MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anarat
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2013
    • 86

30 eylül faik raporlari hazirlayamadiysan bizde asillari var sana gönderelim yada biz senin yerine yayinlayalim kizma faik ortak degilmiyiz

Yorum

• anarat
      Katılımcı
      • 13 Eylül 2013
      • 86

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      katıldım kardeş ama sermaye arttırımı bence iştiraklerde yaptıkları usülsüzlükleri bastırmak için kullanıyor üç kuruşluk şirketleri kaça kakaladı orada vurgun daha fazla
      O şirketlere inceleme başlatılsın görürüz kaç liralık şirketmiş bu faik bizi cahil zannediyor zaten bu adam bu forumları takip ederek hareket ediyor çünki yaptıgı tüm hataları burda görüyor

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        30 eylül faik raporlari hazirlayamadiysan bizde asillari var sana gönderelim yada biz senin yerine yayinlayalim kizma faik ortak degilmiyiz
        bayağı deneyim kazandık be dost...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• delikurt
          Seyirci Üye
          • 12 Eylül 2013
          • 66

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ayıp ettin kardeş faik hiç kızarmı değilmi faaik orti kızmazsın seni seviyoruz faik hemde hergün hayır dua edecek kadar akraba bile olacaz nerdeyse faik orti kızmaz kızmaz))

Yorum

• delikurt
            Seyirci Üye
            • 12 Eylül 2013
            • 66

genel kurulda iştiraklerin bilanço aktif ve pasiflerini kuruluş şartları ve sözleşmelerini ne bileyim a dan z ye neyi varsa iyice irdelemek gerekir gerekiyorsa bu işin uzmanlarından yardım alıp inceletelim bir avukat ve mali müşavir den yardım alınabilir veya arkadaşlardan bu işlerde olan varsa onların incelemesini isteyebilirz bizde her türlü yardımı yaparız faik bu öyle bir şey yazarki hesaplara anlamayız iyi zannederiz ama kazığın kılıfı odur bence bu iştirak işi çok önemli bedelli konusunda prasödür açık yapacak birşeyi yok değerli ortağımız faikin ama iştirakler tamamen kapalı kutu

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Bak dinle faik hisseyi nominal değerlere taşı ki, ayın sonunda bu millete BİST te dilekçe yazdırtma Senin hatalarını görmezlikten gelelim!! Sehven yazmayı unuttuk deriz

Şu aralar sen bize muhtaçsın, döz dinle, akıl hocalarını değiştir

Bugüne kadar onlardan fayda görmedin, onlar zannediyorki KY eski Ky !!! Biz bilinçlendik !!!!

9 aydır ne yaptın kendin için hergün dalaverecilik dışında!!!

Haftaya akıllan artık 1ekim de görüşürüz !!!

Yorum

• delikurt
                Seyirci Üye
                • 12 Eylül 2013
                • 66

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bak dinle faik hisseyi nominal değerlere taşı ki, ayın sonunda bu millete BİST te dilekçe yazdırtma Senin hatalarını görmezlikten gelelim!! Sehven yazmayı unuttuk deriz

Şu aralar sen bize muhtaçsın, döz dinle, akıl hocalarını değiştir

Bugüne kadar onlardan fayda görmedin, onlar zannediyorki KY eski Ky !!! Biz bilinçlendik !!!!

9 aydır ne yaptın kendin için hergün dalaverecilik dışında!!!

Haftaya akıllan artık 1ekim de görüşürüz !!!
                nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir diyecem ama biz şiddete karşıyız faik öptüm gözlerinden ))

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Genel kurulda çoğunluğu sağladık mı herşeyi sorar, babanın şirketteki yüzdesi komik zaten , onuda koltuğundan ederiz.

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    genel kurulda iştiraklerin bilanço aktif ve pasiflerini kuruluş şartları ve sözleşmelerini ne bileyim a dan z ye neyi varsa iyice irdelemek gerekir gerekiyorsa bu işin uzmanlarından yardım alıp inceletelim bir avukat ve mali müşavir den yardım alınabilir veya arkadaşlardan bu işlerde olan varsa onların incelemesini isteyebilirz bizde her türlü yardımı yaparız faik bu öyle bir şey yazarki hesaplara anlamayız iyi zannederiz ama kazığın kılıfı odur bence bu iştirak işi çok önemli bedelli konusunda prasödür açık yapacak birşeyi yok değerli ortağımız faikin ama iştirakler tamamen kapalı kutu
                    aramızda denetçi arkadaşlar olduğunu biliyorum,ama bize iyi bir avukat ile mali müşavirde gerekli dostlar...))
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• delikurt
                      Seyirci Üye
                      • 12 Eylül 2013
                      • 66

dönemin padişahı sübüllü zade vehbi efendiden bir şiir istemiş demişki şirin ilk mısrasında seni asayım ikinci mısrasında seni ödüllendireyim
                      Bezm-i hamam edelim, sürtüşürem ben sana,
                      Kese ile sabunu, rahat etsin cism-ü can

