Sonrda gelen vurur giden vurur belki akıllanırsın diye.... Yanlış anlama kafana...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya adam oluşan durumdan dolayı kendini zorlayan baskı kuran üst mercilere karşı zır arıyordu da sizin OGK daki tavrınızla ayrılma paralarınızı ödemeyerek sizi bilinçli mahkeme sürecine yitmiş ve zaman kazanmışsa bunada bekleşengiller değilde şahinler alet olmuşsa ne olacak. kimse parasını kolay yedirmez herkes bir yöntemle mücadele eder. mahkeme spk cezasından önce açılmış şimdi spk cezasıda mahkeme konusu oluyor. yarın başka dosyalar kimin işine yarar elinde şirkete ait 110 milyon olanın. şimdiye ya kottan çıkardı yada bir yol bulurdu. şimdi ne yapacak. exitus123 al 46 nı al şu masraflarını ve gecikmeni vaz geç mahkemelerden derse yok ben süperman olacağımmı diyeceksin. benim 1 milyonları dert etme ben azar azar 3 milyon eder maliyeti düşürür ya köşeyi dönerim ya batarım faik oyuncağını kaybetmek istemez sadece birlerinin oynamasına izin verir bu sıralar sizi oynatıyor. OGK da çok zeki olup hiçbirşey imzalamadan ayrılsaydın şimdi onun yada senin bu oyunda mızıkcılık yapmanıza ihtiyaç olmazdı.
Yorum
-
TEKRAR OKU okuduğunu anlamıyorsun demek ki..
NOMİNALDEN alacak davası be cancağızım...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen ALACAK davası açtım+ manevi tazminat ... LEYLA sın o belli.. SALLAMAKTA özgürsün..
senin şu anda sermaye azaltımı artırımı yapılmaması nediyle şirkete dava açıp nominalden ayrılma hakkın olduğunu çok yazdık... şirket kıçını yırrtı benim sermayeye ihtiyacım var, bak beceremediler.. SENİN gibilere gğn doğmuşken sen yatarak olgunlaşacağam diye.....
tabi senin VOLE yi vurmak için o kadar zamanın yok.. Davalar yıllar sürer.. SENİN işine gelmez..
Yorum
-
senin gibi zeki olsam 5000 TL lik dava masrafı yapmam gidip HİSSE alırdım... TEK ZEKİ sensin ya... DAVA açanlarında ilerde NOMİNALDEN ayrılma hakkı doğması için çabamız... Benim davanında açılması gerekliydi..
Böylece dava savunmalarını okusan ne kadar haklı dava açtığımızı anladır.. Oturduğun yerden SALLAMAZDIn be cancağızım...
Ne oldu 3 milyona düşürmüşsün
5 milyon yemedi demek ki..
Yorum
-
dava kazanılınca para kasada seni bekliyor sanıyorsun. halk bank aldı sende alırsın. dediğin gibi ben kısa mesafe koşucuyum bak 4 yıldır maraton koşuyoruz. perişan olduk. 7 aydır da 13-17 arası geziyor 13 aldırmıyor 17 ye sattırmıyor 15-16 arası fırsat bulursak para kazanırız. Belki sizde köşeyi dönerseniz. faik fırıldaklarınıda çözeceğinizden ilerde şirket kurar halka açar üretmeden para kazanırsınız. herkesi faik gören cengaverler tim i gibisiniz.
Yorum
-
BEKLEŞEGİLLER familyası üyesi olarak bizler sizleri:::::::: faiğ den farksız görmüyoruz...
BUNU farkedemiyecek kadar akıllısınız.. Ne diyelim...
Sen merak etme patroncuğun zamanını gelince el mahkum işi bitirecek... cancağızım... Biz hakkımızı arıyoyabiliyoruz...
KARPUZ arada ÇATLAR.. sen dikkat et...
revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdava kazanılınca para kasada seni bekliyor sanıyorsun. halk bank aldı sende alırsın. dediğin gibi ben kısa mesafe koşucuyum bak 4 yıldır maraton koşuyoruz. perişan olduk. 7 aydır da 13-17 arası geziyor 13 aldırmıyor 17 ye sattırmıyor 15-16 arası fırsat bulursak para kazanırız. Belki sizde köşeyi dönerseniz. faik fırıldaklarınıda çözeceğinizden ilerde şirket kurar halka açar üretmeden para kazanırsınız. herkesi faik gören cengaverler tim i gibisiniz.
Yorum
-
eskiden sende faiği görüyordumda şimdi görmüyorum tim deyi daltonlar diyeceksinrevenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdava kazanılınca para kasada seni bekliyor sanıyorsun. halk bank aldı sende alırsın. dediğin gibi ben kısa mesafe koşucuyum bak 4 yıldır maraton koşuyoruz. perişan olduk. 7 aydır da 13-17 arası geziyor 13 aldırmıyor 17 ye sattırmıyor 15-16 arası fırsat bulursak para kazanırız. Belki sizde köşeyi dönerseniz. faik fırıldaklarınıda çözeceğinizden ilerde şirket kurar halka açar üretmeden para kazanırsınız. herkesi faik gören cengaverler tim i gibisiniz.
Yorum
-
arkadaşlar belki yeni uyanıyordur,ya da daha fazla uyumak için ninni istiyorlar galiba...
))
Dalton kardeşler herşeye rağmen yoluna devam edecektir...!!!
pasta börek çeşitlerini arttırarak devam edeceğiz...!!!
bekleşene,öteki tarafı bekleyene,havale edene,kısa yoldan köşeyi dönemeyene...verdiğimiz ve vereceğimiz rahatsızlıkdan dolayı, şimdiden özür dileriz...
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim:
biz o.üstü genel kurulda zaten iştirakleri kabul etmeyerek şerh düştük ve ayrılma hakkı aldık...!!!
biz dün de hayır dedik,bu günde iştirakler geçmesin diye uğraşıyoruz...!!!
iştiraklere evet diyenler bizim Daltonların içinde değiller...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum