MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • salih
    Yeni Üye
    • 26 Kasım 2013
    • 24

Baya bir dumen donmus adamlar fabrikadan para kazanma derdinde degiller
    Bu borcun ne kadari mensanin bilemiyorum ama 4 yildir takip ettigime gore cok ufak bir kismidir
    Genel kurulda faik istifa ettigini soylemisti ama tutanaklara islanmemis
    Sirketin borclarinin altinda kendi imzasi oldugunu soylemisti amaa nederece dogrudur dogru bilgi almak zor

Yorum

• salih
      Yeni Üye
      • 26 Kasım 2013
      • 24

2007 den beri olan yazismalar bu tezgahtan cok ky gectigini gosteriyor ama bunlarin anladigi dilden konusan
      Kimse cikmamis

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

ODA ekmeğinin peşinde koşuyor, bir iki dava kopartırmıyım...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Avukat arkadaş çok donanımlı değil,sanırım...!!!

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          2007 den beri olan yazismalar bu tezgahtan cok ky gectigini gosteriyor ama bunlarin anladigi dilden konusan
          Kimse cikmamis
          elbete salih adam birde politize etmeyeceğini söylemiş 2012 sonuna kadar ödeyeceğini söylemiş benim anlamadığım nasıl olurda bunca zaman bankanın hiç bir şey yapmaması sen al bakalım kredi birde ödeme ne yapıyorlar ben halk bankası borcunun ödendiğini düşünüyorum yada anlaştıklarını ama kapa bildirmiyorlar

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Baya bir dumen donmus adamlar fabrikadan para kazanma derdinde degiller
            Bu borcun ne kadari mensanin bilemiyorum ama 4 yildir takip ettigime gore cok ufak bir kismidir
            Genel kurulda faik istifa ettigini soylemisti ama tutanaklara islanmemis
            Sirketin borclarinin altinda kendi imzasi oldugunu soylemisti amaa nederece dogrudur dogru bilgi almak zor
            o ayak oyunu ben şunu öğrendim memsadan hiç bir zaman kap haberlerine güvenme hele hele dili başka yaptıkları farklı zenginlere hiç güvenme .o borçlara gelince ben inanmıyorum onların memsada kulanıldığına adam ginese rekorlar kitabına aday............

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              İyİ oku anlama ÖzÜrlÜ.... Spk dİyor kİ benden habersİz bu İŞlemlerİ geÇİrdİĞİnİ zannedersenİz, ben bÜltende aÇikladiktan 30 gÜn İÇİnde eskİye dÖnmezsenİz para cezasini kabullenİrsİnİz veeeeeeeeeeee gk kararlarinin İptalİnİde dava aÇabİlİr dİyor....

Şİmdİ bİz neden spk yi beklİyoruz...

Anladinmi anlama ÖzÜrlÜ.... Spk uzmanlik almiŞ hocazade...

bÜyÜk yazdim anlarsin artik... Cebİn İÇİn yorum yapma artik..
              exitus123 arkadaşa aynen katılıyorum...))bazı üstadcıklar,anlamıyor değil,anlamak istemiyor arkadaşlar...!!!aman dikkat edin bu üstadcığın söylediklerine,bizden kütük uyarması...))son söz spk'da,spk onay vermeden ticaret bakanlığının onaylamış olması bir şey ifade etmez...!!!spk normal koşullarda bunu onaylayabilirdi,ama pabucun pahalı olabileceği endişesine kapıldı...!!!biz de spk'nın vereceği kararı bekliyoruz,eğer spk onaylarsa:spk'ya da dava hazırlığımız mevcut...!!!kütüklerden duyrulur,kervan yürür...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

kabzıMAL davadan vazgeçicek olsak bile davadan senin sayende vazgeçmeyiz.sen bir kabzıMAL sın biz davanın sonucuna göre ne yapacağımızı biliyoruz hele spk dan haber gelsin o zaman curcuna yı gör seni provakatör çapsız spek sen ver gazı hani derler ya kötü komşu ev sahibi yapar diye ayriyeten kütüğün önden gidenisin

