MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

senin gibi ayrılma hakkını kullanmayanlara, şirketin benim DAVAYA verdiğini CEVABI buraya yapıştırdım.... Neden ACABA !!!!...... SPK ya ilet diye , ilet ki şirket 11. maddeden ayrılanlara HİLELİ bir şekilde RAPOR sunmadığını ve 11 maddenin BUTLAN sayılması gerektiğini yazmış. yani kendi kendine SPK madde 24 ün. 2 bendinin doğmasına neden olacak işlem yaptığını İTİRAF etmiş... de diye... AMA nerde bu ileri görüşlülük...

Sen buralarda 1 milyon muhabbeti yapacağına bu metinle SPK ya başvursan belki şirkette hisseyi belli bir noktaya taşırdı ( 0.46 gibi) ...

Senin aklın artık GÜNDELİKÇİ oyunlara ÇALIŞTIĞI için.. 0.30 ortalamadayken 0.32 ve 2. kez 0.34-0.35 satanları BÜYÜK ÜSTAD görürsün... AKLIN onun gibi 3 kuruşluk kar etmeye çalışır...

birazda sizler HAKKINIZI yasal yollardan arasanız da bizler SEYRETSEK demeye başlıyorum her nedense....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bence git bir avukata 11 madde butlan sayılırsa AYRILMA HAKKIN olup olmayacağını DANIŞ. OGK maddeleri iptal olursa ve bu iptali şirket sorumluluğunda yapıldığı içinde ayrıca.. O kadar hissene yazık olmasın... Kazanılmış hakkın oluşacaksa dava açarak kazanırsın... Şirket İFLAS edersede önce ALACAKLI olanların alacağı ödenir, kalan para kalırsada hissesi olanlara ödenir.... Bizde ADANA nın gözünde arsa , fabrika, VOLT, Mensa gayrimenkülün arsaları bulundukça da bu hissse kolay kolay iflas etmez... Halkbankası zamanı gelir faizini bile almıyorum der ana para zaten arsalar haddiyle ödenir

Faiğ neden şirkete BORÇ vermiş gibi gösterip ALACAKLI konumdaymış gibi FALİYET raporları düzenliyor ... AKLINI kullan bence !!!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

2009 YILI FALİYET RAPORU İLE :

Ocak – Aralık 2009 döneminde yatırım faaliyetimiz olmamıÄ¢tır. Üretim yapmadığımız bu sürede makine bakım çalıÄ¢malarımız devam etmiÄ¢tir. 2009 yılının sonunda bakım çalıÄ¢malarımız tamamlanmıÄ¢ ve 2010 yılında fabrikamız üretim faaliyetlerine baÄ¢lamıÄ¢tır.

2013 YILI FALİYET RAPORU :

2013 Yılında fabrikanın genel bakım çalışmaları nedeniyle herhangi bir üretim yapılmamıştır

İKİSİ ARASINDAKİ 10 BENZERLİK....

AYRICA :

1) Toplam yükümlülüklerimizin yaklaşık 28.541.000 TL tutarlı kısmı şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı’na olan borçlardan oluşmakta olup, kısa vadede nakit çıkışı gerektirmemektedir.

2) b) İnsan kaynakları : Grup bünyesinde, Aralık 2013 itibarı ile çalışan sayısı 18 kişidir. 31.12.2013 tarihi itibarı ile çalışan sayımız 81 kişidir

BUNLAR NE ÜRETMEYE BAŞLAMIŞ.... BAK SEN..... 81 KİŞİ NERDEN ÇIKTI...????

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

FAİĞ İN HAYALLERİ:

d) Dönem İçinde Yapılan Esas Sözleşme Değişiklikleri

Şirketimizin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş, Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş ve Mensa
          Mensucat San ve Tic. A.Ş adlı şirketleri satın alarak, esas sözleşmesinde tanımlı tekstil, enerji ve inşaat
          sektörlerinde faaliyetlerini iştirakleri üzerinden devam ettirerek maliyet merkezlerini ayrıştırma planı
          doğrultusunda, şirket ünvanımızın "Mensa Holding A.Ş" olarak değiştirilmesine ve ilgili esas
          sözleşme değişikliklerinin hazırlanarak gerekli başvuruların yapılmasına karar verilmiştir. Konuyla ilgili
          başvurular yapılmıştır.
          Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. 5. 7. 8. ve 9. numaralı maddeleri haricindeki tüm maddelerinin değişikliği
          ile ilgili tadil metni hazırlanarak gerekli başvuruların yapılmasına karar verilmiştir. Konuyla ilgili
          başvurular yapılmıştır.
          Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Halka açık anonim ortaklıkların fon çıkışı gerektirmeyen sermaye
          azaltım işlemlerinde uyacakları ilke ve esaslar" hakkındaki duyurusu çerçevesinde; Şirketin mevcut
          162.000.000 TL ödenmiş sermayesinin, tamamı geçmiş yıllar zarar kalemine mahsuben 127.000.000 TL
          (78,40%) azaltılarak 35.000.000 TL'ye indirilmesine, azaltım ile eş anlı olarak 42.000.000 TL (120%)
          bedelli artırılarak 77.000.000 TL'ye yükseltilmesine, bu amaçla gerekli prosedürlerin başlatılmasına
          karar verilmiş olup konuya ilişkin esas sözleşme tadil metni şirketin olağanüstü genel kurulunda
          görüşülerek onaylanmıştır.

BU HAYALLERİN NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ FAİĞ DEMEZLER Mİ MAHKEMEDE

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

TEŞVİK BELGESİ
            106409 / Yerli Sermaye VOLT YATIRIM GAYRİMENKUL ENERJİ A.Ş. ENERJİ - Enerji KDV İstisnası Elektrik enerjisi üretimi(Termik-Doğalgaz) 24.75 MW 15.000.000
            10.08.2012 Gümrük Vergisi Muafiyeti 6.000.000
            ADANA 1. LEVENT MAH. SÜMBÜL SK. NO:51 - İSTANBUL KOMPLE YENİ YATIRIM istidamedeceği kişisaıs 20

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              TEŞVİK BELGESİ
              106409 / Yerli Sermaye VOLT YATIRIM GAYRİMENKUL ENERJİ A.Ş. ENERJİ - Enerji KDV İstisnası Elektrik enerjisi üretimi(Termik-Doğalgaz) 24.75 MW 15.000.000
              10.08.2012 Gümrük Vergisi Muafiyeti 6.000.000
              ADANA 1. LEVENT MAH. SÜMBÜL SK. NO:51 - İSTANBUL KOMPLE YENİ YATIRIM istidamedeceği kişisaıs 20
              teşekkürler dost...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Intelligent
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 110

Aşağıdaki yazıyı başka bir topik'de gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim

İlk önce umut, işler kötü gidince karamsarlık, daha da kötü gidince kadercilik (hayırlısı olsun vb gibi), daha da kötü gidince hakaret, küfür, daha da kötü gidince tükenmişlik sendromu, artık umut kalmayınca insaf bekleme, son aşama ise Stokholm sendromu, nedir bu? Rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir.

Yani bir nevi tacavüzcüsüne, zulm edene aşık olma durumu. Siz hangi aşamdasınız bilmiyorum..

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Aşağıdaki yazıyı başka bir topik'de gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim

İlk önce umut, işler kötü gidince karamsarlık, daha da kötü gidince kadercilik (hayırlısı olsun vb gibi), daha da kötü gidince hakaret, küfür, daha da kötü gidince tükenmişlik sendromu, artık umut kalmayınca insaf bekleme, son aşama ise Stokholm sendromu, nedir bu? Rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir.

