siname Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.
Yorum
-
belki bunlara cezada çıkar en fazla 1, 2 yıl ile yırtarlar. Galip Öztürk'ü görmediniz mi hakkında bir sürü suçlama vardı. ne oldu adam şimdi dışarda bir yıl içerdeydi çıktı. tirliyonların yanında bir iki yılın ne önemi var. bu sistemi çözün artık. son günlerdeki operasyonlara bakın. tirliyonluk vurgunlar yapılıyor siz çıkmış kanundiyorsunuz kanuna uygun olduktan sonra vurgun bile sayılmazlar.
Yorum
-
sizi buralarda ilk defa görüyorum,ama hemen çözmüşsün olayı...miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.
))sistemin nasıl işlediğini sizin kadar iyi biliyoruz,ama hiç birşey yapmamaktan daha iyidir...!!!kendini düşünmeyeni biz neden düşünelim ki...?!!?bu senin tarzın ancak patrona hizmet eder...!!!haberin olsun,sonuna kadar gideceğiz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bu form sana uymaz,senin için uygun forumlar var...miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelki bunlara cezada çıkar en fazla 1, 2 yıl ile yırtarlar. Galip Öztürk'ü görmediniz mi hakkında bir sürü suçlama vardı. ne oldu adam şimdi dışarda bir yıl içerdeydi çıktı. tirliyonların yanında bir iki yılın ne önemi var. bu sistemi çözün artık. son günlerdeki operasyonlara bakın. tirliyonluk vurgunlar yapılıyor siz çıkmış kanundiyorsunuz kanuna uygun olduktan sonra vurgun bile sayılmazlar.
))git oralarda beraber ağlaşabileceğin,patronu kurtarma seansları yapabileceğin,patrona akıl hocalığı yapabileceğin,patron için spk yollarına düşebileceğin yoldaşların var,iyi prim yapacağından eminim...
))
Yorum
-
daha kimleri,hangi kılıklarda göreceğiz bakalım...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşın rumzu değişmiş sanırım!!!
Tanıyorum gibi hg!!!
Bak sizlere gün doğdu, 0.16 dan ortalamanızı düşürün , aklınız olsa OGK da HAYIR derdiniz!!
))
Yorum
-
Arkadaşın hisse şartıyla anlaşma yapıp, protokole son günü dahi yazıp , faîğ in hisseleri yollamadığını bilmiyor sanırım!!! O anlaştıkları kişilerde davacı olacak !!!
36 kişi hakkını arayınca gurur meselesi olmuş

Ahh ahhh faiğ ahhhh bebeğem sen ne zaman büyüyecen
Yorum
-
Ogk genel kurulda patron herkesin parasını bayramın hemen akabinde odeyecegini soylemişti. Ve patron bir kısmının parasını odedi. Patron isterse herkesin parasını da. Odeyebilirdi. Simdi soruyorum goz altına patronmu gonderdi yoksa hakkını alma derdine dusmus bu gariban kucuk yatirimcimi guldurmeyin Allah askına. Burdaki yatırımcı artık oynanan oyunları biliyor.
Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin
Yorum
-
Düşündümde,haklısın galibaa...!!!bende senin gibi düşünüyorum aslında,ama burada bir kaç tane bozguncu var,kafamı karıştırdı ve zorla beni dava açmaya zorladılar...!!!patrona söyle,ben anlaşma taraftarıyım kesinlikle,beni bunların elinden kurtarsın...!!!miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.
patron şöyle yaptı,böyle yaptı diyorlar...!!!tamam,bakalım bir soralım,neden yaptı değil mi...
))patron kurtarsın beniiii...!!!
ağlayacağım,ağlatmıyorlar...!!!
yalvaracağım,yalvartmıyorlar...!!!
öteki dünyada hesaplaşalım diyorum,yok bu dünyada diyorlar...!!!
patron,beniii kurtasııınnnn....!!!
Yorum

haydi fıyık,kıvırrr...oooffff ne güzel kıvırıyorsuuunnnnnn....
Yorum