MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben spk guvencesiyle odemenin olmasini idtiyorum. Siz klavyeden salla. Sonra bakiyoruz dava acan yok. Istanbula gelen yok. Eyleme gelen yok. Suc duyurusu yapan yok. Sadece mail at sikayet et. Burda kahramanlik tasla. Birakin yaaa kaciniz baska tepki koydu yazsin bekliyorum...
    Hayırdır ersin bey bu şiddet bu celal... hadi süreç belli nizam belli biz dava açmadık senin ki ni yarın buraya kopyalada içeriği neymiş bilelim.. BAK BURADA HERKESİN AZ BUÇUK KAFASI ÇALIŞIYOR senki eğer bu adamlara gerçekten dediğin gibi kafa tutsaydın ve gerçekten bu işin takipçisi olsaydı bugün BEDELLİYİ NASILSA YAPACAK GELİN ANLAŞALIM masalını ortaya atmazdım.. ÇOK ŞÜKÜR BİZ DE BİRŞEYLERİ ARTIK İDRAK EDEBİLİR OLDUK EN AZINDAN ARTIK OLDUK!!!

senin yaptığını ve yapmaya çalıştığını söylediğin şeylerle az önce kurduğun cümle tıpkı fıyt bana mailinde ... EĞER GÜNDEM MADDELERİNİN İPTALİNİ İSTERSENİZ AYRILMA HAKKINIZDAN VAZGEÇMİŞ OLURSUNUZ deyip 2. cümlesinde ZATEN MALINIZI GERİ GÖNDERECEĞİM demesine benziyor... EMİN OL artık kimse YEMİYOR!!!

ha sen kendince uğraştığını anlatabilrsin hatta mal senin istersen gidip anlaşadabilirsin ama SAKIN DİYORUM BAK SAKIN MİLLETE GELİN ANLAŞALIM MASALI ANLATMA!!!

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

başbakanla konuşma girişimim daha yazıyımı burda çok az kişi bilir kimseye sonuçlanmadan bilgi vermek istemedim

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

EVET GECERDI HOCAM. GELENLERIN TAMAMI KENDILETI OLSA YETIYORDU. KATILANLARIN 3 TE 2 SI SARTI VARDI. SIZ katilamadiniz simdi katilip ayrilanlarinkinide odemesin onlarda bizim gibi yansin diyorsunuz anladik hocam... derdiniz baska...
        Yanlış düşünüyorsun Sn erendiz.... ben bir an önce paranız yatsın ve trenin yükü hafiflesin istityorum.... bakın ben uzun zamandır borsanın içerisindeyim.... ben bir hedefim var o hedef senin hedefin gibi öyle ilk istasyon değil.... yanılıyorsun... ben söylediğinin tam tersi daha çok kişinin hisseden ayrılmasını istiyorum... bir tek spekle ben kalayım derdindeyim....

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

Bugune kadar koydugunuz tepkileri yazin yeter hocam. Bekliyorum...
          BUGÜN 5 YERE FAKS ÇEKTİM... BÜLTEN YAYINLANMADAN ÖNCE EMRE BEY DAHİL görüşebildiğim ulaşabildiğim kadar kişiyle görüştüm.. bugün de her zamanki gibi yaklaşık 20 tane şikayet dilekçesi yolladım.. ŞUAN SPK DA 6 ADAMDAN BİRİ OLAN ESKİ ŞUBE MÜDÜRÜM OLAN SPK YÖNETİM KURULU ÜYESİYLE GÖRÜŞTÜM... UMUTLARIN SOLMAMIŞTIR UMARIM!!!