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

önce bir lot al spek bozuntusu ondan sonra yorum yap

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

anımsayanlar(eskiler) bilir,malum arkadaş bu olay ilk çıktığında da ayrılma hakkı 0,26-0,27 diye çok ısrar etmişti...))sonra biz bu konuda diretince,zoraki olarak "olabilir" demişti...))sonra olay kesinleşince:bizim ısrarlarımız falan unutuldu ve ben demiştim"böbürlenmesi yapageldi...))biz bunu hiç önemsemedik,ilk defa gündeme getiriyorum...!!!merak edenler,ilgili topiğin geçen yıl ki bu dönemlerine bir göz atsın...!!!yarın korkarım bizim davaya da sahip çıkar, bu"komik" vatandaş...))söylemedi demeyin...))

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

geçen yabancı ülke başkanlarından biri yargılanıp ceza aldı gerekçe neydi biliyormusunuz sizin göreviniz kanun koyucu olmak kanunları delmek deyil dedi sonu ahim olan bir davada bunca suçun işlenmesinin cezasını ne spk ne devlet nede faik kaldırabilir çapsız.

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        geçen yabancı ülke başkanlarından biri yargılanıp ceza aldı gerekçe neydi biliyormusunuz sizin göreviniz kanun koyucu olmak kanunları delmek deyil dedi sonu ahim olan bir davada bunca suçun işlenmesinin cezasını ne spk ne devlet nede faik kaldırabilir çapsız.
                        bu çapsız,dava açmaz:açanları belkide deşifre olmamak için destekler sadece...))patronla falan kötü olmak,karşı karşıya gelmek istemez:insanları öne sürer,exitus123'ün dediği gibi,CİĞERSİZ...))hangi dava dilekçesinde adı varsa:AÇIKLASIN...!!!kendinden habersiz bir şey olsun da istemez:çünkü buna göre pozisyon alıp para kazanma derdindedir...!!!işte onun için bizim davanın içeriğini öğrenmek için yırtınıyor,caarrrtttt.......))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Bekle çapsız dunkoff,hele 15 mayıstaki duruşmamız bir gerçekleşsin,azıcık onurun varsa sokulacak fare deliği arayacaksın:bu günden bakarsak,sende nerdeee...?!!?yazmayalım şu herife,uzatmayalım,seviyeyi düşürmeyelim, diyorum:kaşınıyorsun...!!!değerlendirmeleri forum dostlarına bırakıyorum,aymaz ve megaloman bir herif işte görüyorsunuz...))sen kaşındıkça,biz kaşımaktan kaçmadık:KAÇMAYACAĞIZ BUNU BİLLL...))

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

avrupada böyle davalara havadan atlayacak avukatlar dolu yani orası türkiye deyil sadece mahkeme sonundaki tazminata göre 100 de alıyorlar geçirdiğin sağlık sorunlarına kadar her şeyin tazminatını alıyorlar vebir sürü şey kabzıMAL Biri bize gaz verdi sonuç dava sen devam et bizi daha çok cesaretlendiriyorsun çapsız

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

bir noktaya daha dikkat çekeyim,bu çakal hangi topikte olursa olsun,biraz tutarlı yorum yapan arkadaşlara saldırır,o insanları dolaylı ya da direkt susturmaya çalışır:isterseniz bir düşünün...!!!çünkü kendinden daha iyi bilen,gören olamaz,olmamalıdır:ısrarlı davrananlar üzerinde etkili olabilecekleri arar,susturmak için:örneğin iki kişi için beni aradı,hayır armadım, desinnn...))kendine en ağır küfürleri edenleri de,kendine bir özürle biat ettiğini gördüğünde de,sanki hiç bir şey olmamış gibi davranmaya hazırdır:sadece onu bir bilen gördüğünüzü hissettirin,akıl danışın...))denemek beleş,sorun çıkmaz arkadaşlar:borsakolik topiğinde yaşananlar ortadadır:bilenler biliyor...))kendi ego ve çıkarları için yapamayacağı şey yoktur,bariz megolamanlık belirtileri...zavallı işte...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

şimdilik burada kesiyorum...!!!ancak:eğer bu çapsız kaşınırsa,kaşımaktan geri durmayacağımızı bilsin...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information