MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lidaki
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 88

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güniz şenola vur davulci davula)
    Helal len andiç.

Yorum

• lidaki
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 88

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      saat 15,36
      işlem miktarı 2110826 adet lot
      işlem tutarı 6.664.
      233
      Dostum 2 milyon mu 21 milyon mu ?

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Faik satan kim olursa alıyor hala

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

0.47, 0.46 almak gücüne gidecek demek ki

Yorum

• ACEMİ
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 153

memsa işlemler

saat;16,01
            işlem miktarı;2.234.245
            işlem tutarı;7.038.228 TL kim alır kim satar anlamış değilim.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Öğleden sonra 5 milyona yaklaşmış

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Bizim gündelikçiler sattı ama

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                saat;16,01
                işlem miktarı;2.234.245
                işlem tutarı;7.038.228 TL kim alır kim satar anlamış değilim.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Ersin bey gözünüz aydın

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...HAK VERİLMEZ,ALINIR DİYENLER...Her olasılığa karşı bizde sesimizi duyurmak ve yaşanan hırsızlık ve yolsuzlukları kamuoyuna/yazılı ve görsel basına duyurmak için:
                    şu ana kadar şirket merkezi ve spk önünde gerekli eyleme/basın açıklamasına varım diyenler...
                    1-karot43
                    2-intelligent
                    3-exitus
                    4-hakimbayram
                    5-siname
                    6-gökalp80
                    7-estergon
                    8-Erendiz
                    9-Tarık
                    10-

anımsadıklarım bunlar,unuttuklarım varsa özür...
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• lidaki
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 88

Akşama hayırlı bir haber gelir inşaallah.Hepsini 1 lira üzeri alıp mensayı kotasyondan çıkarıyoruz diye......1,23 dileğimdi zaten...

Yorum

• jdanovan
                        Yeni Üye
                        • 14 Nisan 2009
                        • 40

lidaki dileğin olsun adresini ver bana

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Faik yandaşları topiklerde , BİR DOST olarak göreve tekrar başlamışlar!!!

Yazdıpımızın SON cümlesine okuma özürlüler içîn tekrar!!!

Faik abinin ağzıyla sen yazmaya devam et!!!!!

Son sözü SPK söyleyecek!!!

Faikten bize ne dost olur ama

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

BİR DOST TADA SELAM OLSUN

BİZDE BİLGİ BELGE ÇOK..

mardin Nickli Üyeden Alıntı
                            cuma kapanışından sonra bişr yorumum olmuştu hisenin 0,28kapaması hissenin selameti açısından önemlidir diye yorum yaptık 0,29kapası açıkçası benim grafikleri bozdu ve kapanış sonrasıda hisenin daha aşağısını test edermi etmezmi diye düşünmeye sevk etiğinide belirtmiştim. ayrıca forumda 0,290,30fiyatlardan hisse alınıp 0,45lerden faiğe itekleyebilineceği konıusunda bilgi verilip hissede pazarlanıyordu. 0,26ya dikat etmek gerekir kırılması halinde hisenin nerlere inebileceğini kestirmemiz mümkün değil. yinede alım satım kararını sizlerin vermesi gerekiyor

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

TEMMUZDA topiği faik abinin diliyle oyalamaya çalışıyodun.. Ben yokkennn

karot abiye yazdığım mail...

umutsarı da bu adamı hala tanıyamadı ya , ben ona yanarım....

FAİK abisiyle ne anlaştıysa 0.32 çıktı... 0.47 çıkmak varken....

umutsarı ve topiğe bilgi paylaşımı
                              25 Temmuz 2013 Perşembe 20:39 Tarih :
                              Kimden : haliltoktas <haliltoktas@mynet.com>
                              Kime : karot.43@mynet.com

Sayın karot , ben drtusss.. eskiden çok şey paylaşmıştık sizlerle..

Umutsarı adımı anmış. Cevap hakkımda doğdu….

