MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ANIL MANIL SATIL KATIL...... eeee sen şu OGK katışan 89 kişiden+ PATRON ekibinden birisin , be MUHTEREM kimsin sen.... ADINne SANIN ne ???

Sen bugüne kadar ne yaptın... Söylesene..

senin günleri yine uzatmışın.. 8 NİSAN derken ??

Arada düzgün konuşuyorsun ama..

ÇOK RENKLİ KOROSUN MAŞALLAH
    anlasana doktorum adamın görevi belirsizlik yaratmak ky dalmasın hiseye eyer zaten 8 nisan deyil en geç 25 marta kadar kadar başlamasa işlemlere hiseyi burda tutamayacağını biliyor tek temenimiz anıl ın hiç bir söylediğinin hisede gerçekleşmemesi

Yorum

• anıl
      Katılımcı
      • 20 Kasım 2013
      • 96

Elimizde seninle ilgili bol TAPE mevcut... Buda MANİDAR oldu sanırım...
      doktor tabe lerim patron adamımı dyor sen dyosun ben dava açmayan arkadaslara sesleniyorum bakın 8 nisanda herkez 2 satır dilekceyle suc duyurusu bulunsun mensa yön kurulu üyeleri ve fu hakkında sebebi 110 m niye baska şirketleri aktardı nie gözaltına gitti neden şimdi iflasını fabrikayı boşaltıp talan ettikten sonra isteyecelk neden yatırımcıları suçlayacak neden param yok iflas ettim otobuse binip 3 durak sonra bmv ye binecek .neden tas kebabının parasımnı yatırımcıga ödedecek gardasm nerelere gitti andicim Kısaca para pul hikaye cezavi gerçek mali polis nerede ...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

GÜCÜNÜ Yüce TÜRK MİLLETİNDEN alan DEVLET KURUMLARIMIZ var onlar bir açıklama yapsın ....

Ne olacak bu MEMSA nın hali diye......

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

ANDIÇ kim olduğunu biliyoruz , SENİ BİLEMİYORUZ.... Açıkla da şu gül yüzlü İSMİNİ kim olduğunu bilek

( adana şivesi )....
          anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          doktor tabe lerim patron adamımı dyor sen dyosun ben dava açmayan arkadaslara sesleniyorum bakın 8 nisanda herkez 2 satır dilekceyle suc duyurusu bulunsun mensa yön kurulu üyeleri ve fu hakkında sebebi 110 m niye baska şirketleri aktardı nie gözaltına gitti neden şimdi iflasını fabrikayı boşaltıp talan ettikten sonra isteyecelk neden yatırımcıları suçlayacak neden param yok iflas ettim otobuse binip 3 durak sonra bmv ye binecek .neden tas kebabının parasımnı yatırımcıga ödedecek gardasm nerelere gitti andicim Kısaca para pul hikaye cezavi gerçek mali polis nerede ...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

iflas olamaz bunu bizim açtığımız dava sayesinde yapamaz ky cılar kafasının bir köşesine yazsın kotan çıkartılmada olamaz spk göt altına gider dilekçeler cevap vermemesi ve soruşturmalar özelikle 55 milyon yüzünden bunuda kafanıza iyice yazın arkadaşlar

Yorum

• anıl
              Katılımcı
              • 20 Kasım 2013
              • 96

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              anlasana doktorum adamın görevi belirsizlik yaratmak ky dalmasın hiseye eyer zaten 8 nisan deyil en geç 25 marta kadar kadar başlamasa işlemlere hiseyi burda tutamayacağını biliyor tek temenimiz anıl ın hiç bir söylediğinin hisede gerçekleşmemesi
              toplantı sonrasında dediki vietnam bu adamlar ödeme yapmaz marta senet çek çuk vadeli çözümler üretip zaman kazandıracaklar ve gözaltına gidecekler önlem alın dedi biz ne yaptık saçmalıyor inanmayın dedik yuhaladık .

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

SEM VENÜSLÜ sün sanırım.. 32 KİŞİ parasını kurtardı...

MOD umuz ayhan beyde seninle VİETNAMIN İP adresleri aynı dedi

OTOMOBİL mailli seni

toplantı sonrasında dediki vietnam bu adamlar ödeme yapmaz marta senet çek çuk vadeli çözümler üretip zaman kazandıracaklar ve gözaltına gidecekler önlem alın dedi biz ne yaptık saçmalıyor inanmayın dedik yuhaladık .

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Elimizde TAPE lerin çoook kardeşim... Önce adam gibi ben buyum de .... İnanak sana ( ADANA şivesi )

Yorum

• anıl
                    Katılımcı
                    • 20 Kasım 2013
                    • 96

SEM VENÜSLÜ sün sanırım.. 32 KİŞİ parasını kurtardı...

MOD umuz ayhan beyde seninle VİETNAMIN İP adresleri aynı dedi

OTOMOBİL mailli seni
                    doktor 32 kişi ödenen 198.345 tl oyalama taktiği gibi geldi belkide süreci uzatabildiğince uzatıp gözaltına gitmekmiydi acaba

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Sen önce bizleri öyle geçmişini unutanlardan mi sandin...

Karşindaki insanlar cahil değil cancağizim...

sem venüslü sün sanırım.. 32 kişi parasını kurtardı...

Mod umuz ayhan beyde seninle vietnamin ip adresleri aynı dedi

otomobil mailli seni

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

faik bak sende hise senedinin bol bol olduğunu biliyorum sana tavsiyem artık sabrımı taşırma istersen he ne dersin ya harekete başla yada farklı nick ler altında ky cıyla dalga geçme ben senin faik olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• anıl
                          Katılımcı
                          • 20 Kasım 2013
                          • 96

bu hiseden bir bok olmaz girmeyin diyenler kötü niyetlidir ky dalmasın diye yapılıyor bunların hepsi doktora inanıyorum en azından genel kurulda sesi çıkanlardan birkaç kişiden biridir biz ne yaptık gitik koyun gibi 0,46 veya 0,47 ye şerh düştük ne oldu hepsine düşmeye gitmedikmi ama adam gözaltını kafaya koymuş dediniz ne oldu gene ooooop göz altı siz gidin aynaya bakın hepsine şerh düşseydik bugün ne göz altında olurduk nede hise fiyatı bu olurdu doktordan bir tek fayik rahatsız size ne oluyor sizin başınızı tutuk deyip özür dileyeceğinize siz ne yapıyorsunuz karalama siz önce kendinizi bir aklayın
                          doğru söze ne denir doktora tesekür etmek gerekir . ÖZÜ SÖZÜ DÜZGÜN ADAMSIN DOKTOR

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

1 milyon üzerinde lot çarp 0.46 veya 0.47 NE eder önce onu öğren...

Yine başladin sallamaya...

doktor 32 kişi ödenen 198.345 tl oyalama taktiği gibi geldi belkide süreci uzatabildiğince uzatıp gözaltına gitmekmiydi acaba

Yorum

• anıl
                              Katılımcı
                              • 20 Kasım 2013
                              • 96

faik bak sende hise senedinin bol bol olduğunu biliyorum sana tavsiyem artık sabrımı taşırma istersen he ne dersin ya harekete başla yada farklı nick ler altında ky cıyla dalga geçme ben senin faik olduğunu düşünüyorum.
                              bak sen düşünüyosun ama ben günaha giremem ben ne faikim ne patron adamı ben bir yatırımcıyım sevgi,li kütahyalı kardeşim

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

ANIL MANIL SATIL KATIL kimdin sen ya ????

Yorum

Working...
                                X

Debug Information