exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tamam,ulaşayım birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot abi ; taha ya ulaş bence...
))ulaştım,biraz sonra görüşeceğiz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Senin yüzünden adam az HİSSE aldı
oYÖNDEN BAK...
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamla birlikte alım girmişiz bu ne iş ya çıldırmamak elde değil sevmediğin ot burnunda bitermiş
Yorum
-
bende zaten 24/2 için alım yapıyorumexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAVALAR da İPTAL OLSUN, BUTLAN OLSUN BİZLERİN AYRILMA HAKKI ÖLMEZ...
SPK , şirketi yükümlü kılmış...MADDE ÇOK AÇIK: Madde 24 2 fıkrasıyla da GK katılmayanlarada katılma hakkı tanımış.. ŞİRKETİ SORUMLU KILMIŞ..
UYUTULANLAR sahip çıksaydı, SPK dan talep etseydi.. MEMSA bu halde olmazdı..
Yorum
-
aracı kuruma dilekçe ile başvurması yeterli sanırım,sonra olayı detaylandırırız...!!!karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam,ulaşayım birader...
))ulaştım,biraz sonra görüşeceğiz...
))
Yorum
-
aman ha,başımıza kelebekçi falan kesilme birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞİMDİ kelebekler uçacak mı? yoksa şişen stoch aşırı satış mı gösterecek.. UÇARSA tutturrum, düşerede TUTTURRUM...
))
Yorum
-
PARDON yanlış yere kopyalamışım
18) Şirketin 11.06.2014 KAP haberi: Piyasada 0.12-0.13-.0.14 TL satılan şirketin hisselerini yönetim kurulu üyesi Faik ULUTAŞ tarafından alındığı haberi ve kamuyu yanıltıcı bilgilendirme yapması. Önemli olan hisseleri şirketin satın alıp virman etmesi gerekli. Şirketi zarara sokan bu kişiler hisseleri satın almakla yükümlülüklerinden kurtulamazlar. Ayrılma hakkım davaların sonucuna ipotekli değildir, şirketin yükümlülüğüdür( SPK madde 24/2)
Yorum
-
abi g.zammından aslına yetmemiştirkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dost,vergi dairesi bu kadar hisse sattı dedi,ama bu kadar vergide azalış yok gibi...
))bilançolara bir daha bakalım,ben öyle anımsıyorum...
))

Yorum
-
Taha ile görüştüm,ona bomba bir fikir verdim...
))Blackeye ile ikisininmiş zaten hisseler...!!!onunla görüşüp bana dönecek...
))ah ulan,şimdi taha ile kenan'ın yerinde ben biz olacaktık/fıyığa iyi bir jest yapardık...
))
Yorum
-
bugün o olayaı başta değindin... okumadıysan bi oku...
BİZİ AYIRT DEDİK zamanında, AKIL hocalarını değiştir dedik... 2. yi yaptı.. 1 kaldı...
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2013 genel kurul yapacakmış iştirakler ve biz yola kefenimizlemi niyeti hayırlamı çıktık demiş tweetırda öyle bir şeyler zırvalamış gene kendini hiç sevmem ismi lazım deyil
Yorum
Yorum