nerede dönüyor
hissanalizde böyle bi muhabbete müsade etmezler
burada da etmiyoruz
hemen silmememin nedeni ikide bi topiğe girmemek
hemde yazdıklarınızıda karşıdak,ler okusun istemem yoksa anında silecem.
Yorum
-
sabah söz vermiştim , çünkü heran herşey olabilir diye sakladım..
TEKRARDAN:::::
Birisi ne kadar KOMİK ve GÜLÜNÇ duruma düştüğünün farkına vardır yarabbi !!!!
Muvafakname metni günlerinde piyasada olmayan, patron kıçını yalayanlardan bizleri muhafaz eyle yarabbi!!
Patron la DOST bizi buralarda düşman eyleyenlerden koru biz yarabbi..
pazarci abim sizleri listede görmemiş diyen kullarından eyleme yarabbi..
3 kuruş için yapılan fırıldaklıkları çok gösterdin yarabbi...
Hep cebini düşünen , hep bana diyen OGK öncesi 2 kez kaçan, sonra her nedense MEMSAZEDE dostu olan kullarından eyleme yarabbi...
3 kuruş için soyunan , sonrasında her nedense patron için buralarda soyunan kullarından bizleri muhafaza eyle yarabbi..
yarabbi tez zamanda bizim patrona AKIL HOCALIĞI yapanlara doğru yolu buldur yarabbi.... Onlar buruşturulup kovaya çöp gibi atıldıklarının farkına vardır...
DAHA ne diyeyim ben...
KISA ve ÖZ
Yorum
-
Yazacak bişeylerde kalmadı
Değil mi....
10 gün sonra 13 MART ta dava var diyorsunuz insan gider DOSYA üzerinde çalışır... Ne diyor bizim dava dan bişey çıkmaz... MEMSAZEDEYE bak.. Çıkmayacak davayı niye GÜNDEME çıkartıyorsun, sen güvenmediğin davayı neyinle savunacan... Yolla dosyanızıda biraz bakalım... MERAK ETME senden iyi DEĞERLENDİRİR burdaki KY ..... CESARETİN var mı ???
SPK şirketi DİDİK DİDİK etmişte hiç bişey bulamamış...BAK SENN.. Belli neden bulamadığı... Bakacak yeri bilmessen bulamazsın... Şimdide KY dostu olmuşlar
Ne deniyodu zamanında BİZİM PATRON çok zeki.... iyi bilirler kendilerini..
Yorum
-
20 şubatta GK TUTANAĞINI okuyan vardır..
Bu EKİP ten kaç kişi şerh koymuş o tutanağa... Sahte MEMSAZEDE seni... Kimin yüzüne tükürdün orda.... Faiğ söyleyebildin mi madde 107/1 açıklamasını .. NERDE... Bak ÜSTADINIZ kadar olamamışsınız adam 31 LOT la GK ismini yazdıramadığı halde neler söylemiş...
Toplantı sonrası kim METROBÜSE patronu bırakmış.. Ben miyim yoksa ŞÜPHEM oldu..
AZ ONURLU olun.... tabiki bunu bilene...
SİZİN gözünüzü kim AÇTI...
Yorum
-
AYNEN KATILIYORUM, kendi kendime konuşuyorum
SANAL kimse yok
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 şubatta GK TUTANAĞINI okuyan vardır..
Bu EKİP ten kaç kişi şerh koymuş o tutanağa... Sahte MEMSAZEDE seni... Kimin yüzüne tükürdün orda.... Faiğ söyleyebildin mi madde 107/1 açıklamasını .. NERDE... Bak ÜSTADINIZ kadar olamamışsınız adam 31 LOT la GK ismini yazdıramadığı halde neler söylemiş...
Toplantı sonrası kim METROBÜSE patronu bırakmış.. Ben miyim yoksa ŞÜPHEM oldu..
AZ ONURLU olun.... tabiki bunu bilene...
SİZİN gözünüzü kim AÇTI...
Yorum
Yorum