30 eylül faik raporlari hazirlayamadiysan bizde asillari var sana gönderelim yada biz senin yerine yayinlayalim kizma faik ortak degilmiyiz
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O şirketlere inceleme başlatılsın görürüz kaç liralık şirketmiş bu faik bizi cahil zannediyor zaten bu adam bu forumları takip ederek hareket ediyor çünki yaptıgı tüm hataları burda görüyordelikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatıldım kardeş ama sermaye arttırımı bence iştiraklerde yaptıkları usülsüzlükleri bastırmak için kullanıyor üç kuruşluk şirketleri kaça kakaladı orada vurgun daha fazla
Yorum
-
bayağı deneyim kazandık be dost...anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 eylül faik raporlari hazirlayamadiysan bizde asillari var sana gönderelim yada biz senin yerine yayinlayalim kizma faik ortak degilmiyiz
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ayıp ettin kardeş faik hiç kızarmı değilmi faaik orti kızmazsın seni seviyoruz faik hemde hergün hayır dua edecek kadar akraba bile olacaz nerdeyse faik orti kızmaz kızmazanarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 eylül faik raporlari hazirlayamadiysan bizde asillari var sana gönderelim yada biz senin yerine yayinlayalim kizma faik ortak degilmiyiz
))
Yorum
-
genel kurulda iştiraklerin bilanço aktif ve pasiflerini kuruluş şartları ve sözleşmelerini ne bileyim a dan z ye neyi varsa iyice irdelemek gerekir gerekiyorsa bu işin uzmanlarından yardım alıp inceletelim bir avukat ve mali müşavir den yardım alınabilir veya arkadaşlardan bu işlerde olan varsa onların incelemesini isteyebilirz bizde her türlü yardımı yaparız faik bu öyle bir şey yazarki hesaplara anlamayız iyi zannederiz ama kazığın kılıfı odur bence bu iştirak işi çok önemli bedelli konusunda prasödür açık yapacak birşeyi yok değerli ortağımız faikin ama iştirakler tamamen kapalı kutu
Yorum
-
Bak dinle faik hisseyi nominal değerlere taşı ki, ayın sonunda bu millete BİST te dilekçe yazdırtma
Senin hatalarını görmezlikten gelelim!! Sehven yazmayı unuttuk deriz
Şu aralar sen bize muhtaçsın, döz dinle, akıl hocalarını değiştir
Bugüne kadar onlardan fayda görmedin, onlar zannediyorki KY eski Ky !!! Biz bilinçlendik !!!!
9 aydır ne yaptın kendin için hergün dalaverecilik dışında!!!
Haftaya akıllan artık
1ekim de görüşürüz !!!
Yorum
-
nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir diyecem ama biz şiddete karşıyız faik öptüm gözlerindenexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBak dinle faik hisseyi nominal değerlere taşı ki, ayın sonunda bu millete BİST te dilekçe yazdırtma
Senin hatalarını görmezlikten gelelim!! Sehven yazmayı unuttuk deriz
Şu aralar sen bize muhtaçsın, döz dinle, akıl hocalarını değiştir
Bugüne kadar onlardan fayda görmedin, onlar zannediyorki KY eski Ky !!! Biz bilinçlendik !!!!
9 aydır ne yaptın kendin için hergün dalaverecilik dışında!!!
Haftaya akıllan artık
1ekim de görüşürüz !!!
))
Yorum
-
aramızda denetçi arkadaşlar olduğunu biliyorum,ama bize iyi bir avukat ile mali müşavirde gerekli dostlar...delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenel kurulda iştiraklerin bilanço aktif ve pasiflerini kuruluş şartları ve sözleşmelerini ne bileyim a dan z ye neyi varsa iyice irdelemek gerekir gerekiyorsa bu işin uzmanlarından yardım alıp inceletelim bir avukat ve mali müşavir den yardım alınabilir veya arkadaşlardan bu işlerde olan varsa onların incelemesini isteyebilirz bizde her türlü yardımı yaparız faik bu öyle bir şey yazarki hesaplara anlamayız iyi zannederiz ama kazığın kılıfı odur bence bu iştirak işi çok önemli bedelli konusunda prasödür açık yapacak birşeyi yok değerli ortağımız faikin ama iştirakler tamamen kapalı kutu
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
dönemin padişahı sübüllü zade vehbi efendiden bir şiir istemiş demişki şirin ilk mısrasında seni asayım ikinci mısrasında seni ödüllendireyim
Bezm-i hamam edelim, sürtüşürem ben sana,
Kese ile sabunu, rahat etsin cism-ü can
Lal-u şarap içirem ve ıslatup geçirem,
Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan
Eyil eyil sokayım, iki tutam az mıdır ?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan
Diz çökerek önüne ilik ilik akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan
Salınarak giderken,ardından ben sokayım,
Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.
Kulaklarından tutup dibime kadar sokam,
Sahtiyandan çizmeyi, olasın yola revan
Öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç
Düşmanın bağrına hançerimi nagihan
Herkese vermektesin, birde bana versen,
Avuç avuç altını, olsun kulun saduman
Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
Yeterki sen kulundan lokum iste her zaman
Sen her sabah gelesin, ben Vehbi’ye veresin,
Esselamü aleyküm ve aleykümselaM
ben bu şiirin en çok hengi mısrasını kimin için seviyorum acaba benden kime gelsinki
))
Yorum
-
sn exitus123 bizim maliyetler 1üstü civarı idi bu kansızların yüzünden kredi çekilip düşürmeye çalışıldı su an....civarı şimdi totalde 120 civarı anca kurtarır ancak 1 nominal değerden ayrılma şeklinde şirkete ve spk ya iadeli taahhütlü hesap sahibi adına bir dilekçe vermemiz sizce ne derece doğru olur %20 lanet mems1 iskontosu da onların olsun adamlar utanmadan birde bedelli tahsisli yapıyor sizn var ya ...........................m bir husus daha hesapda bulunan mevcut senedin lot miktarıda bildirilmeli bu .............na yar etemeyecez Allahın izniyle ....sız....lar.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe kadar çok HAYIR için gelen olursa faiğe iyi bir ders verilecektir
bu konuda bir örnekleme özel e atma sansınız varmı rica etsem
ayrıca sn üstat dolandırıcılık (Nitelikli) ispat edebilirsek belgelerle spk nezdinde zaten uyarı aldılar yönetim kurulu üyeleri eski s...k uzmanları da dahil olmak üzere bir dava da her birine ayrı ayrı acarsak donu alırız diye düşünüyorum bizim çocukların rızkını onların bebeleri yiyemez.....o kadarrrr
zaten secim geliyor sn bas....n bilgileri var diye biliyorum görevi ihmali bulunanlarada birer dilekçe hakkımız doğuyor biz battık onlard batsın
MEMS1 OYP kazığını yiyenlerdenim.FAİK okuyosan Allahı düşün imana gel mahvettin bizleri
Yorum
-
Siz benim eklediğim yazıları okumamıisınız, ben kendim nominal değer için yazdım o dilekçeyi, siz aldığınız değerleri uyarlıyacaksınız !! MEMs 1 ler için !!!!
Şaplın dilekçeler onlar , bi zahmet kendinîze uyarlayın
Geçmiş sayfaları okuyunuz
İSTAKOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn exitus123 bizim maliyetler 1üstü civarı idi bu kansızların yüzünden kredi çekilip düşürmeye çalışıldı su an....civarı şimdi totalde 120 civarı anca kurtarır ancak 1 nominal değerden ayrılma şeklinde şirkete spk bir dilekçe vermemiz sizce ne derece doğru olur bir huşu daha hesapda bulunan mevcut senedin lot miktarıda bildirilmeli bu .............na yar etemeyecez Allahın izniyle ....sız....lar.
bu konuda bir örnekleme özel e atma sansınız varmı rica etsem
Yorum
Yorum