MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Erendiz
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 126

SPK ayrilma hakkini kullanan yatirimcilarin haklari zayi olmadin ve sirketin basvurusu yurusun diye matasta bunu yapti. Bedellide ruchan kullanimi basladi. Ilk hafta ayrilanlarin parasi odendi. Aynisini MEMSAyada yapabilirler bilesiniz. spk bultenini takip edelim...

Yorum

• Erendiz
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 126

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      02.12.2013 tarihli açıklamayı KENYA SPK sımı yaptı....
      Bekle ve gor spk bultenini arkadasim...

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SPK ayrilma hakkini kullanan yatirimcilarin haklari zayi olmadin ve sirketin basvurusu yurusun diye matasta bunu yapti. Bedellide ruchan kullanimi basladi. Ilk hafta ayrilanlarin parasi odendi. Aynisini MEMSAyada yapabilirler bilesiniz. spk bultenini takip edelim...
        Kırmızı olan bölümü oku istersen....

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

Spk odemeyi ocakta bedelliden gelecek ruchanla yap dese kimse hayir diyemez davada acamaz. Ornegi var cosmos oyle yapmisti. Bilmeden sallamayin arkadaslar...
          yapsın o zaman niye anlaşma yapalım diyorsunki ama ben alırım yapsın ve görün

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            yapsın o zaman niye anlaşma yapalım diyorsunki ama ben alırım yapsın ve görün
            Ben nerde anlasma yapalim dedim arkadasim? Gostersene? Ben spk nin bu yone evrildigini bununda benim icin mahsuru olmadigini yazdim. Okumaniz zayifsa bilemem???

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

Bekle ve gor spk bultenini arkadasim...
              Nasıl böyle emin konuşabiliyorsun.... SPK içindenmisin...yani SPK verdiği kararımı değiştirecek... o zaman demezlermi ne oldida böyle oldi...

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

Ben nerde anlasma yapalim dedim arkadasim? Gostersene? Ben spk nin bu yone evrildigini bununda benim icin mahsuru olmadigini yazdim. Okumaniz zayifsa bilemem???
                yapma erendeniz benim için mahsuru yok ben davayı açarım süreç iptal olur hemde geriye kalan 80küsür kişi dışındaki 11800 kişiye atığımız kazığı telafi ederim

Yorum

• Erendiz
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 126

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Nasıl böyle emin konuşabiliyorsun.... SPK içindenmisin...yani SPK verdiği kararımı değiştirecek... o zaman demezlermi ne oldida böyle oldi...
                  Mutlu olursun degilmi surec iptal olsa. Gelemedin genel kurula. Ben yandim digerleride yansin. Rahatlarsin yani...

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma
                    hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden
                    sonra değerlendirmeye alınacağı hususlarının Şirkete bildirilmesine ve
                    Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                    ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından
                    Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade
                    edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk
                    hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava
                    açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

SPK burada net konuşmuş... değiştirirlerse kendileride davalık olurlar...

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

ben onu bunu bilmem dava açacağımız gün benim yanımda kim var ona bakarım.. Kişi dilinin altında gizlidir (Hadisi şerif) birileri aklınca şeytana hizmet edip milleti kandırmak isteyebilir ama kalplerinden geçeni dahi ALLAH tan gizleyemezler.. Allah herkese niyetine göre muamele etsin İnşallah... artık kalbinde fesatlık olanların vay haline!!!

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yapma erendeniz benim için mahsuru yok ben davayı açarım süreç iptal olur hemde geriye kalan 80küsür kişi dışındaki 11800 kişiye atığımız kazığı telafi ederim
                        Acin burdada ilan edin bekliyorum hocam... ama klavyede acmayin. Adliyede olsun

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

Mutlu olursun degilmi surec iptal olsa. Gelemedin genel kurula. Ben yandim digerleride yansin. Rahatlarsin yani...
                          süreç iptal olsun göbek atıp oynamazsam benden ********i olmasın!!! Senin bu kurduğun cümlede bile hangi niyeti taşıdığın belli oluyor.. SEN ONU BUNU BIRAK DA NE TEKLİF ETTİLER HACIII ONU DE ONU!!!

Hem milleti düşüneceksin hem de çıkıp süreç iptal olursa mutlu mu olacaksın diyeceksin... yuh diyorum yuhhhhh bu kadar da olmaz ki be kardeşim. Bu kadar tenakuz bu kadar çelişki fıyt da bile yok o bile bildiği yanlış yolda KIVIRMADAN sonuna kadar gidiyorda gizliden gizliye avukatlığını soyunanlara ne oluyor böyle anlamadım gitti!!!

Yorum

• Erendiz
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 126

Sinema heckser sifirci dava acmanizi dort gozle bekliyorum burda. Siz acin bende acacagim. Bi onderlik yapin yayinlayin dava nolarinizi. Bende acacagim. BEKLIYORUM...

Yorum

• Erendiz
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              süreç iptal olsun göbek atıp oynamazsam benden ********i olmasın!!! Senin bu kurduğun cümlede bile hangi niyeti taşıdığın belli oluyor.. SEN ONU BUNU BIRAK DA NE TEKLİF ETTİLER HACIII ONU DA ONU!!!
                              HAKARET ETME HOCAM. edebinle konuş. Terbiyesizligin alemi yok...

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

hakaret nerde göstersene bana bi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information