memsacıalr dün yoruldular herhalde
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tabi ibra edilmemenin yaptırımlarının bertaraf edileceğini ve de zaten bir kaç ay sonra sürenin sona ereceği düşünülerek aksi için uğraşıp ellerindeki hisseleri göstermemek için sessiz kalmak ya da bedelliden bu şekliyle vazgeçip iştiraklerin iptaline göz yumup biz zaten kendi paramızı koymuştuk şimdide vazgeçtik diyerek EN BAŞINDAN BERİ YAPMAYA ÇALIŞTIKLARI YATIRIMCILARI KORKUTUP MALLARI TOKATLADIKLARINI/YADA DAHA KOLAY TOKATLYABİLECEKLERİ ZEMİNİN OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜP HİSSEYE GAZ VERMEK!!!heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir insan elinde imkanı varken yapmıyorsa bence bunun gerekçeleri bir elin parmaklarını geçmez...
fıyk ın vurdumduymaz tavrının altında:
ben sizi sallamıyorum nasılsa herşey bizim tarafımızdan düşünüldü kozumuz sağlam imajı vermek..
içerisindeki maddelerden dolayı kadük olacağı için baştan butlan olan bir şey için boşuna uğraşmamak...
birbirlerine düşüp siz uğraşmıyorsanız benim hiiiç umrumda değil psikolojisine kapılmak..
telefonunu bile yanından ayırmaya korkan fıyk karaoğlansız gelmiş aboooovvv...
yani demem o ki SEN BİZİM BU MAHKEMEYİ KAZANMAMIZ İÇİN ÇOK UĞRAŞMA BİZ HERTÜRLÜ ALACAĞIMIZI ALACAĞIZ... sen de o kafana göre boşalttığın kasanın hesabını çatır çatır vereceksin!!!
Bugün benim üstadla görüştüm NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK İÇİN SAVCILIĞA başvurmak için geç bile kalmışsınız dedi!!!
1 MART güzel tarih..
sesli düşündüm o kadar herkes kendince yorumunu yapsın... haa baktım senaryo dediğim gibi SADECE BİR DİLEKÇEYE BAKAR İŞİNİ BOZMAK haberin olsun fıyttttt!!!!!
Yorum
-
memsacılar yorulmaz,yeni bir saldırı için enerji topluyorlar...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermemsacıalr dün yoruldular herhalde
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
vekalet noterden olacak,yurtdışında konsolosluktan olur sanırım...vekalette:ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbu konu sizin uzmanlık alanınız cevaplayın bakalım.
vekalet için notere gitmeye gerek varmı
bir vekalette olması gereken asgari şartlar nelerdir
şuraya bi örnek koyarmısınız.
şirketin tam olarak adı...
genel kurul tarihi ve yapılacağı adres...yapılacak genel kurulda temsil etmesini istiyorum ifadesini yazdırsın...
lot sayısı...
olması yeterli...ancak vekaleti genel vermek istemiyorsa:genel kurulda beni temsil etmesi için,şu maddeye şerh koyması için...vb.kısıtlamalar da koyabilir...!!!imz sürküsü falan hikaye,bazı arkadaşlar gerekiyor falan diyorlar, ama gerekmez,sağlam olsun derseniz ekleyin noterden...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbu konu sizin uzmanlık alanınız cevaplayın bakalım.
vekalet için notere gitmeye gerek varmı
bir vekalette olması gereken asgari şartlar nelerdir
şuraya bi örnek koyarmısınız.Degerli baskanım ve sayın karot43,karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervekalet noterden olacak,yurtdışında konsolosluktan olur sanırım...vekalette:
şirketin tam olarak adı...
genel kurul tarihi ve yapılacağı adres...yapılacak genel kurulda temsil etmesini istiyorum ifadesini yazdırsın...
lot sayısı...
olması yeterli...ancak vekaleti genel vermek istemiyorsa:genel kurulda beni temsil etmesi için,şu maddeye şerh koyması için...vb.kısıtlamalar da koyabilir...!!!imz sürküsü falan hikaye,bazı arkadaşlar gerekiyor falan diyorlar, ama gerekmez,sağlam olsun derseniz ekleyin noterden...
Bilgilendirme için teşekkur ederim. Var mıdır bir ornegi bu vekaletin?
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıyukarıda yazılan bilgileri içerecek şekild everebilrisin
VEKALETNAME
CLK HOLDİNG A.Ş nin …. Günü, saat … da ……………………………………..adresinde bulunan Şirket Merkezinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısında aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni / bizi temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere ………… vekil tayin ettim.
A – Temsil Yetkisinin Kapsamı
Vekil tüm gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.