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ama orda ona bağırdığınızı hatırlıyomusun susturmak için ben orda koyundum siz çoban bunuda hatırlayın ben oraya adama atlamaya gitim ne oldu milete uyduk meeeeelemeye başladık
            Hakaret etme hocam. Klavye kahramanligini birakinda icraat yapin. Ben bugun faikin 11-4 arasi spkda oldugunu sonra besir atalayla 5-6 arasi gorustugunu krndim takip ettim. Sizin gibi klavyeden degil. Biraz hayal dunyasindan cikin gercekleri yasayin. Son uc ayda her hafta spk baskan yardimcilari ile yuzyuze gorusen benim. Hanginiz ne yapti sanal kahramanlik disinda yaa...

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

EVET GECERDI HOCAM. GELENLERIN TAMAMI KENDILETI OLSA YETIYORDU. KATILANLARIN 3 TE 2 SI SARTI VARDI. SIZ katilamadiniz simdi katilip ayrilanlarinkinide odemesin onlarda bizim gibi yansin diyorsunuz anladik hocam... derdiniz baska...
              Yanlış düşünüyorsun Sn erendiz.... ben bir an önce paranız yatsın ve trenin yükü hafiflesin istiyorum.... bakın ben uzun zamandır borsanın içerisindeyim.... benim bir hedefim var o hedef senin hedefin gibi öyle ilk istasyon değil.... yanılıyorsun... ben söylediğinin tam tersi daha çok kişinin hisseden ayrılmasını istiyorum... bir tek spekle ben kalayım derdindeyim....

Ben spek ve faik beraber yanalım istiyorum...

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

zaten birşey söyleyeyim mi avukatım diyen taner adlı kişinin kurulda ersin gibi kükreyip sonra ilk anlaşan olması üstüne bir de fıyt ın sırf milleti yönlendirmek adına 9 kişiden ikisinin de 31mart 2014 te paralarını almak için protokulu imzaladı demesinden sonra bende bir lamba daha yandı!!!

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

erendeniz bırak klavye kahramanı kalalım lütfen ben sana hakaret etmem sana gelen teklif benimde kulağıma çıtlatıldı ama ne yaparsın insan kişiliğini değiştiremezki ben böyleyim kim isterse anlaşabilir benim anlaşmamam yetiyor kimseyide üzmek istemiyorum

Yorum

• heckser-ohlin
                    Aktif
                    • 12 Eylül 2013
                    • 332

ersin bey eğer birşeyler yapıyorsanız bırakın Allah nasılsa karşılığını verecektir... ama iyi ama kötü .. bu da benim son cümlem olsun zira SİZİN BU İŞLERİN BAŞINDA ANKARADA ŞURAYA GİTTİM BURAYA GİTTİM HATTA AZ ÖNCE ALİ BABACANLA GÖRÜŞTÜM DEDİĞİNİZ SAATTE KENDİSİNİN İSTANBULDA TİCARET ODASININ TOPLANTISINDA OLDUĞUNU DA hatırlatayım da kim kimin için hangi pozisyonu almış bilelim...

kimileri vardır iş yapar ses çıkarmaz kimileri de vardır iş yapmaz ses çıkarır ki DİĞERLERİ REHAVETE KAPILSINDA KENDİLERİ GEMİLERİNİ RAHAT YÜZDÜREBİLSİNLER!!!

Yorum

• Sıfır
                      Aktif
                      • 11 Eylül 2013
                      • 275

Hakaret etme hocam. Klavye kahramanligini birakinda icraat yapin. Ben bugun faikin 11-4 arasi spkda oldugunu sonra besir atalayla 5-6 arasi gorustugunu krndim takip ettim. Sizin gibi klavyeden degil. Biraz hayal dunyasindan cikin gercekleri yasayin. Son uc ayda her hafta spk baskan yardimcilari ile yuzyuze gorusen benim. Hanginiz ne yapti sanal kahramanlik disinda yaa...
                      Benim derdimde değilki...şirket onun ormanda bir küçük bir fidanım var.... ormanı yakacaksa yaksın... ben o fidanı dikerkende kuruyacağını göze almıştım...

