Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir köyden daha ayrıldık,merhaba yeni köy ahalisi...))bu günler hareketli geçecek,fait zaman kazanmaya çalışıyor...ayrılma fiyatı 0,47,spk mutlaka kısıtlamaları kaldıracak...sakin olun,panik yok arkadaşlar...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bence ilk spk bülteninde bu 2,000,000tl'lik kısıtlamaları kaldırması için uyarı gelecek arkadaşlar...ilk bülten olmassa ikinci bültende kesin...genel kurulda olduğu gibi bu kez spk geç kalmayacak,diye düşünüyorum...
şuanki gelişmeler lehimize,sadece biraz zamana ihtiyacımız var...bu arada spk ve sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet dilekçelerini göndermeye deva edelim...
BİST yönetiminin gönderdiği uyarı yazısında önemli başlıklar var...bunları yapmak zorundalar,faik bir yandan bunları zorsunarak yaparken,kafaları bulanıklaştırmak için kağıda basıyor...son kertede ne kadar mal toplarsam kar amacında...bu uyarı sonucunda mems1 sorunuda çözülecek gibi...çünkü şirket ortaklarını açıklaması isteniyor,bakalım 47,000,000 hisseli Generalli'de var mı...))
diğer köyde olan ve görüştüğüm arkadaşları buraya davet edeceğim...hisseanalizde yazan arkadaşlara ulaşmak için burayı ziyaret edenler oradaki nitelikli insanların özeline burada olduğumu yazabilirseniz sevinirim...))
öteki köy karışıyor gibi,site sahipleri yine ahkam kesiyor...buna da bazı arkadaşlar sessizce sineye çekerken,bazısı da itiraz ediyor gibi...kendi adıma özeleştiri vermek gerekirse,orada bu kadar geç isyan etmekle hata yaptım...herkesten özür...:(
Yorum