Anılan tüm bu nedenler göz önüne alınarak, kararın iptali hususunda değerlendirme yapan şirketimiz yönetim organı, konunun mahkemeye taşınmış olması nedeniyle mahkeme kararı kesinleşmeden herhangi bir şekilde işlemden vazgeçilmesinin doğru olmayacağı, ancak mahkeme sonucunda isleme devam edilebileceği yönünde karar çıksa dahi, bedelli sermaye artırımının yapılamayacağı sonucuna varmıştır.
YALAN HABERLERLE NE ZAMAN BURNUN UZAYACAK SENİN.. SPK SANA GÜNLER VERMEDİMİ, BU KY PARALARINI ÖDE, SEN NE YAPTIN HİSSELERİ YOLLADIN CEBİMDE PARA YOK DİYE... AFERİN SANA YAP BÖYLE KAP HABERLERİ
DAVA YA BELGE LAZIM...
UYANDA BALIĞA GİDEK FAİĞ, BUNU YAPAMAYAN KİMSE SORUMLUDA O DUR DİYE DE SÖYLEDİMİ YÖNETİM ORGANINIZ ( BAK KANUNA SORUMLU KİŞİLER, İŞİ BECEREMEYEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YAZAR ORDA)...
HER ZAMAN DİYORUZ AKIL HOCALARINI DEĞİŞTİR DİYE....
TOPLADIĞIN HİSSELERDE HAYIRLI OLSUN, garibim taha nın LOTLARI .... nasiplenenlere de hayırlı olsun
YALAN HABERLERLE NE ZAMAN BURNUN UZAYACAK SENİN.. SPK SANA GÜNLER VERMEDİMİ, BU KY PARALARINI ÖDE, SEN NE YAPTIN HİSSELERİ YOLLADIN CEBİMDE PARA YOK DİYE... AFERİN SANA YAP BÖYLE KAP HABERLERİ
DAVA YA BELGE LAZIM...UYANDA BALIĞA GİDEK FAİĞ, BUNU YAPAMAYAN KİMSE SORUMLUDA O DUR DİYE DE SÖYLEDİMİ YÖNETİM ORGANINIZ ( BAK KANUNA SORUMLU KİŞİLER, İŞİ BECEREMEYEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YAZAR ORDA)...
HER ZAMAN DİYORUZ AKIL HOCALARINI DEĞİŞTİR DİYE....
TOPLADIĞIN HİSSELERDE HAYIRLI OLSUN, garibim taha nın LOTLARI .... nasiplenenlere de hayırlı olsun
Yorum