Yani bir nevi tacavüzcüsüne, zulm edene aşık olma durumu. Siz hangi aşamdasınız bilmiyorum..
                  Tecavüze uğramamak için hala direniyoruz sanırım,kurtaracağımızdan umutluyum...))başka arkadaşları bilmem...))
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

GENEL kurullar , bakanlık temsilcisi, oturum başkanın görevlerini okuyordum...

OGK, bakanlık temsilcisinin görevini icra etmediğini zaten şirket benim davamda sermaye azaltım raporunu Gk sunulmasını, GK onaylanmasını sağlamadıkları için GÖREVLERİNİN SORUMLULUĞUNDA OLMADIKLARI ortadadır.

OGK faiğ eninde sonunda TÜMDEN iptal olacak....

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
                    Bakanlık Temsilciliğine İlişkin Esaslar
                    Bakanlık temsilcisi bulundurma zorunluluğu
                    MADDE 32 – (1) Aşağıda sayılan genel kurul toplantılarında ve bunların ertelenmesi halinde yapılacak ikinci toplantılarda Bakanlık temsilcisinin bulunması zorunludur:
                    a) Kuruluş ve esas sözleşme değişikliği işlemleri Bakanlık iznine tabi olan şirketlerin bütün genel kurul toplantılarında, diğer şirketlerde ise gündeminde, sermayenin arttırılması veya azaltılması, kayıtlı sermaye sistemine geçilmesi ve kayıtlı sermaye sisteminden çıkılması, kayıtlı sermaye tavanının arttırılması veya faaliyet konusunun değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliği ile birleşme, bölünme veya tür değişikliği konuları bulunan genel kurul toplantılarında.
                    b) Genel kurula elektronik ortamda katılım sistemini uygulayan şirketlerin genel kurul toplantılarında.
                    c) Yurt dışında yapılacak bütün genel kurul toplantılarında.
                    ç) Yurt dışında yapılacak imtiyazlı pay sahipleri özel kurul toplantılarında.
                    (2) Birinci fıkrada sayılanların dışındaki genel kurul toplantılarında ve imtiyazlı pay sahipleri özel kurullarında Bakanlık temsilcisinin bulunması zorunlu değildir. Ancak genel kurulu toplantıya çağıranların talep etmeleri ve bu taleplerin görevlendirme makamınca uygun görülmesi halinde Bakanlık temsilcisi görevlendirilir.
                    (3) Bakanlık temsilcisi bulunması zorunlu olmayan toplantılar için, çağrı yapanlar dışındakilerin Bakanlık temsilcisi görevlendirilmesine ilişkin görevlendirme makamına doğrudan yapacakları başvurular dikkate alınmaz. Ancak sermayenin en az onda birini oluşturan pay sahipleri tarafından gerekçeleri de bildirilmek suretiyle Bakanlık temsilcisi görevlendirilmesine dair talep, görevlendirme makamının değerlendirilmesine sunulmak üzere şirkete yapılır. Toplantıya çağıranlar tarafından bu talebin görevlendirme makamına iletilmesi zorunludur.
                    (4) Birinci fıkrada belirtilen toplantılar ile ikinci ve üçüncü fıkralar uyarınca Bakanlık temsilcisi görevlendirilen toplantılarda, Bakanlık temsilcisinin yokluğunda alınan kararlar geçerli değildir.
                    (5) Şirket genel kurullarında Bakanlık temsilcisi olarak görevlendirilenler, görevlendiren makam tarafından ilgili ticaret sicili müdürlüğüne bildirilir.
                    Bakanlık temsilcilerinin nitelikleri

