MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Haberlerin hepsinin kaynağı kim FAİĞ...

Ondan duyduklarını burda DİLLENDİRMe görevlerinin İCRAATINI yaşıyoooooruz... Taki İRADE METNİ-MUVAFAKNAME günleri gibi....

Adamlar ondan ne DUYSA İNANIYOR.....

SPK 107/1 maddeyi ben HATIRLATAYIM DA !!!!!

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katıldılar diyorsun,isimleri ne dostum...?!!?biz dün dava dosyalarına bir avukat arkadaşa baktırdık,adamların ismi ogk listelerinde yok...!!!şerh düşenlerin arasında yok,kayserili iki kardeş(biri de avukat aynı zamanda)...!!!yapma birader,ama dedim ya sen bildiğini yap...!!!

Yorum

• xalo
      Yeni Üye
      • 04 Aralık 2013
      • 32

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ya dostum ben 8 ekimde ki genel kurula katıldım bu genel kurula pazarcıda, pinkede andıçta katıldı ayrıca 2 milyon lotu olanda katıldı ben biliyorum nasıl katılmadılar kendi gözümle gördüm onları orda şerhleri onlarda düştü, ben ve doktor 46 dan ayrılma hakkımızı kullandık birde xola kardeş bizim iyi niyetimizle ilgili bir konu değil zaten bu konu ayrıca davayı açan arkadaşlarında hedefinde sermaye arttırımı ve azaltımı ile ilgili iptal en başından beri var , zaten iptal olursa kağıt tekrardan aynı yerine gidecektir yani 50 bandına doğru asıl o zaman 47 de ayrılanlar arafta kalacak acaba hisseleri yollayalım mı yollamayalım mı diye... yani ben açıkçası iptal olmasını isterim çünkü hem şirkette ki payımın daha yüksek olmasını hemde şirketin önünün açılmasını sağlar ama bunun için güzel haberlerinde gelmesi gerektiğini düşünüyorum mesela voltunn çalışması banka haberi ortak bulundu haberi ki o zaman tıpkı mango gibi hacimsiz şekilde kağıdın yukarı gideceğini düşünüyorum b yüzden de ben bu haberleri alınca umutlandım açıkçası yoksa bu şekilde kağıt burada iki yıl mı üç yıl mıbilinmez sürünür dururdu benim düşüncelerim açıkçası bu ama diyorum ya bu iptalin olması için tekrardan bir genel kurul yapılması gerekir ve çağrı yapılacağını söylemişler şirketi arayan kişilere bende yarın şirketi arayıp konu hakkında bilgi almaya çalışıcam... ama şuandaki durum ve davalar ile ilgili söylenenlere bakılınca gidişat bunu gösteriyor diye düşünüyorum ama tabi bunlaı yatırım tavsiyesi değildir... ben kendi açımdan düşündüklerimi ve diğer forumlarda okuduklarımla görüştüklerimle edindiğim bigiler neticesinde bu kanıya varıyorum ama şuana kadar çokta yanıldık tekrar yanılabiliriz çünkü ipler bizim elimizde değil açıkçası
      İnşallah dediğin gibi olur. Bugün Spk dan bana cevap geldi. Ödemeler yapılmadan izahname onaylanmayacak demiş . Ama süreç nasıl işleyecek o nu bilmiyorum

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

KAP DA yayınlayamadı

yayınlanınca MÜDAHİL mi olsam... KALAN LOTLARIMIN hatrına

yanlış anımsamıyorsam,en son dava açanların soyadı ÖRS olması lazım...!!!

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KAP DA yayınlayamadı

yayınlanınca MÜDAHİL mi olsam... KALAN LOTLARIMIN hatrına
          dün dava açıldığını açıkladı kapta,ama açanların ismini açıklamadı...!!!ayrıca,nedense kapta açıklama konusunda aceleciydi fıyık, dost...))bizlerin kini açıklarken görmedik bunu,seninki hiç açıklanmadı değil mi...))
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

YAYINLAMASIN faikciğimm , onun yönetme kusrunu, BİST kendini verdiği görev icratını yerine getirmemesi , TAZMİNAT davama delil gösterilir

pazarcıklı abimiz görmüş YETMEZ Mİ

OLMADI KAP ben yazayım AY sonunda

GALATASARAYDA bir avukat yazdırmıştı öyle hatırlıyorum..

dün dava açıldığını açıkladı kapta,ama açanların ismini açıklamadı...!!!ayrıca,nedense kapta açıklama konusunda aceleciydi fıyık, dost...))bizlerin kini açıklarken görmedik bunu,seninki hiç açıklanmadı değil mi...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Dedik ya bu TIFIL la olmaz.... Adam gemiyi erken TERK ETMİŞ...

