MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Sıkıntı olunca bankadan devamlı aradılar!!!

Halkbankasında 3 kez aynı kapıdığı fakslattırmaları rezillikti

Yorum

• Erendiz
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 126

Ben baktim. Isbankasinda sikinti yok. Hisseler yok hesabimda. Gitmis anlayacaginiz...

Yorum

• andiç75
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 91

Ola gardaşlar neyin peşindesiz? Ola yapılan virman geri döner mi? Ili sağlam yapın vergi numarasına şuna buna lüzüm yok. Ben virman ettim Pazartesi sabah ne hisse geri geldi nese vergi No istendi. İşi sağlam yapın günüz sayıli. 2 günüz kaldi. Aklızi başıza toplayın. Vesselam.

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

arkadaşlar virman olayının genel merkezden yapılmasını isteyin en garantisi bu şekilde olur talimat vererek şubedekilerle uğraşmayın boşu boşuna zaman kaybı

Yorum

• ACEMİ
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 153

BU FORMUN neye ve kime hizmet ettiğini bu sabah daha iyi anladım. ve yine hakaret içermeyen yazılarımın da niye silindiğini anladım . faik hakkında atıp tutan ana avrat küfür eden yazıların kalıpta memsa yöneticilerinin hissenin geleceği ve küçük yatırımcının endişelerini içeren yazıların formdan silinmesi nedenini buraya bağlamakta haksızmıyım.dün yazdığım yazılar hoşa gitmemiş anlaşılan.

sayfalar gerisine dönün bakın tartışmalar veya atışmaları okuyun yazanların lıstesini dökün bakım kımlerın yazıları kalmış. ve yazılanlar ne yön ve maksatta.
            tabi aydınlatmalar var LAKIN konuları istenilen yöne çekmek için. bazı püf noktakaları karartmak için.

buraya kadar geldik bir boynumuzu uzatmadığımız kaldı onuda uzatacağız ki kesilsin diye.
            10+10 gün içinde ödemeler başlayacaktı. 18.kasımdan sanraya kaldı.gecikirlerse yasal faizi le birlikte ödeyecekler. adamın ödemeye niyeti yoksa faiz değil ceza yazsan ne yazar.
            desemki kapındaki çöp kutusuna para koy , faizi ile geri ödeyeceğim.inanır koyarmısın.

ben endişelerimi paylaşmak istiyorum.lakin milletin işine gelmiyor .
            bu güne kadar her ince teferruat için binlerce senaryo yazıldı lakin en önemlisi paranın ödeme garantisi için bir senaryo yok.
            bende bliyorum ayrılma hakkı 6 cı maddeyi. lakin siz demiyormuydunuz faik herzaman yolunu bulur diye bu yüzden günlerce yazılar yazmadınızmı?
            hisseleri toplar gözaltına gider. bir süre sonra tekrar 2 ci pazara döner.

sizki bu fiyatlarla portföye ilave yapmayı düşünmüyorsunuz. nedelliye gidilirse alırmısınız yeni fiyattan.

bunları düşününce ayrıkcı mı oluyorum.
            bu formda bulursanız benim gibi salak buranın aydınlatma form u olduğuna inan.yönlendirin istediğiniz kadar.

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

son kez yazıyorum
              karşılıklı atışacaksanız atışma yazılarının hepsini silerim.
              ne faik denen zatı tanırım
              ne hayatımda memsa almadım
              burada
              ahmet mehmet doktor kime hizmet ediyon
              şair kimin adamısın klafı geçen tüm yazıları sileceğim

böyle yazamıyorsanız yazmayın istemiyoruz.

kağıt hakkında ne biliyorsanız yazın.
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

zararımı çıkartacak kadar lot aldım onu unutuyorum artık hise virmanım gerçekleşti girmeye bir daha niyetim yok faik şimdi uçur insanları sevindir senden çektiğimi kimseden çekmedim Allah sana yeter elbet o intikam almak için bizden daha sabırlıdır mezara götüreceğin 3-5 metre kefen bunu unutma o yüzden seni Allah a havale ediyorum elbete zarar ve kâr olacak ama yalanlarla ve aldatmayla olmaz o yüzden seni önce Allahla sonra vicdanınla başbaşa bırakıyorum kanun, siyaset ve güç senden yana ne kadarda zalim olsan ama biliyorumki o kimsesizlerin kimsesi senden yana deyil

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

fait 13 miyon lotu boru yapıp bir yerinemi ssssssssssso..............k can yavrum YETER

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

arkadaşlar,bende bugün virmanı yeniledim...umarım bu kez bir sorun çıkmaz...))
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• eagle
                      Seyirci Üye
                      • 28 Eylül 2013
                      • 68

Arkadaşlar fiyat kısmına 047 yazmıştım sistem kabul etmemiş. Bu gün fiyat kısmını boş bırakınca hisseler gitmiş virman olmuş yani. Komisyonda kesmiş banka
                      şimdi fait misin nesin bilmem sıra sende o sende duran paralarımızı artık iade et.

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

dünkü SPK bülteninde:

5. Can Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Sorumlu ortak başdenetçiler Taner ÇETİN, Süleyman Hilmi DÖNMEZ, Mustafa KÖSE ve İsmail USLU tarafından gerçekleştirilen mevzuata aykırı fiiller nedeniyle.
                        SPKn’nun 96’ncı maddesinin birinci fıkrası ve Seri: X, No: 22 Tebliğinin İkinci Kısmının 30’uncu maddesinin birinci fıkrası.
                        Bağımsız denetim faaliyetinde bulunma yetkisinin iptali.

Bu denetim kurumu MEMSA için de çalışmıştı..

Benim görüşüm MEMSA nın ipini yakın zamanda SPK çekecektir. Bulaşmamak lazım gibi geliyor içimden..

Benim ayrıldığım şirketler ya borsadan atılıyor yada 2 hafta içinde uçuyor

14.03.2011 tarihli SPK dilekçemde de bu denetim şirketinin usulsüzlüklerini yazmıştım..

İMKB’deki küçük yatırımcı olarak genel kurul veya olağanüstü genel kurul kararı alınmadan yapılan işlemlerin incelenmesini ve işlemlerin durdurulmasını, MEMSA yönetim kurulu üyeleri hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını, suç unsuru tespit edilirse suç duyurusunda bulunulmasını, ilgili yöneticilere idari para cezası yaptırımı veya diğer tedbir ve yaptırımların uygulanmasını, kamuoyunu yanıltıcı raporu hazırlayan Can Uluslar arası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş Süleyman HİLMİ DÖNMEZ sorumlu ortak başdenetçisi ve Değer Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş Dr. Celal Çelik hakkında varsa suç unsurunun tespit edilmesini, sahip olduğum OYP (MEMS1) lot adetinin tespit edilip Ulutaş Tekstil Ticaret ve Anonim Şirketi (Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş )’den nominal değer olan 1 lot=1 TL olarak toplam lot adetime göre hesaplanması ve tarafıma iadesinin yolunun açılmasını, ertelenen genel kurulun en kısa zamanda yapılması için MEMSA’nın uyarılmasını, sermaye azaltımı ve eş zamanlı sermaye artırımı işleminin kabul edilmemesini, tarafımca T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımı saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

SPK usulsüzlükle çalışan bir denetim şirketinin MEMSA ya 2012 yılı için yaptığı değerlendirmeler ve GENEL kurul çalışmasında öne sürülecek faliyet raporları şimdi geçerliliği olacak mıdır?

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            SPK usulsüzlükle çalışan bir denetim şirketinin MEMSA ya 2012 yılı için yaptığı değerlendirmeler ve GENEL kurul çalışmasında öne sürülecek faliyet raporları şimdi geçerliliği olacak mıdır?
                            aynen katılıyorum,sermaye azaltım ve arttırım başvurusu bu CAN firmasının değerlendirme ve raporları ile yapılmıştı sanırım...sıkıntı büyük gibi...(

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dünkü SPK bülteninde:

5. Can Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Sorumlu ortak başdenetçiler Taner ÇETİN, Süleyman Hilmi DÖNMEZ, Mustafa KÖSE ve İsmail USLU tarafından gerçekleştirilen mevzuata aykırı fiiller nedeniyle.
                              SPKn’nun 96’ncı maddesinin birinci fıkrası ve Seri: X, No: 22 Tebliğinin İkinci Kısmının 30’uncu maddesinin birinci fıkrası.
                              Bağımsız denetim faaliyetinde bulunma yetkisinin iptali.

Bu denetim kurumu MEMSA için de çalışmıştı..

Benim görüşüm MEMSA nın ipini yakın zamanda SPK çekecektir. Bulaşmamak lazım gibi geliyor içimden..

Benim ayrıldığım şirketler ya borsadan atılıyor yada 2 hafta içinde uçuyor

14.03.2011 tarihli SPK dilekçemde de bu denetim şirketinin usulsüzlüklerini yazmıştım..

İMKB’deki küçük yatırımcı olarak genel kurul veya olağanüstü genel kurul kararı alınmadan yapılan işlemlerin incelenmesini ve işlemlerin durdurulmasını, MEMSA yönetim kurulu üyeleri hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını, suç unsuru tespit edilirse suç duyurusunda bulunulmasını, ilgili yöneticilere idari para cezası yaptırımı veya diğer tedbir ve yaptırımların uygulanmasını, kamuoyunu yanıltıcı raporu hazırlayan Can Uluslar arası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş Süleyman HİLMİ DÖNMEZ sorumlu ortak başdenetçisi ve Değer Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş Dr. Celal Çelik hakkında varsa suç unsurunun tespit edilmesini, sahip olduğum OYP (MEMS1) lot adetinin tespit edilip Ulutaş Tekstil Ticaret ve Anonim Şirketi (Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş )’den nominal değer olan 1 lot=1 TL olarak toplam lot adetime göre hesaplanması ve tarafıma iadesinin yolunun açılmasını, ertelenen genel kurulun en kısa zamanda yapılması için MEMSA’nın uyarılmasını, sermaye azaltımı ve eş zamanlı sermaye artırımı işleminin kabul edilmemesini, tarafımca T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımı saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
                              bu benimde dikkatimi çekmişti bültende...evet,bu konuda sıkıntı var...!!!bakalım ne olacak,şu paralar hesabimiza geçseydi bari...))

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

parayı kurtardığımız an arkamıza bakmadan başka şirketlere açılmak lazım gibi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information