Ola gardaşlar 10 dakkalık işiz var gidin bankaya eliZdeki hisseyi verilen hesaba virmanlarızi edin iş olsun bitsin. Ne habiye uğraş verirsiz. 10 dakkalık işiz var. Vergi nosuna şusuna busuna gerek yok. Günüz sayılı. Haydi rast gele. Vesselam.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gardaşım on dakikaya yapmıyorlar birde şirketi aradım ne zaman paraları verceksiniz diye pazartesi günü açıklancak dedi eyer karşımdaki kadın olmasaydı patlatcaktımandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar 10 dakkalık işiz var gidin bankaya eliZdeki hisseyi verilen hesaba virmanlarızi edin iş olsun bitsin. Ne habiye uğraş verirsiz. 10 dakkalık işiz var. Vergi nosuna şusuna busuna gerek yok. Günüz sayılı. Haydi rast gele. Vesselam.
Yorum
-
Ola gardaşlar aklızi başıza toplayın virmanızi yapın şirket parazi yatırır. Adam bedelli yapacak sizin bir gaç guruş paraza göz dikmezler. Dilemezler. Ganun var nizam var kapta haber var elizde belge var. Banka araci spk yapıci. Herşey meydanda herşey ortada. Bırakın dert etmeyi bırakın ihtilafa düşmeyi. Yapın virmanlarızi. Hesaba paraz yatar. Alın parazi goyun cebize. Birdahada bele senetlere bulaşmayın. Adamların elinden gelseydi 0.26 dan eliZdeki mali alacaklardı. Şimdi ise 0.46 0.47 alacaklar. İş mecburiyete döndü. Haydi bakalım elimdeki mali 0.46 0.47 ye almasınlarda göreyim. O zaman nasılmış anya nasılmış Konya. Boş yere dert etmeyin listede ismi olanlar gitsin itelesin. Parazi alırsız. Orayi Burayi emeli şuni buni karıştırmayın. Iş oldi bitti. Vesselam.
Yorum
-
ben ve diğer arkadaşların insan gibi davrananlara yardımcı olduğunu herkes biliyor...!!!ya arkadaşlar bizi arıyor,ya da biz arkadaşlarımızı arıyoruz...!!!herkes bildiğince ve dilinin döndüğünce bir birine anlatıyor...!!!ama kimse kimseye babasının uşağı muamelesi yapamaz,yapan da havasını alır...!!!
yardım isteyen,sorusu olan özellerimize telini yazar...!!!biz herşeyi de bilmiyoruz,buda biline...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
3 bankadan , 3 lot eksikle virman işlemleri tamamladım!!!
Faiğ işlemi bitti!!!
SPK göre tüm işlemleri13.11.2013 e kadar yapman gerekiyordu (toplam 20 iş gününde herşey bitmesi gerekirdi!!!
SPK ya ayın 14.11.2013 tarihinde merak etme dilekçemi yazıp günlük faizi talep edecem!!! SPK olup bitenden haberi olmalı!!! MKK kayıtlarında , kap haberlerinde işlerin uzatıldığı apaçık ortada.... Formları genel kurul günü hazır etmen gerekiyordu !!! Sen elindeki 6 milyonu faizde mi değerlendirmek istedin işlemleri uzatarak!!!
Sen bu işlemleri uzatmaklada hata ediyosun!!!
Paşa gönlün bilir faiğ!!!
Yorum
-
bugün talimatı gönderdim mallar adrese teslim edilmiş... hakkımızda hayırlısı olsun bu köpekler yüzünden 100bin liramdan oldum... fitil fitil gelsin burunlarından inşallah....
Yorum
-
virman yapıldığına dair size msj geldimi?karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende virman işimi tamamladım bugün arkadaşlar...
))
Yorum
-
hocam,bende sabah göndermiştim,az önce baktım hesaba geri dönmüş...bende işbankası ile çalışıyorum,mensanın vergi nosu eksikti sanırım...o vergi numarasına ulaşan buraya yazsın,yarın yine uğraşacağız sanırım...Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende dun gonderdim sabah 11de. Isbankasindan makbuz verdiler. Hayirlisi bakalim...
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum