MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Anılan tüm bu nedenler göz önüne alınarak, kararın iptali hususunda değerlendirme yapan şirketimiz yönetim organı, konunun mahkemeye taşınmış olması nedeniyle mahkeme kararı kesinleşmeden herhangi bir şekilde işlemden vazgeçilmesinin doğru olmayacağı, ancak mahkeme sonucunda isleme devam edilebileceği yönünde karar çıksa dahi, bedelli sermaye artırımının yapılamayacağı sonucuna varmıştır.

YALAN HABERLERLE NE ZAMAN BURNUN UZAYACAK SENİN.. SPK SANA GÜNLER VERMEDİMİ, BU KY PARALARINI ÖDE, SEN NE YAPTIN HİSSELERİ YOLLADIN CEBİMDE PARA YOK DİYE... AFERİN SANA YAP BÖYLE KAP HABERLERİ DAVA YA BELGE LAZIM...

UYANDA BALIĞA GİDEK FAİĞ, BUNU YAPAMAYAN KİMSE SORUMLUDA O DUR DİYE DE SÖYLEDİMİ YÖNETİM ORGANINIZ ( BAK KANUNA SORUMLU KİŞİLER, İŞİ BECEREMEYEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YAZAR ORDA)...

HER ZAMAN DİYORUZ AKIL HOCALARINI DEĞİŞTİR DİYE....

TOPLADIĞIN HİSSELERDE HAYIRLI OLSUN, garibim taha nın LOTLARI .... nasiplenenlere de hayırlı olsun

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

adam hala farkında değil biri şu fyt ı bi dürtsünde haber versin dava sadece bedelli davası değil İŞTİRAKLERİN İPTALİ DAVASI

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        adam hala farkında değil biri şu fyt ı bi dürtsünde haber versin dava sadece bedelli davası değil İŞTİRAKLERİN İPTALİ DAVASI
        Ayrıca ayrılma hakkı bedelleri sadece 11. maddeden yani sermaye azaltımı eşanlı sermaye artırımından kaynaklanmıyor cancağızım sen istediğin kadar fiyat şimdi böyle oldu ayrılma hakkı bedelleri çok yüksek kaldı iptalini istiyorum de... neyin iptalini istiyon SEN HELE Bİ İŞTİRAKLERLE İLGİLİ BÖYLE BİRŞEYE KALKIŞ BAK KARŞINA NEYLE GELECEM!!!

bir sizin kafanız çalışıyor değil mi cancağızım!!!

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

Buna ilaveten, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aynı amaçla onay alınan esas sözleşme tadil metni, aradan 6 aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, yukarıda açıklanan nedenlerle tescil ettirilememiş olup, tüm bu gerekçeler ortadan kalksa dahi, hisse senetlerinin değer kaybı, işlemin fiilen ifası önünde engel teşkil etmektedir.

aman ne üzüldük ne üzüldük... hacı senin ilk senaryo tutmadı haydi şimdi benim başından söylediğim senaryoya geçelim malı bize tahtada sattır ... ama bak dikkatini çekerim 1 liranın altı kurtarmaz bilgin olsun!!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

O ve akıl hocaları, içten pazarcıklıkları, hocazadeleri o iş bitti diyolar ya çok komik oluyolar sadece!!

Tutturdular ya nede olsa iştiraki de tutturular!!!!

Yakında SPK dan güzel bir cevap alacaklar....

Bazıları 48 saat memsazede oldu !!!

Bazıları , patron yine üstü açık uyuyolar,, azcık mevzuat okusunlar, hayal görmesinler

Faiğ hisseyi bir noktaya getirme çabasını sarfedecek mi?? Keklik mi avlayacak ???

Ayrıca ayrılma hakkı bedelleri sadece 11. maddeden yani sermaye azaltımı eşanlı sermaye artırımından kaynaklanmıyor cancağızım sen istediğin kadar fiyat şimdi böyle oldu ayrılma hakkı bedelleri çok yüksek kaldı iptalini istiyorum de... neyin iptalini istiyon SEN HELE Bİ İŞTİRAKLERLE İLGİLİ BÖYLE BİRŞEYE KALKIŞ BAK KARŞINA NEYLE GELECEM!!!

bir sizin kafanız çalışıyor değil mi cancağızım!!!

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Benim dava 3-5 yıl sürer, faiğ canı sağolsun, bol KAP haberi yolluyor!!! Şirketi değersizleştirdiğini kendi açıklamış, TÜM davalar sen parayı ödemeyince açıldı, az kronolojiye göre KAP haberi yap!!!

Buna ilaveten, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aynı amaçla onay alınan esas sözleşme tadil metni, aradan 6 aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, yukarıda açıklanan nedenlerle tescil ettirilememiş olup, tüm bu gerekçeler ortadan kalksa dahi, hisse senetlerinin değer kaybı, işlemin fiilen ifası önünde engel teşkil etmektedir.

aman ne üzüldük ne üzüldük... hacı senin ilk senaryo tutmadı haydi şimdi benim başından söylediğim senaryoya geçelim malı bize tahtada sattır ... ama bak dikkatini çekerim 1 liranın altı kurtarmaz bilgin olsun!!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Bazıları 1 yıl sürenin ne ifade ettiğinide unutmuş, üstü açık uyuyunca !!! Doğal!!!

Patronu desteklemek amaç ise zaten doğaldır !!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Bu hisse de OGK ayrılma hakkı değerlerine taşımak için yeni bir operasyonun çok kaldığını faiğ e hiç mi akıl vermezler!!!

Geçti BOR un pazarını sür eşşeğini NİĞDE ye!!!

Dikkat keklik olmayınız!!!

Alım istekleri hisseyi belli noktaya taşır, sonra yine zede oluruzz!!!

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Var olan hisselerinize gözünüz gibi bakın , yabancılarda bakıyorrrr

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

yaa,arkadaşlar:BİZİM DAVANIN İÇİ BOŞŞŞ...))bunu patron söyleyemiyor,ama bazı vatandaşlar çok rahat söyleyebiliyor...))bize de tamam demek düşer,herşeyi onlar biliyor...))biz analiz yapamayız,kelebek uçuramayız,kargaları güldüremeyiz,bizde tılsım yok arkadaşlar...))
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

bugün gelinen noktayı kim ya da kimler sağladı:soyungaçlar mı,kelebekçiler mi,irade metinciler mi,patron yalakaları mı,öteki dünyacı ve bedduacılar mı...?!!?haydi,biraz insan olun da açıklayın,ya da özür dileyin:bütün küçük yatırımcılardan...!!!umarım en ufak bir insan kırıntısı taşıyorsunuzdur,içinizdeee...!!!haydi,yanıt bekliyoruz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

bakın daha neler olacak...?!!?siz,bizi izlemeye devam edin...))daha biz işin başındayız,bunu bir kenara yazın...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Bir çin atasözü derki:TAŞI DELEN DAMLALAR DEĞİL,DAMLALARIN SÜREKLİLİĞİDİR...!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

pencerelerİ kapatmak lazim,malum bahar geldİ ve yİne kelebekler uÇuŞmaya baŞladi...))aman dİkkat,nereye kondurulacaĞi bellİ olmaz...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Yorum

Working...
                                X

Debug Information