anıl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
cebimizdeki parayı son kuruşuna kadar almaya niyetli olan it ve yandaşları,
namussuz ******** oğlanlar...batana kadar beraberiz oğlan.
YOLDA TANIMADIĞIN BİRİSİ SANA SALAKMISIN DERSE KAFASINI KIRARIZ.
BAZI OĞLANLARA NAMUS ŞEREF ANA AVRAT DÜZ GİDERSİN ŞÜKÜR DER...
ÇÜNKÜ ONLAR İÇİN PARA DAHA GURUR VERİCİDİR...
Yorum
-
BİST yazdım, 1 saat sonra dönmüşler bunu SPK ya yazın diyerek, niye yazayım ben bunu takip edecek 2 kurum var, takip etmezseler onların bileceği iş... Ben niye uyandırayım milleti
uyusunlarki onlarlada ilerde görüşürüz...
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu malum 2012 genel kurulu ne zaman yapılacak bir çok arkadaşım o günü dört gözle bekliyor bende dahil 3 tanede koruması varmış arkadaşın onlarında eder fiyatı 6 liradır faik seninki 28 lira
Yorum
-
la bu anıl denen kişi fayik olmasınanıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar pazartesi 14 taban açar bu hisse 0.11-0.12 bandında bekler eğer marta kadar tahsısıli yaparım derse çıkar ama yapmazsa sermaye artırım azaltım halkbankası el koyar ve iflas davası açılır bu davada yaklasık 4 yıl sürer durumu düzeltik derler iflastan vazgeçerler bu ouyun böyle devam eder gider volt flan hikaye ne malzemesi ne bişey hiç bişey yok bunlar ın tek çareleri tahsisili ama o da zor 4 yıl sürüneceğiz gibi 0,14 satabilsek bari pazartesi alan yokki
Yorum
-
06.09.2013 e 6 ay ekle veya 25.07.2013 6 ay ekle...
Bu sürelerden en uzunun bitiş tarihi 06.03.2014 e kadar Sermaye azaltım arttırım yapma müddeti var....
biz dava açıncada faiğ unutacak sanırım... eli mecbur kalacak anlaşmakta... Nominal değer mantıklı
Yorum
-
miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.
Ya sizleri buraya siparişmi ediyorlar.O kadar aklın varsa ,bak hisse fiyatı ne güzel 0.16 ya düştü hatta p.tesiden sonraa 12-14 arasınada düşer.Sana büyük fırsat al ve ortalamanı düşür.hatta bi tiyo daha vereyim elindekini 0.16 dan sat nasıl olsa 0.10 lara düşecek ya tekrardan al.Hesapla bak % kaç kardasın.Burada ahkam kesipte milletin moralini bozma.Git patronuna da söyle elimde ona vermeyi taahhüt ettiğim 108.000 lot vardı 0.47den anlaşmıştım,şu an itibarıyla elimde 128.000 lot var,haaa 0.47 den almayı unutsun.Benden 128.000 lotu ancak 0.75-1 tl arasından alabilir.Bunuda söyle.Necdet abim bu fiyatlardan ancak verebilirmiş de uyanığım diye geçinen safa.
Yorum
-
Cebimizdeki parayı alanen kim çaldiysa namussuz soysuzdur...
Allah yemeyi nasip etmesin...
İnşallah coluk çocuguyla arabalarin altinda kalir...amin amin....
3 gündür düsünmekten hasta yatağa dustum
Bu işin bile bile sorumlusu kimse Allah bin kere belasini versin...
Yorum

Yorum