ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
merhaba arkadaşlar...
))
ne bu sessizlik,bari ben bozayım...
))
ben fıyığa sürpriz hazırlayayım derken daldırmışım...!!!adam felaket çarşafa dolaştırmış,ben bile çözerken kılı kırk yarıyorum...
))
bizlerden başka (eskiler ve ilgili olanlar)kimse işin içinden yeminle çıkamaz...
))
kazdıkça ceset çıkıyor,neler yaşamışız biz yaa...
))
sürpriz paketi büyük olacak ama güzel olacak,fıyık...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ömürlüksün abi ne anasının. ..... düşecek ayriyeten şirketen hala öğrenmedinizmi para çıkmaz şirekden yani şirek o parayı asla ödemez.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayret düşmemişiz yaa...
))
Yorum
-
ADANA valiliği bile TEŞEKKÜR etmişse....
Bunların o direklerden elektrik taşımasına az kalmıştır...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster110 güne kadar dreklerin kabloları bağlanacak ya alaktrik üretcaz ya niye düşsün
Yorum
-
bence taşınıyodur bile http://forum.keyborsa.com/images/smilies/ka22.gifexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADANA valiliği bile TEŞEKKÜR etmişse....

Yorum
-
bence taşınıyodur bile ben faiğin ciğerini bilirimexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADANA valiliği bile TEŞEKKÜR etmişse....

Yorum
-
aman abi sende fıyık gibi kazma vallah çıkamayız bak bak atalarımız ne diyo; birisin kuyusunu kazarken kendin çıkabileceğin kadar kaz.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala kazıyorum fıyık,derin oluyor kazı zor çıkarsın buradan...
))
okey abi şaka kazabildiğin kadar kaz aq hisesinde zaten gömüldük
Yorum
-
bugun 16
bugun 16 gorcek amaaz kaldıı batmasına ınsallahhh batsada satmayacaz hısemızı az hıssem olsada
Yorum
-
HANİ Bizim faiğ lerin mal varlığına tedbir vardı ?? hani bunlar KY yanında ağlayıp ÇOK ZOR durumdayız diyordu... Cebinde 5 kuruş yoktu , METROBÜSE talimdi... TİMSAH GÖZYAŞLARI diyorduk o zamanlarda PROTOKOLCÜLERi inandıramadık..
NE OLDU 238.000 LOT hisseye 38.000 TL yatırıp aldı.... BATAN ADAM DA bu para nerden geldi...
TİMSAH GÖRMEYEN VARSA ŞİRKETE UĞRASIN TEKRAR...
KEMAL SUNAL ın flimlerinde dolandırcı DOLAP OSMAN ı görmeyen varsa yine ŞİRKETE uğrasın... SAF İNSAN çok bu ÜLKEDE....
Yorum
Yorum