MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 marta kadar SPK Dan haber gelmiyecek gibi... 11. maddenin normal süresi bitince açıklamayı yapacaklardır....
    biz onların ne beklediğini biliyoruz,fıyık'ta biliyor...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Ernesto che guevera ARJANTİNLİ bir doktordur,sanırım bizim de bir che gueveramız oluyor bu hisse de...)))

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

karot abi mesajlarına bak

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

çok düşündüm faik bizden kurtulma fırsatı varken bizden niye kurtulmadı diye ve sonunda kendimce bir kanıya vardım faik için bulunmaz kişileriz hiseyi daha başka türlü nasıl baskı altına alabilirki hem kimse yanaşmasın bu hiseye hemde bizi her türlü istediği gibi at koştursun kimi adamlar çıkıyor ve fabrikay la ilgili faikle ilgili haberler getiriyor bunlar genelikle kötü haberler kimi zaman hise fiyatını baskı altında tutabilmek için aşağılarda fiyatlar bu zatların bu keğıdın içindeki spekle birlikte beraber olduklarını seziyorum ve buna gerçekten inanıyorum. Allaha şükürler olsun burada hiç aşağı fiyat vermedim veya kötülemede bulunmadım (gaibden kötü haberler getirmedim) .ve galiba biz faik ulutaş a yardım ediyoruz. sadece onun hesap edemediği mahkemeydi bir tek 3 yıl boyunca yapılan yorumlardan, tartışmalardan onca yararsız şeyden bir tek doğrumuz var oda bu mahkeme başka her şey yalan bu forumlarda hele o üstad lar yokmu onlar küli spekle ortaklar. günah çıkardım galiba.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Onlar kendi çaplarında SPEK çilik oynayıp, paracıkları cebe sokma hesapları var.... iş icraata gelince kaybolurlar, en basit cevapları hisseyi satmak olur... onlar her yerde hisse satarlar, yer mekan önemli değil... Para kokusu alınca damlarlar....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

SPK bi açıklama yapsada bizim şirketle olan ilişkimizin ne düzeyde olduğunu da öğrenseydik.. Süreç ne düzeyde....

BIYIKLIYI bekliye bekliye daha kaç gün geçireceğiz

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

Onlar kendi çaplarında SPEK çilik oynayıp, paracıkları cebe sokma hesapları var.... iş icraata gelince kaybolurlar, en basit cevapları hisseyi satmak olur... onlar her yerde hisse satarlar, yer mekan önemli değil... Para kokusu alınca damlarlar....
                vala onlar hakında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. bunu baya bir zamandır düşünüyordum 3 yıldır forumları çok iyi takib ediyorum aklımda baya bir isim var. onlar dır bu hiseyi bu fiyatlara taşıyan faik tek başına bunları yapamaz baya bir organizeler yani

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

MANGO, ATAÇ... bunlar bulunca bizimkiler bulamıyorsa al sana yönetilme kusuru daha

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

SPK bi açıklama yapsada bizim şirketle olan ilişkimizin ne düzeyde olduğunu da öğrenseydik.. Süreç ne düzeyde....

BIYIKLIYI bekliye bekliye daha kaç gün geçireceğiz
                    skp açıklamalarını boşuna bekliyorsunuz bence, bunca yapılan yolsuzluğa ne dedi spk benim onlara zere miktarı güvenim yok. zaten başımızı bunlar tutmadımı.adamlar tahtayı kapatsaydı ertesi gün paralar hesabımıza geçerdi onlar ne yaptı saçma sapan bir açıklama ve herkez kendi hakını arasın gibi bir açıklama ulan sizi bostan korkuluğu olarakmı diktiler.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Adamlar bizim hisse yüzünden yeni kanun mevzuatı yaptılar..... onlarda bu işi nasıl biteceğini, nereye gittiğini , ne olacağını kestirseler açıklama yaparlardı....

Eski kanuna göre bir yerlere koyamadılar bizim durumu.... Koymasınlar işte bize ilerisi için malzeme üretiyolar....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Zaten Bakırköy de yeni savcılarda mevcut... Herşey suç duyurusuna bakar... OYP gelirleri neden tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan HALKBANKASINA verilmeyip , buhar edildiği , göz yumulduğu, PARANIN nerde olduğunu dahi bulamayan bir kurum için malzeme oluşturmasını bekliyoruz....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bunun için Genel KURULDA bu para şuan nerde onu şirketede sorup, tutanaklara geçirmek lazım... İlerde verilen cevaplar delil olacaktır..

Yorum

• Intelligent
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 110

Doktor hiç merak etme sen. Şahsi olarak katılmıyorum fakat mutlaka vekalet vereceğim. Toplantı sonrası hisse adedim de %40 civarında arttı ve hiç boşa bırakırmıyım bunları Olumsuz oy kullanalım da ileride belki yeni davalarımız için kullanırız.

Sadece MU nun yüzünü görmek yeterli bence 3 ayda adamda ne değişiklikler oldu!!!

Yanlış düşünce!!! Zaten faiğ az kişi gelsinde 2012 dekilerin üstünü kapatmak peşinde, açılan davalar için özgürce patrona denetçiye soru sorma hakkın var!!! Bunları resmi belgeye işletiyorsun!!!

Yeni yeni delillerle mart taki davaya katılıyorsun!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Doktor hiç merak etme sen. Şahsi olarak katılmıyorum fakat mutlaka vekalet vereceğim. Toplantı sonrası hisse adedim de %40 civarında arttı ve hiç boşa bırakırmıyım bunları Olumsuz oy kullanalım da ileride belki yeni davalarımız için kullanırız.
                                zaten bizim hiseleri gördüğünde şok geçirecektir büyük ihtimale 10 undan sonra hepimizin hiselerini tek tek görecek bizde genel kuruldaki onun hiselerini göreceğiz haydi faik birde ky cı biraz koyun olmayı bırakırsa ne ala faiğin bitişinin resmidir artık koyun olmayın ve şirketinize sahip çıkın

Yorum

Working...
                                X

Debug Information