Birde yanlış hesap bağdattan döner merak etme... SPK nın faike güveneceğini ve ona bir kez daha ky tecavüz etme fırsatını vermiyeceğini düşünüyorum verse bile dedim ya mahkeme süreci başlarki bu sefer yakayı hiç biri kurtaramaz merak etme... başta SPK dakiler.... Sayın ERTAŞ sizede selam söylemek istiyorum...içimden geldi....

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

ANlamayan yada anliyamayan arkadaslara bir daha izah edeyim. Ben ogun orda faikede babasinada dedim. Spk nin guvencesini birakip sizin guvencenizi kabul etmem kulahima anlatin diye. Bugun yazdigimida okursaniz adama mailde bedelli izahnamesi icine ocak basi odeyecek sekilde koyarsan ve spk onaylarsa itiraz etmem yasal faizimide isterim dedim. Bunun neresi faikle anlasma sanal klavye kahramanlari?

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

erendeniz bırak klavye kahramanı kalalım lütfen ben sana hakaret etmem sana gelen teklif benimde kulağıma çıtlatıldı ama ne yaparsın insan kişiliğini değiştiremezki ben böyleyim kim isterse anlaşabilir benim anlaşmamam yetiyor kimseyide üzmek istemiyorum karot abiyede söyledim ben her şeyi burda yazmıyorum daha neler neler

Yorum

• Erendiz
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ersin bey eğer birşeyler yapıyorsanız bırakın Allah nasılsa karşılığını verecektir... ama iyi ama kötü .. bu da benim son cümlem olsun zira SİZİN BU İŞLERİN BAŞINDA ANKARADA ŞURAYA GİTTİM BURAYA GİTTİM HATTA AZ ÖNCE ALİ BABACANLA GÖRÜŞTÜM DEDİĞİNİZ SAATTE KENDİSİNİN İSTANBULDA TİCARET ODASININ TOPLANTISINDA OLDUĞUNU DA hatırlatayım da kim kimin için hangi pozisyonu almış bilelim...

kimileri vardır iş yapar ses çıkarmaz kimileri de vardır iş yapmaz ses çıkarır ki DİĞERLERİ REHAVETE KAPILSINDA KENDİLERİ GEMİLERİNİ RAHAT YÜZDÜREBİLSİNLER!!!
                            DOGRU BU YUZDEN SON GENEL KURULA GELIP HADLERINI BILDIRMEDINIZ. BU YUZDEN OTELDE MILLETI SPK GUVENCESI BIRAKILIP BUNLARLA ANLASILIRMI DEMEDINIZ? BURDAN yazmaya devam ediniz siz hocam. Evet spk burayi okur sizide dikkate alir...

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

ANlamayan yada anliyamayan arkadaslara bir daha izah edeyim. Ben ogun orda faikede babasinada dedim. Spk nin guvencesini birakip sizin guvencenizi kabul etmem kulahima anlatin diye. Bugun yazdigimida okursaniz adama mailde bedelli izahnamesi icine ocak basi odeyecek sekilde koyarsan ve spk onaylarsa itiraz etmem yasal faizimide isterim dedim. Bunun neresi faikle anlasma sanal klavye kahramanlari?
                              evy.. peki sen bana bir de BU BEDELLİ NASILSA YAPILACAK olayını da bir açıver de tam olsun!!!

Yorum

• Erendiz
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                erendeniz bırak klavye kahramanı kalalım lütfen ben sana hakaret etmem sana gelen teklif benimde kulağıma çıtlatıldı ama ne yaparsın insan kişiliğini değiştiremezki ben böyleyim kim isterse anlaşabilir benim anlaşmamam yetiyor kimseyide üzmek istemiyorum karot abiyede söyledim ben her şeyi burda yazmıyorum daha neler neler
                                Ben spk bultende yayinlarsa kimse tepki koymaz kimsede islak imzali belge vermez. Istemesin faik dedim ayni seyi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information