Hisseanalizden yine banlandım. Nedeni umutsarı nın pasif kalan KY için sarf ettiği sözler :

1. umutsari Nickli Üyeden Alıntı

size son sözüm..

hisseanaliz.net,siz burada orada bokunuzla gülle oynarken..

galatasaray sportif a.ş ye dava açmış tek borsa internet sitesidir..

günlerce aylarca tvlerde çıktık konuştuk..

eğer içinizde dava açmaya niyetli olanınız var ise istanbul iftar toplantısına gelin dedik..GELEN OLMADI.

BİZ GALATASARAYA DAVA AÇARKEN hiçbir forum sitesi destek vermedi ..YEMEDİ.

TÜM RİSKLERİ GÖZE ALIP,tek başımıza dava açtık..bedelli yapma yasasını DEĞİŞTİRTTİK...SPK BAŞKANINI DEĞİŞTİRTTİK..

götünüzde iş yok..

anca ona buna laf atma ..karılar hamamı gibi..

açın bakın galatasaray kApda yayınlanan davalara..

tek tek rumuzlarını yazayım sizlere..

Bu sözlere sessiz kalamadığım için umutsarı nin istemiyle modüratör yasakladı..( tahao6 bu söze bile alkışladı..) bende taha ya kızdım..( ZATEN ODA ANLAMIŞTIR)

Pazarcı ve ben sessiz kalmadık. Ne yapayım hakaret edilirse aynen iade etmek lazım..

KAP haber yayınlandı. mardin eksik bilgileriyle yorumlamış.

SPK kararı:

c) Şirketin 2013 yılında gerçekleştirdiği ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerinin Şirketin piyasa değerinin iki katından fazla bir tutarda olduğu ve Şirketin halka açıklık oranının %90 civarında olduğu dikkate alınarak; anılan işlemlerin SPKn’nun 23’üncü maddesi kapsamında önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilmesi, bu çerçevede söz konusu işlemlerin geçerliliğinin genel kurul onayına bağlı olduğu, genel kurul kararının ise TTK’nın 436/1 maddesine göre taraf olan ortaklarca oy kullanılmaksızın SPKn’nun 29/6 maddesi hükmü çerçevesinde belirlenen nisaplara uygun şekilde alınması,

d) Sermaye azaltımı ve artırımı nedeniyle yapılacak esas sözleşme değişikliği ile 2013 yılında gerçekleştirilen ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerinin görüşüleceği genel kurul toplantısına katılıp, olumsuz oy kullanacak ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerine SPKn’nun 24’üncü maddesi hükmü uyarınca ayrılma hakkı tanınması,

Burdada dediği gibi sermaye azatlı artırımı işlemi önemli nitelikli iş değil, iştirak edinilmesi önemli nitelikteki işlerdir MEMSA bunu ne zaman kararını aldı.

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 12.02.2013 13:31:39

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi
                              :
                              Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul

Telefon ve Faks No.
                              :
                              Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14

Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su
                              :
                              Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?
                              :
                              Hayır

Özet Bilgi
                              :
                              Yeni İştirakimiz Hk.

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin % 77,22 oraninda iştiraki Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş nin Adana ilinde montajı devam eden 25 MW kurulu güce sahip olacak enerji üretim tesisinin görselleri, şirketimizin web sitesine (www.mensa.com.tr ) eklenmiştir.

BU ne anlama geliyor. 12 ŞUBAT 2013 den 1 ay önceki ağırlıklı ortalama fiyatı.

BUNU yayınlatınız lütfen. Mardin biraz bilgilensin.. patron ağzıyla konuşulmasın topikte.. topik bilgilensin…

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Faik form sitelerine yazamıyor, uşakları zaten bolca var...

BİR DOST selam sana

senin için bu kez son cümleyi kırmızıyla belirtiyorum..

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                SERMAYE AZALTIM ARTIRIM SONRASI BAŞIMIZA GELECEKLER..

OGK ONAYLANIRSA EĞER;

MEMSANIN SERMAYE AZALTIMINDAN 1 GÜN ÖNCEKİ DEĞERİ 0,30 TL OLSUN DİYELİM (ORTALAMA 2 AY SONRA) HERŞEY OLMUŞ KABUL EDELİM..

