GEYİKLERİ çok otlattım bugün yine....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim genel kurula gelme gibi bir niyetim yok vekaletlerle gelinecek oraya ama deli aklı gelirim sorarım soracaklarımı ve şerh düşerim senin anlayamadığın niye bu adamlar genel kurul kararları iptali için dava açtı alacak davasıda açardık 2 sene koş bakam koş adam hangi borçlusuna borç ödemiş madem benim canım yanmış seniki bu yaptıklarından dolayı daha beter yansın 110 milyon reskont faiziyle 140-150 milyon okey hangi spekilatöre gelince biz ky cıyız aramızda zorda olsa aldığımız bir karardır ve bu zaatı tanımayanmı var biz sadece hak kaybı denen süre vardı onu kulandık
Yorum
-
sevgili dost,ayrıntılara ulaşmaya çalışıyoruz...çok önemli bir konu bu,biliyorsun...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGCL VE TURUNCH işbirliğini çözdünüz mü
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristediğiniz kadar savunma yapın hepsi aleyhinizde delildir. şimdimi kanunlara uymaya başladınız daha önce nerdeydiniz sizi gidi hiseye baskı yapanlar sizi bilgisayarıma hepsi kayıtlı istediğiniz kadar silin.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGEYİKLERİ çok otlattım bugün yine....exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu siteye de küsecem ya bir YÖNETİCİMİZ dahi yok....
Karot abinin daha ÖZLÜ sözü vardı eskiden
ben hep buralardayımdasiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum yönetimindende özür dilerim bu yazışmadan ötürü
ne yaptığınızı çözemedim
kendi kendinize bişeyler yazmışsınız
görünmez adamla kavga edip durmuşsunuz
gene birileri ile yarışa girmişsiniz
bende ne olduğunu anlamadığım tüm mesajları sildim
böyle kolay oluyo

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
ben ticaret sicil gazetesi konusunda deneyimli değilim...eğer bu konuda ulaşabileceğin ayrıntıları bana mail olarak gönderirsen sevinirim,dost...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTicaret sicil gazetesi incelemek yeterli...

))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
anlaşıldı şuraya gidince çözdüm olayı
yahu ne işiniz varsa gidin oturun yüzyüze konuşun
burdan oraya ordan buraya laf yetiştirmesi zor olmuyormu

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
speklere yazılanları pek sşilmemexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolan siname nin SPEK lere olan yazısına olmuş :(
ne yazıyordu kötü bişey değilse bi daha yazsın

Yorum
Yorum