fait voltun kablosunu döşemeye başlamış kablo fab lar sıraya girmiş kabloyu ucuza verelim diye çok itibarlı ya döşe yavrum fait bir sana da döşrrrrrrrrrrrrrrrrrler
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şirkete denetçimi göndersek bilançoları bir incelese nasıl olsa ttk da yatırımcının hakkıymış kullanalım şirketn defteri sağlam değildir 8 ekim de yazıcı dedi bilgisayar dedi gak dedi guk dedi işi geciktirdi evet geçmese kendi ni tokatlatıp gk iptal ettirecekti veya görelim diye bizi yemledi
Yorum
-
ÇAKMA KADİFECİLERE DUYURULU HANİ AVRUPA 1. Sİ VARDI YA ONLARA
Lüks Kadife'den KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
''Şirket Yönetim Kurulumuz 30/06/2014 tarihindeki toplantısında aşağıdaki kararları almıştır.
1-Şirketimiz üretim kapasitesini artırmak, makine parkının modernizasyonunu sağlamak ve kaliteyi daha da iyileştirmek amacı ile 2 Adet kadife dokuma tezgahı 885.000 Avro tutarında, 4 Adet Örme Kadife makinesi 1.220.000 Usd tutarında ve 3 Adet Jet Boya Makinesi 255.000 Usd tutarında olmak üzere toplam 2.685.000 Usd yatırım yapılmasına ,
2-Yatırım ile ilgili yeni yatırım teşvik belgesi müracaatı yapılmasına,
3-Yatırımın finansmanı için banka ve finans kuruluşları ile görüşme yapılmasına karar verilmiştir.''
Yorum
-
üretim ne zaman başlayacak ?
4) İlgili ay sonu itibariyle, tüm ana üretim birimleri (tekstil,konfeksiyon,enerji)kapasite kullanım oranlarına ilişkin bilgi:
KG MT %
İPLİK
0
0
DOKUMA
0
0
TERBİYE
0
0
KW %
ENERJİ
0
0
Mayıs ayı içerisinde herhangi bir üretim yapılmamıştır.
5) Şirketimizin Ortaklık yapısı :
Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225.515 0,14 MEHMET ULUTAŞ 2.263.736 1,4 FAİK ULUTAŞ 1.263.736 0,78 DİĞER 158.247.013 97,68 TOPLAM 162.000.000 100
Yorum
-
Hele şu dalton kardeşler olmasaydı,şimdiye kadar belki de işlem bitmişti...!!!yeni sorunlar çıkartır bunlar,ağız tadı ile yedirmeyecekler galiba,değil mi ortağım...
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bizde de kardeş çokmuş yaa,miras yetmiyor...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKARDEŞ şirketlere zaten yollanan ürünlerdir... şimdi kıç korkusuyla tahsilat yapılmış iması verilmiş...BEKLENEN de buydu... 2 aylık kira gelirini yine İÇ ettiler ....
SPK nın cezası içinde PARA lazımdı...
))Turunch,vizyon,GCL,4P ve kız kardeşimiz Berna...
))daha üveyler de çıkar değil mi,ortağım...
))

Yorum
-
sevgili ortağımız hapse girince olabilirmineo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüretim olmadan bu kağıt nasıl yükselcek..
ky larla satranç oynarken birde bakmış şahmat olmuş istediği şeylerbirdenbire ters gitmiş bazı aldığı duyumların düzmece olduğunu anladığında görür akılı kurnaz bir o kadar da aptal olan ortağımız
ortaklarıma tavsiyem bir daha bu adamla bir araya geldiklerinde gusul abdesti almayı öğretmeleri hatta birebir kendilerinin aldırmaları zorlada olsa sürüyerek götürün bir hamamı bir çeşmeyemi yoksa akan bir dereyemi yeterki aldırın şuna bir boy abdesti
Yorum
-
sevgili dost,çok yoğundum bu akşam üzeri...!!!amcam kalp krizi geçirmiş,buraya geldi...!!!bir koşturmaca içindeydim...!!!biz daltonlar kardeşler fare değiliz ki,gemiyi terkedelim...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterses 1*2 ses 1-2 karot hocam sevgili dalton kardeşler nerdesiniz özletmeyin nerelerdesiniz sizsiz olmuyor slm
))
Yorum
Yorum