Davasına güvenmeyenler DAVA peşinde koşarsa KOMİK olurlar.... Diğer köylerdeki gibi...

GEMİYİ ERKEN kim TERK eder ?? KAPTAN değil ya FARELER
              o tıfılı hiç gözüm tutmamıştı forumdan zaten...))forumlarda gözüm beni pek yanıltmadı,bazıları zamanını bekledi sadece...))

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

YAYINLAMASIN kardeşim, onun yönetme kusrunu, BİST kendini verdiği görev icratını yerine getirmemesi , TAZMİNAT davama delil gösterilir

yanılıyorsun,çakalın abisi bizi(sen ile beni) görememişti...))çakal ürüyerek öyle söylemişti,ben uydurmuyorum...))biz çakalın yalancısıyız...))

Yorum

• hakimbayram
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 135

şimdi karot hocam ogk nın maddelerinin iptali için açılan dava sizin açtığınız dava ile bu sona açıklana dava ve sanırım sizin söylediğiniz isimler onlara aittir... pazarcının açtığı dava ise OYP lerle ilgili yani sizin yeni mems1 diye açmak istediğiniz dava varya o konu ile ilgili sanırım açılan davalar ve konuları hakkında bir karışıklık var ... ayrıca ogk kararlarının iptal davasını açmak için genel kurula katılıp şerh düşmek zorunda olmalısınız... doktorda sanırım alacak davası açmış durumda

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

YİNE AKIL verdik ADAMA

UŞAKLAR şimdi İLETİRLER........

YAYINLAMASIN faikciğimm , onun yönetme kusrunu, BİST kendini verdiği görev icratını yerine getirmemesi , TAZMİNAT davama delil gösterilir

OLMADI KAP ben yazayım AY sonunda

GALATASARAYDA bir avukat yazdırmıştı öyle hatırlıyorum..

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      şimdi karot hocam ogk nın maddelerinin iptali için açılan dava sizin açtığınız dava ile bu sona açıklana dava ve sanırım sizin söylediğiniz isimler onlara aittir... pazarcının açtığı dava ise OYP lerle ilgili yani sizin yeni mems1 diye açmak istediğiniz dava varya o konu ile ilgili sanırım açılan davalar ve konuları hakkında bir karışıklık var ... ayrıca ogk kararlarının iptal davasını açmak için genel kurula katılıp şerh düşmek zorunda olmalısınız... doktorda sanırım alacak davası açmış durumda
                      ben dün kap'ta açıklanan davadan söz ediyorum...!!!

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

DAVA açmışlar ya BATIL olsun diye....

SPK bu GK un geçerliliğini kabul ederek BÜLTEN yayınlamadı mı... Yolla hisseleri HİSSE sahiplerinede demedimi..

11. MADDE BUTLANSA, 12 ve 13 madde de OTAMATİKMAN BUTLAN olur... ;:

Ben MÜDAHİL olayım, hür şekilde katıldım, OY verdim, SPK da ordaydı SİZ diyeyim SPK dan GÖRÜŞ isteyin

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

AYLIK BİLDİRİMDE GÖRELİM.....

11. MADDEDEN AYRILANLAR o mahkemeye iletilmek üzere DİLEKÇE yazalım...

DAVA açmışlar ya BATIL olsun diye....

SPK bu GK un geçerliliğini kabul ederek BÜLTEN yayınlamadı mı... Yolla hisseleri HİSSE sahiplerinede demedimi..

11. MADDE BUTLANSA, 12 ve 13 madde de OTAMATİKMAN BUTLAN olur... ;:

Ben MÜDAHİL olayım, hür şekilde katıldım, OY verdim, SPK da ordaydı SİZ diyeyim SPK dan GÖRÜŞ isteyin

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

11 BUTLAN sayıyorsanız.. GK BUTLAN sayın... ÖYLE SADECE 11. MADDE OLMAZ DİYELİM

HUKUKEN DİYELİM MADDELER İÇİN BUTLAN OLMAZ DİYELİM GENELİ İÇİN OLUR..

BUTLANDA GENEL KURUL TÜMDEN KAPSAR DİYELİM

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

TTK madde 447 öyle yaziyor diyelim...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035