SERMAYE AZALTIM SONRASI O GÜN İÇİN DEĞERİ:1,38 TL OLACAK 0,26 OLSAYDI 1,2 TL OLACAKTI (O GÜN MEMSA ALMAK İSTEYEN BU FİYATTAN ALABİLECEK) AMA BİZLERİN LOT SAYISIDA %78 AZALACAK..

100 LOTUMUZ OLSUN DİYELİM.. 100X 0,30 : 30 TL OGÜN VAR DİYELİM

ELİMİZDE 22 LOT KALACAK.. AYRICA RÜÇANLARIMIZDA OLACAK %120 ORANINDA 26 LOT SAYISI KADAR RÜÇAN HAKKINIZ OLACAK..

22 LOTX 1TL: 22 TL
                                SATARSANIN EĞER 26 LOT X 0,3 TL: 8 TL İKİSİNİN TOPLAMI:30 TL YAPAR..

EĞER RÜÇANLARINI BELİRLEN TARİH ARALIĞINDA SATMAZSAN 8 TL VE RÜÇAN LOTLARIN BUHAR OLACAK HESABINDA SADECE 22 LOT KALACAK MEMSA BİR ÖNCEK SERMAYE AZALTIMIN BİTTİĞİ GÜN, 20 GÜN SONUNDA % 20 ÜSTÜ ZARARLA KAPATTI.. YANİ 22 TL X 1 TL: 22 TL NİN ALTINA BİLE DÜŞEBİLİR..

YANİ 30 TL ŞUAN SAHİPSİNİZ AMA 22 TL VE DAHADA AŞAĞIYA DÜŞEBİLİR..

OTURDUĞUN YERDE ZARAR..

FAİK BİDE %120 BEDELLİ İSTİYOR.. DİYORKİ

BANA RÜÇAN HAKKINIZ KADAR 26X1 TL: 26 TL VERİRSENİZ

TOPLAM LOT MİKATRINIZ 48 ADET OLUR.. DEĞERİ İSE: 48X1,38: 66.24 TL ( BİZ SENİN GEÇMİŞİNİ BİLİYORUZ MEMSA 1,38 HİÇ KALMAYACAK TEKRAR BELKİDE ŞUANKİ DEĞERLERE DÜŞECEK)

PARANIZ 30 TL İDİ BİR DE 26 TL VERDİNİZ 56 TL DEN 56 LOT X1,38: 66.24 TL ÇIKACAK DİYOR. BUNU FAİK DİYOR.. GARANTİSİ VAR MI YOK.... MEMSA DÜŞMEZ İSE.. BİZ NE DÜŞÜŞLERİNİ GÖRDÜK..

ŞİMDİ KİMİN ELİNDE 26 TL SICAK PARA VAR.. BUNU KATIYLA ÇARPARSANIZ HER BİRİMİZİN ÖDEYECEĞİ MİKTAR ÇOK FAZLA OLACAK…( BENİM ŞUAN İÇİN 58.000 TL VERMEM İÇİN KREDİ ÇEKMEM LAZIM…)

26 TL VERMEZSENİZ LOT SAYINIZ 22 LOTTA KALACAĞI İÇİN VE MEMSADA SERMAYE AZALTIM SONRASINDA AZALACAĞI KESİN OLDUĞU İÇİN 30 TL NİZ 20 GÜNDE HİÇBİRŞEY YAPMAZSANIZ 22 TL DÜŞECEK… BELKİ DAHADA AŞAĞIYA.. BUGÜNDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLACAĞIZ..

FAİKTE ÇOK DÜŞÜK RÜÇAN FİYATLARINDAN HİSSELERİMİZİ LACAK ŞİRKETTEKİ PAYINI % 58.8 ÇIKARACAK…

BUNA HAYIR DEMEK İÇİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA KATILMAK İSTEMEYEN VAR MI??

HERKES KENDİ İÇİN KATILACAK…

neco abi faydalanabilirsin

YTD değer ve oranlar düzeltilebilinir 3 aşağı 5 yukarısı aynı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information