eline silah alanları eşkiya sanıyodum meyerse kravatlı eşkiyalarda varmış bütün adalet anlayışım deyişti bu adalet deyil bu adamın yaptıkları yanına kâr kalmamalı yüzyılın dolandıcısının elindeyiz
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
??????
Faik seni tanıdığım güne lanet olsun!!!
Ciğerini biliyoruz senin!!!
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğleden sonra tavan görenilir hissi olan var mı?
Yorum
-
0.33 de gap,mum sıkışıklığından dolayı formasyonu gerçekleştiremiyor işlem hacminin artmasıyla beraber hissenin tarihi zirvesi olan 0,38 de yine kuvvetle muhtemel direnci bulunmakla beraber patron buradad iteklerse 0,40 direncini aşmakla kalmayıp sizleri otonom sinir sisteminin en tepe noktasına ulaştıracağından yatırımcılarımızın bu noktalardan sonra ilik kanalı içerisinde bulunan BH2 OLAN SERİN GAZI tayfununa maruz kalacağından dolayı tenha bir ortamda sukut etmelerini tavsiye ediyoruz ve bu noktada macd resitandı devreye girmekle beraber yatırımcılarımız güzel bir huşu içerisinde meleşerek hissenin etrafında pozisyonlarına dalton atom teorisi uygulayarak kaldıraç çıtasını itekleyerek bir üst nokta olan mumlu bar 0,50 hedefi olmakla beraber yatırımcılarımız bu noktada şeytan deresinden çıkarak amik ovası düzlügüne ulaşmış bulunmaktadırlar bu noktadaki formasyonda tüm yatırımcılarımıza selam olsun ve bu noktalara ulaşan tüm yatırımcılarımıza ankara kızılay meydanında şirketimiz tarafından üstün cesaret şilt ödülü takdim edilecektir
Yorum
-
işte BU
BUNDAN GÜZEL HİSSE YORUMU OLURMU * oldukmu öldükmühorasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.33 de gap,mum sıkışıklığından dolayı formasyonu gerçekleştiremiyor işlem hacminin artmasıyla beraber hissenin tarihi zirvesi olan 0,38 de yine kuvvetle muhtemel direnci bulunmakla beraber patron buradad iteklerse 0,40 direncini aşmakla kalmayıp sizleri otonom sinir sisteminin en tepe noktasına ulaştıracağından yatırımcılarımızın bu noktalardan sonra ilik kanalı içerisinde bulunan BH2 OLAN SERİN GAZI tayfununa maruz kalacağından dolayı tenha bir ortamda sukut etmelerini tavsiye ediyoruz ve bu noktada macd resitandı devreye girmekle beraber yatırımcılarımız güzel bir huşu içerisinde meleşerek hissenin etrafında pozisyonlarına dalton atom teorisi uygulayarak kaldıraç çıtasını itekleyerek bir üst nokta olan mumlu bar 0,50 hedefi olmakla beraber yatırımcılarımız bu noktada şeytan deresinden çıkarak amik ovası düzlügüne ulaşmış bulunmaktadırlar bu noktadaki formasyonda tüm yatırımcılarımıza selam olsun ve bu noktalara ulaşan tüm yatırımcılarımıza ankara kızılay meydanında şirketimiz tarafından üstün cesaret şilt ödülü takdim edilecektir
Yorum
-
Size ninniler söylerler, kendileri açgözlülüklerini doyuramazlar!!
Küçük emrah edebiyatına yatarlar!!!
Az sonrada sevinirler!!!!
Bunları yanında gezdirenlerde suç!!! Senin üzerinden vurgun yapılıyor!!!
Çok anlattım bu adamı , seni gidi gündelikçi seni!!!
Şark kurnazı seni, küçük emrah edebiyatına akşam başlar,,,
Sizlerinde ne kadar ciğersiz olduğunuzu gösterdiniz...
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiğer köyden birleri satıp çıkmış... neler oluyor.... adamlar hisse çıkacak diyor çıkıyor...inecek diyor iniyor... Büyük resme bakalım diyorlar bizde bakıyoruz... biz bakarken bir anda onlar resim içerisinde kayboluyorlar...
Yorum
-
-
Sn exitus bunu anlayamadım.... taş banamı...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSize ninniler söylerler, kendileri açgözlülüklerini doyuramazlar!!
Küçük emrah edebiyatına yatarlar!!!
Az sonrada sevinirler!!!!
Bunları yanında gezdirenlerde suç!!! Senin üzerinden vurgun yapılıyor!!!
Çok anlattım bu adamı , seni gidi gündelikçi seni!!!
Şark kurnazı seni, küçük emrah edebiyatına akşam başlar,,,
Sizlerinde ne kadar ciğersiz olduğunuzu gösterdiniz...
Yorum
-
TAŞ sahibi kendini bilir!!!
Yazınıza istinaden
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn exitus bunu anlayamadım.... taş banamı...
Yorum
-
Yine anlamadım ya.. şifreli konuşma neyse banaysa canın sağolsun....exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTAŞ sahibi kendini bilir!!!
Yazınıza istinaden
Yorum
Yorum