(Talimat yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır.) Talimatlar varsa özel talimat yazılır.
B – Ortağın sahip olduğu hisse senedinin
. …..Adet ve … nominal değeri
Ortağın Adı Soyadı / Ünvanı
Adresi
İmzası
)AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Arkadaşlar,kimse fıyığın sözüne bakarak şirketi alma hevesinde falan değildir umarım...
))böyle hayal kuranlar varsa eğer,yatarken üstünü iyi örtsün...
))
Yorum
-
yapılan bir senaryodur her zaman dediğim gibi bu adam blöf yapmış gene bu hafta içi yeni bir senaryo bekliyorum ben ama kısa sürecek ytd değildir hukuki çerçevede boğazına kadar b..... gömülmüş 1 milyonla iştirakleri geçircekti aklı sıra ben başından beri bu yapılanların anlamsız olduğunu biliyordum.benim üzüldüğüm spk nın bir şey yapmamasıdır .bir maçtayız hakem hiç bir hatayı görmüyor gözlerini kapatmış kör bir hakemimiz var anlayacağınız.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,kimse fıyığın sözüne bakarak şirketi alma hevesinde falan değildir umarım...
))böyle hayal kuranlar varsa eğer,yatarken üstünü iyi örtsün...
))
Yorum
-
İBRA EDİLMEMESİ DURUMU: TTK esas alındığında aşağıdaki sonuçlar ortaya çıkabilir…
Genel kurul dava açma kararı verirse veya dava açılmamasına karar verip de esas sermayenin en az onda birini temsil eden pay sahipleri dava açılması yolunda oy kullanırsa, şirket bu karar ve talep tarihinden itibaren bir ay içinde dava açmaya zorunludur. ( Eski TTK 341)
İbra edilmeme halinde, aynı genel kurul toplantısında gündemde bir madde olması veya madde olmasa bile haklı bir sebebin varlığı halinde yönetim kurulunun azline karar verilebilir. ( Eski TTK 316 Yeni TTK. 364. madde)
İbra edilmese de bazen yönetim kurulu üyelerinin görevde kalması gibi bir uygulama yapılabilir.
İbra edilmeme halinde yönetim kurulu üyeleri kararın iptali için dava açabilir.
Yönetim kurulu üyeleri ibrayı isteme hakkına sahiptir.
Sorumluluk davasının açılması için genel kurulun ayrıca dava açılması yolunda karar alması gerekir.
Genel kurul, ibra etmemekle birlikte dava açılmasına gerek görmeyebilir.
İbra edilmemenin bir sonucu da ibra edilmeyenler aleyhine şirket tarafından dava açılma olanağı doğar.
İbranın yasal veya haklı sebepler dışında geciktirilmesi suretiyle karar alınmaması halinde yönetim kurulu üyeleri ibrayı talep için ibra davası açabilirler.
Yönetim kurulu üyeleri ibra edilmeme halinde de kararın iptali için ibra davası açabilirler.
İbra davası açılabilmesi için hesapların usulüne uygun olarak tutulması ve yönetimin herhangi bir kusuru olmaması gerekir.
İbra davası açan yönetim kurulu üyeleri, kusursuz bir yönetim, usulüne uygun hesaplar ve ibranın reddini haklı gösterecek nedenlerin bulunmaması ve bu iddialarını kanıtlamaları halinde mahkeme kararı tesbit hükmü halinde olur.
Yönetim kurulu üyeleri ibra edilmeme halinde kişisel haklarının ihlale uğradığı iddiası ile ilgililer hakkında tazminat davası açabilirler.
Haksız olarak ibranın reddi halinde sözleşmeye aykırılık nedeni ile istifa veya feshi ihbar hakkı doğabilir.
İbra edilmemiş yönetim kurulu üyeleri tekrar yönetim kuruluna seçilebilirler.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
İbra edilmeme halinde, aynı genel kurul toplantısında gündemde bir madde olması veya madde olmasa bile haklı bir sebebin varlığı halinde yönetim kurulunun azline karar verilebilir. ( Eski TTK 316 Yeni TTK. 364. madde)
bak yasa ne diyor fıyık,toplantı tutanağında istifan da istendi...şimdi ne olacak len fıyık...
))panik mi oldun da,olmaz böyle şey dedin len...
))
Yorum
-
Tablolar, genarali den alınıpta hiç kullanmadan ( bankada faizdiz 3 yıl bekletildiği söylenen, ilk 1 yılda geri alım opsiyonu olduğu halde 3 yıl sonunda yapıldığı söylenen) genaraliye ödedim denilen para!! ( o para için ne çok teşekkür edilmişti)
Yorum

Yorum