MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

aslında bu borç sanıldığı gibi deyilmiş bizimki 2001 borcuymuş adama sorarlar hala bu yatırımcıyı salakmı sanİyon adamı kekliyon senin beyninden sorununmu var yoksa sen doğarken yalan makinası olarakmı doğdun senin tutuklanman lazımdı ama hala yüce türk adaleti yada birilerinin sayesinde karşımızdasın cehenemden çıkartılmasın inşallah sana yardım eden zatlarda seninle beraber iki katı yanar inşallah

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

faik çok akıllıya ; bizden alacağı para ile borç ödeyecek. nasretin hoca fıkrasını duymuş. kapısına gelen alacaklıya, bakdemiş sokaga çalı ektim onlar büyüyecek,kapının öününden köyün koyunları geçecek ,koyunlardan yünler çalıya takılacak, onları toplayıp satıp borcumu ödeyeceğim. sen hiçççç merak etme.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aslında bu borç sanıldığı gibi deyilmiş bizimki 2001 borcuymuş adama sorarlar hala bu yatırımcıyı salakmı sanİyon adamı kekliyon senin beyninden sorununmu var yoksa sen doğarken yalan makinası olarakmı doğdun senin tutuklanman lazımdı ama hala yüce türk adaleti yada birilerinin sayesinde karşımızdasın cehenemden çıkartılmasın inşallah sana yardım eden zatlarda seninle beraber iki katı yanar inşallah
        i.melih yöntemi sorun melih gökçeğe halen 20 yıl önceki murat karayalçının borcunu ödüyormuş.
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Günaydın arkadaşlar...
          Olağanüstü Genel Kurul gündemine" yönetim kurulu seçimi"maddesi ekleterek seçim yapılmasını sağlayalım ve en azından bir arkadaşımızı yönetim kuruluna sokalım...bu gerçek bir hesaplaşma yapmamızı sağlayacaktır...
          sitede aklı başında bir teklif inanın sizden geliyor . gerisi sadece laf söylemek için yazıyor.

Yorum

• OrkunLeo
            FX ÇETE ÜYESİ
            • 05 Ağustos 2008
            • 281

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            i.melih yöntemi sorun melih gökçeğe halen 20 yıl önceki murat karayalçının borcunu ödüyormuş.
            Vay be 20 sene olmuş ha Ankara Ankara olalı böyle zulüm görmedi değil mi başkan?
            Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Vay be 20 sene olmuş ha Ankara Ankara olalı böyle zulüm görmedi değil mi başkan?
              Ankaralı halinden mennun bi ben mennun değilim herhalde
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• OrkunLeo
                FX ÇETE ÜYESİ
                • 05 Ağustos 2008
                • 281

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sitede aklı başında bir teklif inanın sizden geliyor . gerisi sadece laf söylemek için yazıyor.
                Karot Hocamla da Doktorla da tanışmam etmem ama yiğidi öldür hakkını ver. Karot Hocam memsa için ilk kurşunu atmıştır sonrası malum, doktorun çok güzel tespitleri var akıllı adam, yazdıklarını iyi okursanız satır aralarında tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Zannetmeyin ki ben olayları yeni okuyorum taaa ilk köyden beri takip ediyordum ama elimde olmadığı için yorum yapmıyor sadece okuyordum. Buraya sadece yazmakla da olmuyor, icraat gerekiyor bu icraatıda reel anlamda Karot Hocam ve Doktor yapıyor gerisi fasa fiso. Yarın ikiside muhtemelen GK da olacaklardır desteklerinizi esirgemeyin. Herşey gönlünüzce olsun. Saygılarımla.
                Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• ACEMİ
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 153

baksen yönetim elden gidermi korkusu neler yaptırıyor insana . Allah adamı yoldan saptırmasın. elinden geleni arkasına koymasın . küçük yatırımcıyı küçük görenler belki akıllanır bu genel kurulda.

Yorum

• yeni79
                    Yeni Üye
                    • 03 Ekim 2013
                    • 24

bu ne emek oluyor acaba tavana çıkart sonra yine 0,33

Yorum

• yeni79
                      Yeni Üye
                      • 03 Ekim 2013
                      • 24

dalga mı geçiyorlar

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

yeni79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        dalga mı geçiyorlar
                        çalkalıyorlar bu hep böyle yapıyor bende dışardaki paramla alıp satıyorum saf sın lan olum faik 1200gene cebe inditin bana ne diyim borsanın kurdu murdu olmaz senden en azından yarinki yol parası çıktı

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

arkadaşlar,bence şuana kadar yapılan 19,000,000 lot hacim ve hareketin anlamı şu,fait diyorki:ey küçük yatırımcılar...bak ben satıyorum,kötü şeyler olacak,sizde satın...!!!ama kendinin satıp aldığını söylemiyor,panik yaratıp elimizdekileri almaya çalışıyor bence...malınıza sahip çıkın,yarın gelin şu faitin gırtlağını sıkalım...YTD,sadece kendi düşüncemdir...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Yarın ne faitin nede babasının masal anlatmasına fırsat vermeyelim,masala başladığında müdahale edipésen hırsızlığa ge,onu anlat anlatacaksan"diyelim...))fiili ve sözlü sürekli taciz edelim arkadaşlar...tabiki bütün iştiraklere ve sermaye azaltım ve arttırımına da karşı duralım...bu konularda hiç tereddüt etmeyelim,yalakalık yapmaya çalışanlara da mutlaka müdahale edelim...aramıza serpiştirilmiş,adamları olacaktır,gereğini yapalım...!!!
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              arkadaşlar,bence şuana kadar yapılan 19,000,000 lot hacim ve hareketin anlamı şu,fait diyorki:ey küçük yatırımcılar...bak ben satıyorum,kötü şeyler olacak,sizde satın...!!!ama kendinin satıp aldığını söylemiyor,panik yaratıp elimizdekileri almaya çalışıyor bence...malınıza sahip çıkın,yarın gelin şu faitin gırtlağını sıkalım...YTD,sadece kendi düşüncemdir...))
                              üstat bıst bunların borsada işlem yapmasını yasaklamadımı

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

SPK, 5 KİŞİYE 6 AY BOYUNCA İŞLEM YASAĞI GETİRDİ

Sermaye Piyasası Kurulu, 5 kişiye 6 ay boyunca işlem yasağı
                                getirdi.
                                SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Cosmos Yatırım
                                Ortaklığı A.Ş. (COSMO), Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş.
                                (BOSSA), Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. (FVORI), Makina Takım Endüstrisi
                                A.Ş. (MAKTK), Transtürk Holding A.Ş. (TRNSK), Mensa Sınai Ticari ve
                                Mali YatırımlarA.Ş. (MEMSA), Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar
                                A.Ş. oydan yoksun pay piyasasında (MEMS1), Hateks Hatay Tekstil
                                İşletmeleri A.Ş. (HATEK) ve Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.
                                (MRTGG) pay piyasalarında gerçekleştirilen işlemlerin Sermaye Piyasası
                                Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda, aşağıdaki
                                tabloda yer alan şahıslar hakkında, 6362 sayılı Sermaye Piyasası
                                Kanunu'nun 101/1-(a) maddesi uyarınca, geçici olarak 6 ay süreliğine
                                borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı
                                getirilmesine, işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla
                                Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesaplarına işlem yasağı
                                kaydının işlenmesine ve söz konusu şahsa ait kaydi payların, takas
                                işlemlerine konu dilmelerinin önlenmesini teminen “Yasaklı Paylar”,
                                suça konu edilmiş kaydi paylar dışındaki kaydi payların “Borsada işlem
                                görmeyen paylar” statüsünde izlenmesine karar verildi.
                                İşlem Yasağı İşlem Yasağına Konu Olan İşlem Yasağı
                                Getirilen Şahıslar Payların Kodları Süresi
                                1. Emine ÖNER COSMO, BOSSA, FVORI, MEMSA, MEMS1, HATEK, MRTGG 6 Ay
                                2. Fazıl DİNDAR MAKTK, TRNSK, HATEK, MRTGG 6 Ay
                                3. Faruk Erol SÜREN MAKTK, TRNSK 6 Ay
                                4. Faik ULUTAŞ MEMSA, MEMS1 6 Ay
                                5. Cemil ÇAKMAKLI FVORI 6 Ay

kacanlar ky nın uyanık yada korkakları olabilirmi. tabı buarada satan varsa alanda var bunuda ğözardı etmemek gerek . kimdir acep bunlar. sanırım asıl uyanık bunlar.
                                Last edited by ACEMİ; 07 Ekim 2013, 14:50. Sebep: ek yazım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information