Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
08/07/2014 tarihinde yapılacak duruşmadan bir şey çıkmasını beklemeyin,ben beklemiyorum...!!!bu konuda kimsenin gazına gelmeyin,körün tarif ettiği/edeceği file inanmayın...!!!
büyük olasılık bizim talep ettiğimiz bilgi ve belgelerin tamamlanması için ilgili kurumlara mahkeme yazı yazılmasına karar verecektir...!!!
böyle bir ara kararın çıkması bile bizim için bir zaferin başlangıcıdır...!!!
ya da bizim için de sürpriz olacak olan,olağanüstü genel kurulun dava konusu maddelerinin iptal edilmesi kararı çıkacaktır...!!!
herkes hesabını buna göre yapsın,buralarda olacağız...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bir şirketin geleceğini ky verdiği mahkemeye bağlamak ne kadar ahlaklı bir patron olduğunun götergesi tabi hata bizde yapılan suç duyurusu mahkeme gibi hakların aranması işlerini bu kadar geçiktirdiğpimiz için
kasa para dolacak mahkeme sonucunda şirket sermayesi 162 milyon iştiraklerin parası 110milyon bizim şirket nakit zengini bu 110 milyonun yasal faizi de var
kasa para dolacak mahkeme sonucunda şirket sermayesi 162 milyon iştiraklerin parası 110milyon bizim şirket nakit zengini bu 110 milyonun yasal faizi de var
aahhh,birileri bunu keşke anlayabilseydi...!!!işte bize ve davaya saldırının ip uçları burada yatıyor,dost...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum