MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar pazartesi 14 taban açar bu hisse 0.11-0.12 bandında bekler eğer marta kadar tahsısıli yaparım derse çıkar ama yapmazsa sermaye artırım azaltım halkbankası el koyar ve iflas davası açılır bu davada yaklasık 4 yıl sürer durumu düzeltik derler iflastan vazgeçerler bu ouyun böyle devam eder gider volt flan hikaye ne malzemesi ne bişey hiç bişey yok bunlar ın tek çareleri tahsisili ama o da zor 4 yıl sürüneceğiz gibi 0,14 satabilsek bari pazartesi alan yokki
    korkma anılım manılım korkma göz altında bile 0,70 gösterirler bu hiseye dün yapamadım alım ama önümüzdeki günler alıma gebe sen sat ben alırım delimi s....i la 0,14 den satcakmış sen 0,16 dan almaya çalışmada

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

TUTTURANLARA gelsin

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

üyeelrimizin istekleri bizim için emirdir

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

MEMSA 2 gün üst üste TAVAN yapınca 3. gün herzaman düşmüştür...

Şimdi 2 gün TABAN yaptı... 3. gün PAZARTESİ .... kuralı tersten uygular mı yaşayacağız....

Yorum

• KIRCI
          Yeni Üye
          • 14 Eylül 2013
          • 12

cebimizdeki parayı son kuruşuna kadar almaya niyetli olan it ve yandaşları,
          namussuz ******** oğlanlar...batana kadar beraberiz oğlan.
          YOLDA TANIMADIĞIN BİRİSİ SANA SALAKMISIN DERSE KAFASINI KIRARIZ.
          BAZI OĞLANLARA NAMUS ŞEREF ANA AVRAT DÜZ GİDERSİN ŞÜKÜR DER...
          ÇÜNKÜ ONLAR İÇİN PARA DAHA GURUR VERİCİDİR...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

anıl sen insaflıymışsın la bazılarıda 0,10 diyor la elinizdeki hiselerden olmayında hakaten sanki karşımızdaki oyunu çocuk planlamış gibi benim tanıdığım bir tek çocuk var o da malum kişi

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

şu malum 2012 genel kurulu ne zaman yapılacak bir çok arkadaşım o günü dört gözle bekliyor bende dahil 3 tanede koruması varmış arkadaşın onlarında eder fiyatı 6 liradır faik seninki 28 lira

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

BİST yazdım, 1 saat sonra dönmüşler bunu SPK ya yazın diyerek, niye yazayım ben bunu takip edecek 2 kurum var, takip etmezseler onların bileceği iş... Ben niye uyandırayım milleti uyusunlarki onlarlada ilerde görüşürüz...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                şu malum 2012 genel kurulu ne zaman yapılacak bir çok arkadaşım o günü dört gözle bekliyor bende dahil 3 tanede koruması varmış arkadaşın onlarında eder fiyatı 6 liradır faik seninki 28 lira

Yorum

• puky
                  Yeni Üye
                  • 03 Ocak 2014
                  • 5

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  arkadaslar pazartesi 14 taban açar bu hisse 0.11-0.12 bandında bekler eğer marta kadar tahsısıli yaparım derse çıkar ama yapmazsa sermaye artırım azaltım halkbankası el koyar ve iflas davası açılır bu davada yaklasık 4 yıl sürer durumu düzeltik derler iflastan vazgeçerler bu ouyun böyle devam eder gider volt flan hikaye ne malzemesi ne bişey hiç bişey yok bunlar ın tek çareleri tahsisili ama o da zor 4 yıl sürüneceğiz gibi 0,14 satabilsek bari pazartesi alan yokki
                  la bu anıl denen kişi fayik olmasın

Yorum

• xalo
                    Yeni Üye
                    • 04 Aralık 2013
                    • 32

Anıl denen kisi fazla sevinmesi n ayrılma hakkı bedeli odenmeden tahsisli de yapamaz. Yatırım tavsiyesi degildir.

Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin

Yorum

• xalo
                      Yeni Üye
                      • 04 Aralık 2013
                      • 32

11 12 13 maddelerden ayrılanlarin hakkını odemeden hic bir sey yapamaz. Onunda suresi azaldı. Yoksa Ogk kararları iptal olur.
                      Yatırım tavsiyesi degildir
                      Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

06.09.2013 e 6 ay ekle veya 25.07.2013 6 ay ekle...

Bu sürelerden en uzunun bitiş tarihi 06.03.2014 e kadar Sermaye azaltım arttırım yapma müddeti var....

biz dava açıncada faiğ unutacak sanırım... eli mecbur kalacak anlaşmakta... Nominal değer mantıklı

Yorum

• neco65
                          Katılımcı
                          • 01 Nisan 2013
                          • 94

miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          mahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.

Ya sizleri buraya siparişmi ediyorlar.O kadar aklın varsa ,bak hisse fiyatı ne güzel 0.16 ya düştü hatta p.tesiden sonraa 12-14 arasınada düşer.Sana büyük fırsat al ve ortalamanı düşür.hatta bi tiyo daha vereyim elindekini 0.16 dan sat nasıl olsa 0.10 lara düşecek ya tekrardan al.Hesapla bak % kaç kardasın.Burada ahkam kesipte milletin moralini bozma.Git patronuna da söyle elimde ona vermeyi taahhüt ettiğim 108.000 lot vardı 0.47den anlaşmıştım,şu an itibarıyla elimde 128.000 lot var,haaa 0.47 den almayı unutsun.Benden 128.000 lotu ancak 0.75-1 tl arasından alabilir.Bunuda söyle.Necdet abim bu fiyatlardan ancak verebilirmiş de uyanığım diye geçinen safa.

Yorum

• xalo
                            Yeni Üye
                            • 04 Aralık 2013
                            • 32

Haklısın nejdet abe. Satanlar satar. Ancak merak ediyorum. 0.14 satacagin hisseyi kaca almışlar merak ediyorum

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

patron,beni kurtarrrr...))
                              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• KIRCI
                                Yeni Üye
                                • 14 Eylül 2013
                                • 12

Cebimizdeki parayı alanen kim çaldiysa namussuz soysuzdur...
                                Allah yemeyi nasip etmesin...
                                İnşallah coluk çocuguyla arabalarin altinda kalir...amin amin....
                                3 gündür düsünmekten hasta yatağa dustum
                                Bu işin bile bile sorumlusu kimse Allah bin kere belasini versin...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information