Lal-u şarap içirem ve ıslatup geçirem,
                      Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan

Eyil eyil sokayım, iki tutam az mıdır ?
                      Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan

Diz çökerek önüne ilik ilik akıtam,
                      Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan

Salınarak giderken,ardından ben sokayım,
                      Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.

Kulaklarından tutup dibime kadar sokam,
                      Sahtiyandan çizmeyi, olasın yola revan

Öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç
                      Düşmanın bağrına hançerimi nagihan

Herkese vermektesin, birde bana versen,
                      Avuç avuç altını, olsun kulun saduman

Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
                      Yeterki sen kulundan lokum iste her zaman

Sen her sabah gelesin, ben Vehbi’ye veresin,
                      Esselamü aleyküm ve aleykümselaM

ben bu şiirin en çok hengi mısrasını kimin için seviyorum acaba benden kime gelsinki))

Yorum

• İSTAKOZ
                        Yeni Üye
                        • 21 Eylül 2013
                        • 16

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ne kadar çok HAYIR için gelen olursa faiğe iyi bir ders verilecektir
                        sn exitus123 bizim maliyetler 1üstü civarı idi bu kansızların yüzünden kredi çekilip düşürmeye çalışıldı su an....civarı şimdi totalde 120 civarı anca kurtarır ancak 1 nominal değerden ayrılma şeklinde şirkete ve spk ya iadeli taahhütlü hesap sahibi adına bir dilekçe vermemiz sizce ne derece doğru olur %20 lanet mems1 iskontosu da onların olsun adamlar utanmadan birde bedelli tahsisli yapıyor sizn var ya ...........................m bir husus daha hesapda bulunan mevcut senedin lot miktarıda bildirilmeli bu .............na yar etemeyecez Allahın izniyle ....sız....lar.
                        bu konuda bir örnekleme özel e atma sansınız varmı rica etsem

ayrıca sn üstat dolandırıcılık (Nitelikli) ispat edebilirsek belgelerle spk nezdinde zaten uyarı aldılar yönetim kurulu üyeleri eski s...k uzmanları da dahil olmak üzere bir dava da her birine ayrı ayrı acarsak donu alırız diye düşünüyorum bizim çocukların rızkını onların bebeleri yiyemez.....o kadarrrr

zaten secim geliyor sn bas....n bilgileri var diye biliyorum görevi ihmali bulunanlarada birer dilekçe hakkımız doğuyor biz battık onlard batsın

MEMS1 OYP kazığını yiyenlerdenim.FAİK okuyosan Allahı düşün imana gel mahvettin bizleri

Yorum

• anarat
                          Katılımcı
                          • 13 Eylül 2013
                          • 86

arkadaşlar faik akıllıysa yarınki hareketlerde görecegiz akıllı degilse vay haline vay halimize o nedenle SABIR

Yorum

• anarat
                            Katılımcı
                            • 13 Eylül 2013
                            • 86

Cumhur başkanlıgı müfettişleri ne iş yapıyor acaba bu kadar şikayete elbet sessiz degillerdir

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Siz benim eklediğim yazıları okumamıisınız, ben kendim nominal değer için yazdım o dilekçeyi, siz aldığınız değerleri uyarlıyacaksınız !! MEMs 1 ler için !!!!

Şaplın dilekçeler onlar , bi zahmet kendinîze uyarlayın

Geçmiş sayfaları okuyunuz
                              İSTAKOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sn exitus123 bizim maliyetler 1üstü civarı idi bu kansızların yüzünden kredi çekilip düşürmeye çalışıldı su an....civarı şimdi totalde 120 civarı anca kurtarır ancak 1 nominal değerden ayrılma şeklinde şirkete spk bir dilekçe vermemiz sizce ne derece doğru olur bir huşu daha hesapda bulunan mevcut senedin lot miktarıda bildirilmeli bu .............na yar etemeyecez Allahın izniyle ....sız....lar.
                              bu konuda bir örnekleme özel e atma sansınız varmı rica etsem

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

spk alacagın karar spk nın onurunu zedelemesin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information