MADDE 33 – (1) Temsilcilerin aşağıda sayılan niteliklere sahip olmaları gerekir:
                    a) Genel Müdürlükte veya il müdürlüklerinde asil memur olarak çalışıyor olmak.
                    b) Bakanlıkça veya il müdürlüklerince düzenlenen eğitime katılmış olmak ve bu eğitim sonunda Bakanlıkça yapılacak sınavda başarılı olmak.
                    c) Görev sorumluluğuna ve temsil yeteneğine sahip olmak.
                    ç) En az yüksekokul mezunu olmak.
                    (2) Elektronik ortamda yapılacak genel kurul toplantılarında görevlendirilecek Bakanlık temsilcilerinin ilave olarak, elektronik genel kurul sisteminin işleyişi ve kullanımına ilişkin Bakanlıkça yapılacak eğitime katılması ve eğitim sonucunda düzenlenecek sınavda da başarılı olması gerekir. Bu amaçla düzenlenecek eğitimler hizmet satın almak suretiyle de yapılabilir.
                    (3) Bakanlık temsilcisi olarak görevlendirilecek kişilerin belirlenmesi için yapılacak sınavlara ilişkin usul ve esaslar Genel Müdürlükçe belirlenir.
                    (4) Genel Müdürlükte, daire başkanı ve üstü kadrolarında bulunanlar ile il müdürleri için birinci fıkranın (b) bendinde yer alan sınav şartı aranmaz.

Bakanlık temsilcisinin görev ve yetkileri
                    MADDE 34 – (1) Bakanlık temsilcisinin temel görevi, toplantının Kanun, bu Yönetmelik ve ilgili mevzuat ile esas sözleşme hükümlerine uygun olarak yürütülmesini gözetmektir. Bakanlık temsilcisi genel kurul tutanağının hazırlanmasına nezaret eder. Tutanağın, Kanun ve bu Yönetmelik hükümlerine uygun olarak düzenlenmesini sağlar. Bakanlık temsilcisi toplantının yapılması ve kararların alınması ile ilgili tespit ettiği hukuka aykırılıkları ve usulsüzlükleri, toplantı tutanağına da geçirtir ve ilgililerle birlikte imzalar.
                    (2) Bakanlık temsilcisi toplantıdan önce görevlendirme yazısı ile kimliğini ilgililere gösterir.
                    (3) Bakanlık temsilcisi toplantıdan sonra, hazır bulunanlar listesi, gündem ve genel kurul toplantı tutanağının bir nüshasını alarak, Bakanlık merkez teşkilâtında Genel Müdürlüğe, illerde il müdürlüğüne teslim eder. Bakanlık temsilcisi; genel kurul toplantısı sırasında, Kanun, esas sözleşme ve bu Yönetmelik hükümlerine aykırılık olmasına rağmen herhangi bir nedenle toplantı tutanağında belirtilemeyen hususlar ile herhangi bir sebeple toplantının açılamaması veya açılan toplantının tamamlanamaması gibi hususların varlığı hâlinde, rapor düzenleyerek Bakanlığa/il müdürlüğüne verir. Bu rapor genel kurul belgeleriyle birlikte saklanır.
                    (4) Bakanlık temsilcisinin birinci fıkradaki görev ve yetkileri, Bakanlık temsilcisinin bulunmadığı toplantılarda toplantı başkanı tarafından yerine getirilir.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bakanlık temsilcisi istenmesine ilişkin başvuruya eklenecek belgeler

MADDE 36 – (1) Başvuru dilekçesine aşağıdaki belgeler eklenir:
                      a) Yönetim kurulu kararının noter onaylı bir örneği veya karar defterinin ilgili sayfasının şirket yetkililerince aslına uygunluğunun tasdik edilmiş fotokopisi ve tasdik eden yetkilinin imza sirküleri.
                      b) Dilekçeyi imzalayanların imza sirküleri.
                      c) Genel Kurulun mahkemece izin verilmiş pay sahipleri tarafından toplantıya çağrılması halinde buna ilişkin mahkeme kararının bir örneği.
                      ç) Genel kurulun mahkemece atanmış kayyım tarafından çağrılması halinde buna ilişkin mahkeme kararının bir örneği.
                      d) İmtiyazlı pay sahipleri özel kurulunun toplantıya çağrılması mahkeme kararına dayanıyor ise buna ilişkin mahkeme kararının bir örneği.
                      e) Gündem.
                      f) Bakanlık Temsilcisi ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu.

