MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • atakan
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2013
    • 77

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dava yeni bir davamı bu ay içerisndemi açıldı? dava açılalı aylar oldu bu ayki bildirmde niye olsun?
    ayrılma hakını kulanlardan biride sensin davayı açan avukatlada bizat tanışmış olman lazım(yusuf beyle) bilmem hatırlayabilecekmisniz.

Yorum

• atakan
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2013
      • 77

Bakirköy10. Asliye ticaret mahkemsinde açilmiş.
      Dava tarih sayi numarasi :2013/244
      memsanin avukati: Emre nuhoğlu

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

dava yeni bir davamı bu ay içerisndemi açıldı? dava açılalı aylar oldu bu ayki bildirmde niye olsun?
        safız ya halk bankasının davaları niye eklide seninki yok ben 3 senedir burdayım dalganı başkasıyla geç istersen abi tamam sen haklısın diyelim ve bu konuyu kapatalım. ne dersin sen gene üstad olarak kal bedua da etme eyer haksız yere ediyorsan bumerang gibi döner bak biz kimseden bir şey gizlemeden yazıyoruz hem sen orada kalkıp ayrılma hakıyla ilgili dava açtığımızı söylüyorsun küliyen yalan ben sana şimdi bedua mı edeyim ben sadece patrona ederim senin gibi gariban yatırımcıya deyil hem benim Allah ımdan gelen başım gözüm üstüne

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

Bakirköy10. Asliye ticaret mahkemsinde açilmiş.
          Dava tarih sayi numarasi :2013/244
          memsanin avukati: Emre nuhoğlu
          telefondan yazdığım için yetişemiyorum özür dilerim sen gene küçüklüğümüze ver

Yorum

• atakan
            Katılımcı
            • 31 Temmuz 2013
            • 77

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            safız ya halk bankasının davaları niye eklide seninki yok ben 3 senedir burdayım dalganı başkasıyla geç istersen abi tamam sen haklısın diyelim ve bu konuyu kapatalım. ne dersin sen gene üstad olarak kal bedua da etme eyer haksız yere ediyorsan bumerang gibi döner bak biz kimseden bir şey gizlemeden yazıyoruz hem sen orada kalkıp ayrılma hakıyla ilgili dava açtığımızı söylüyorsun küliyen yalan ben sana şimdi bedua mı edeyim ben sadece patrona ederim senin gibi gariban yatırımcıya deyil hem benim Allah ımdan gelen başım gözüm üstüne
            o yorumu yazdığım formu okumuşsan o yorumum ile ilgili yorumumu düzeltiğimi görürsün. biz yanlış yapmışsak yanlışımızıda düzeltmesini biliriz. beni sevmeye bilirsiniz yorumlarımı beynmeyebilirsiniz sayın siname kardeşim. ama cevap doğuracak yazı yazmamanızı hatta ve hatta benim yorumlarımı kale almamanızı istirham ederim sonuçta adı üstünde yorum. sevmediğin birin yorumunuda okumazsın olur biter. forma verdiğim rahtsızlıktan dolyı özür dilerim dava sayı numarasınıda verdim son söz sizin bun doğrumu yalan olduğun teyidir. geriye kalan boş laftır.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Atakan, müdahil bile olmaya korktuğun davaların peşine düşme !!!

Müdahil olmak için avukata vekalet yollamış sanırsın.

Yeme bizi!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Atakan, müdahil bile olmaya korktuğun davaların peşine düşme !!!

Müdahil olmak için avukata vekalet yollamış sanırsın.

Yeme bizi!!!
                belki yollamıştır,nereden biliyorsun birader...?!?
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Kendisi açıklasın !!!

Biz topiklerde kimleri gördük!!!

Geçmişi unutmadık!!!

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  belki yollamıştır,nereden biliyorsun birader...?!?

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kendisi açıklasın !!!

Biz topiklerde kimleri gördük!!!