Bakanlık temsilcisinin ve toplantı başkanının sorumluluğu
                      MADDE 39 – (1) Bakanlık temsilcisi ve toplantı başkanı, görevini Kanuna, bu Yönetmeliğe ve ilgili mevzuata uygun olarak tarafsız, dürüst ve özenli şekilde yapmakla yükümlüdür.
                      (2) Bakanlık temsilcisinin birinci fıkraya aykırı davranışlarından dolayı; hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun disiplin hükümleri uygulanacağı gibi, ayrıca kendisine belli bir süre temsilcilik görevi verilmez.
                      (3) Toplantı başkanı, birinci fıkraya aykırı davranışlarından ötürü şirkete ve pay sahiplerine karşı sorumludur.

YÖNETİM KURULU KARARLARINDA bu rapor varken, OGK neden onaylanmamıştır ??

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

TOPLANTI başkanıda bu raporun okunması , onaylanması sorumluluğunu yerine getirmedikleri için....

ENİNDE sonunda OGK iptal olacaktır.....

Vay FAİĞ vay....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Toplantı başkanlığının görev ve yetkileri
                          MADDE 8 – (1) Toplantı başkanlığı, başkanın yönetiminde aşağıda belirtilen görevleri yerine getirir:
                          a) Toplantının ilanda gösterilen adreste yapılıp yapılmadığını ve esas sözleşmede belirtilmişse toplantı yerinin buna uygun olup olmadığını incelemek.
                          b) Genel kurulun toplantıya, esas sözleşmede gösterilen şekilde, internet sitesi açmakla yükümlü olan şirketlerin internet sitesinde ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanan ilanla çağrılıp çağrılmadığını, bu çağrının, ilan ve toplantı günleri hariç olmak üzere, toplantı tarihinden en az iki hafta önce yapılıp yapılmadığını, pay defterinde yazılı pay sahiplerine, önceden şirkete pay senedi veya pay sahipliğini ispatlayıcı belge vererek adreslerini bildiren pay sahiplerine, toplantı günü ile gündem ve ilanın çıktığı veya çıkacağı gazetelerin iadeli taahhütlü mektupla bildirilip bildirilmediğini incelemek ve bu durumu toplantı tutanağına geçirmek.
                          c) Toplantı yerine giriş yetkisi olmayanların, toplantıya girip girmediklerini ve toplantı yerine girişle ilgili olarak bu İç Yönergenin 5 inci maddesinin ikinci fıkrasında hüküm altına alınan görevlerin yönetim kurulunca yerine getirilip getirilmediğini kontrol etmek.
                          ç) Genel kurulun, Kanunun 416 ncı maddesi uyarınca çağrısız toplanması halinde pay sahiplerinin veya temsilcilerinin tümünün hazır bulunup bulunmadığını, toplantının bu şekilde yapılmasına itiraz olup olmadığını ve nisabın toplantı sonuna kadar korunup korunmadığını incelemek.
                          d) Değişikliğe gidilmiş ise değişiklikleri de içeren esas sözleşmenin, pay defterinin, yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunun, denetçi raporlarının, finansal tabloların, gündemin, gündemde esas sözleşme değişikliği varsa yönetim kurulunca hazırlanmış değişiklik tasarısının, esas sözleşme değişikliği Gümrük ve Ticaret Bakanlığının iznine tabi olması durumunda ise Bakanlıktan alınan izin yazısı ve eki değişiklik tasarısının, yönetim kurulu tarafından düzenlenmiş hazır bulunanlar listesinin, genel kurul erteleme üzerine toplantıya çağrılmışsa bir önceki toplantıya ilişkin erteleme tutanağının ve toplantıya ilişkin diğer gerekli belgelerin eksiksiz bir biçimde toplantı yerinde bulunup bulunmadığını tespit etmek ve bu durumu toplantı tutanağında belirtmek.