Geçmişi unutmadık!!!
                    yazacaktır,neden yazmasın...?!?müdahil ki,böyle bilgi veriyor ve iddialı yazıyor...!!!sonra ne korkusu olabilir,mağdursa dava açma hakkı herkesin var...!!!

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

ADAM 3 KEZ GK öncesi mallan dı .. 2 kez GK ÖNCESİ aslında benim dünya görüşüme göre zarar ederek hisseden kaçtı.. İLK ALDIĞI HİSSE 0.45 civarı iken o aldığı hisseyi 0.32 sattı.. Neymiş ortalamayı düşürdüm..

0.30 civarı mallanınca 2. Gk öncesi 0.34 sattı.. İlk aldığı MEMSa 0.45 civarıı..

Ben mu mantıkla hisse alıp satmam..

3. girişide 0.26 nın altında başlamıştır. Taaki 0.14 son buldu aldığı hisseler yine ORTALAMA düşürmek içindi..

Dava açıp başınımı agrıtacak... Patronla samimi BİR DOST larında varsa... Ne uğraşacaksın..

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yazacaktır,neden yazmasın...?!?müdahil ki,böyle bilgi veriyor ve iddialı yazıyor...!!!sonra ne korkusu olabilir,mağdursa dava açma hakkı herkesin var...!!!

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

diğer köyde bilginin-doğruluğun emsali bi arkadaşımız MOD olmuş ( Önce VİP üye olunursa olunuyormuş: Ücreti yatınca yani..)

Ortanda ATIN dedim...

Patron yanaşmalarının yanında az kalsın ADIM YANDAŞ a çıkacaktı

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

pazarcı abiye önce saygı duyuyorum 1 açılan davaların hiçbirinden bir cacık olmaz demişsin bom boş bir sözdür 2 spk 9 ay inceledi demişsin spk dan da tanıdığım insanlar var yalan söylüyorsun 9 ay inceleme olmadı müfetiş bile atanmadı seni kandırmışlar 3 bu saaten sonra bedeli olmaz demişsin be kardeşim biz bir yıldır ne diyoruz saçma sapan bedeli haberi gönderiyorlar 4 senden bunu beklemezdim sen önce bizim davanın içeriğine bir bak istersen hele son gönderdiğimiz dilekçeye bir bak istersen 55 milyona gelince yani sizin davanız bir önceki kap haberinde sürenin bitiği için artık sözleşmenin bitigini söylüyor sonra başka bir haber gönderip ne yapıyor ödedim diyor yani sizin davada boş bir dava deyil korkmayın bizimkindede o davanın içeriği var onuda delil olarak sunduk. yani anlayacağınız bizim dava topluca tek bir dava deyil adamın yaptığı çoğu şeyi göz önüne döküyor he hala bir cacık olmaz diyorsan sen baya iyi biri olmuşsun derim

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

sevgili siname,herkes istediği gibi yorumlayabilir,serbest...!!!olayı kişiselleştirmemek lazım,boşver...!!!dün yazdım,bugün yine tekrarlamakta yarar görüyorum:Patronun yanında durup küçük yatırımcıya bakmak ile küçük yatırımcının yanında durup patrona bakmak çok farklı sonuçlar ortaya çıkarır...))

Yorum

• anıl
                                Katılımcı
                                • 20 Kasım 2013
                                • 96

Arkadaslar 12 iptal davasından yurutmeyi durdurma kararı çıkmaz dava ağostosa ertelenir . bu arada sirket bedelliden vazgeçtik dye haber gönderir iştirakleri serh düşenlerle protokol anlasmasına gider ya öder yada hisse verir .hisseyi 0,20-0,22 sabitler agostos sonrası sonbaharda belki gözaltından çıkarır hisseyi kasımda halkbankası borcunu yapılandırır şubatta volt u deneme üretimini başlar . hisse marta gözaltından kesin çıkar temmuza kadar nominal değeri çıkarıp bedelli basvurusu yapar tekrar dye tahmin ediyorum 2015 hareketli geçecek gibi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information