                          e) Hazır bulunanlar listesini imzalamak suretiyle asaleten veya temsilen genel kurula katılanların kimlik kontrolünü itiraz veya lüzum üzerine yapmak ve temsil belgelerinin doğruluğunu kontrol etmek.
                          f) Murahhas üyeler ile en az bir yönetim kurulu üyesinin ve denetime tabi şirketlerde denetçinin toplantıda hazır olup olmadığını tespit etmek ve bu durumu toplantı tutanağında belirtmek.
                          g) Gündem çerçevesinde genel kurul çalışmalarını yönetmek, Kanunda belirtilen istisnalar haricinde gündem dışına çıkılmasını önlemek, toplantı düzenini sağlamak, bunun için gerekli tedbirleri almak.
                          ğ) Birleşimleri ve oturumları açmak, kapatmak ve toplantıyı kapatmak.
                          h) Müzakere edilen hususlara ilişkin karar, tasarı, tutanak, rapor, öneri ve benzeri belgeleri genel kurula okumak ya da okutmak ve bunlarla ilgili konuşmak isteyenlere söz vermek.
                          ı) Genel kurulca verilecek kararlara ilişkin oylama yaptırmak ve sonuçlarını bildirmek.
                          i) Toplantı için asgari nisabın toplantının başında, devamında ve sonunda muhafaza edilip edilmediğini, kararların Kanun ve esas sözleşmede öngörülen nisaplara uygun olarak alınıp alınmadığını gözetmek.
                          j) Kanunun 428 inci maddesinde belirtilen temsilciler tarafından yapılan bildirimleri genel kurula açıklamak.
                          k) Kanunun 436 ncı maddesi uyarınca, oy hakkından yoksun olanların anılan maddede belirtilen kararlarda oy kullanmalarını önlemek, oy hakkına ve imtiyazlı oy kullanımına Kanun ve esas sözleşme uyarınca getirilen her türlü sınırlamayı gözetmek.
                          l) Sermayenin onda birine (halka açık şirketlerde yirmide birine) sahip pay sahiplerinin istemi üzerine finansal tabloların müzakeresi ve buna bağlı konuların görüşülmesini, genel kurulun bu konuda karar almasına gerek olmaksızın bir ay sonra yapılacak toplantıda görüşülmek üzere ertelemek.
                          m) Genel kurul çalışmalarına ait tutanakların düzenlenmesini sağlamak, itirazları tutanağa geçirmek, karar ve tutanakları imzalamak, toplantıda alınan kararlara ilişkin lehte ve aleyhte kullanılan oyları hiçbir tereddüde yer vermeyecek şekilde toplantı tutanağında belirtmek.
                          n) Toplantı tutanağını, yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu, denetime tabi şirketlerde denetçi raporlarını, finansal tabloları, hazır bulunanlar listesini, gündemi, önergeleri, varsa seçimlerin oy kâğıtlarını ve tutanaklarını ve toplantıyla ilgili tüm belgeleri toplantı bitiminde bir tutanakla hazır bulunan yönetim kurulu üyelerinden birine teslim etmek.

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

OGK USULEN USULSÜZ yapıldığı, yetkililerin görev ve sorumluluklarını yeri getirmedikleri ortadadır...

Vay faiğ vay.....

HİLELi davranışım yok diyordun.. KİMLERİ ORTAK ETMİŞSİN....

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

bunlar İPTAL davası için ÖNEMLİ belgeler....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

1) En önemli SON VURUŞ bilgiside mevcut. KARA GÜNLER için saklanan bir bilgi....

Bu kişilerin görev ve sorumluluklarında ne kadar ciddi çalıştıklarının ispatı....

2) VİDEO çeken arkadaşlar, bence videoları karot abiye ulaştırın.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information