MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım mahkeme göz altı sürecinin nasıl olduğu konusundada iştiraklerin şirkete nasıl bir külfet getirdiğini şirketin bir senedir niye çalıştırılmadığını nasıl nakit varken borçlandırıldığı konusunuda göz ardı edemeyecektir. ben kesinlikle iştiraklere karşıyım çünki hangi değerleme kurumuna yaptırdı bunlar önemli ve bir hafta önceki fiyatı farklı bir hafta sonraki fiyatı farklı şirketin yöneticilerinin satığı bir şirketi istemiyorum bizi göz altına sürükleyen parasal kaynakları bitiren iştirakleri istemiyorum
    sevgili dost,bunlar daha sonra açacağımız"nitelikli dolandırıcılık"davasının dayanakları olacak...!!!

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

herşey tamam,pazartesi günü dava açılacak ve dosya numarası da burada paylaşılacaktır,gizlimiz saklımız olmayacak...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

haydi fıyık,kıvırrr...oooffff ne güzel kıvırıyorsuuunnnnnn....))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

ben kimseye yalvarmam fıyık,yalvaranlardan da nefret ederim...))anladın sen onu...))

Yorum

• miradar
            Yeni Üye
            • 28 Eylül 2013
            • 3

mahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.

Yorum

• miradar
              Yeni Üye
              • 28 Eylül 2013
              • 3

belki bunlara cezada çıkar en fazla 1, 2 yıl ile yırtarlar. Galip Öztürk'ü görmediniz mi hakkında bir sürü suçlama vardı. ne oldu adam şimdi dışarda bir yıl içerdeydi çıktı. tirliyonların yanında bir iki yılın ne önemi var. bu sistemi çözün artık. son günlerdeki operasyonlara bakın. tirliyonluk vurgunlar yapılıyor siz çıkmış kanundiyorsunuz kanuna uygun olduktan sonra vurgun bile sayılmazlar.

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

miradar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                mahkeme mahkeme dediniz hisseyi göz altına götürdünüz. faik in istediğide buydu siz farkında olmadan ona hizmet ediyorsunuz. sanaki bu ülkede kanunların kimden yana olduğunu bilmiyor musunuz gibi adamlar bu dolandırıcılığı kanuna uygun yapıyorlar.her şeye hazırlıklıdırlar, yani siz boşuna çabalıyorsunuz. her zaman bir planları vardır. siz bu planların figüranısınız anlayamadınız mı. şimdi tuturmuş mahkemem mahkeme diyorsunuz sizin bu mahkeme 3-5 yılda sonuçlanmaz sonuçlansa da çok bişey elinize geçmez. gelin bu işi gurur meselesi yapmadan şu namusuzlarla anlaşın bari hisse biraz yükselir elindekilerini çıkarmak isteyen yok pahasına bu zalımlara kaptırmasın yine mahkemeye gitsenizde geri kalan alacaklarınız için gidersiniz. ha şirketin patronları için hava hoş onlar baştan beri gözaltı istiyorlardı sadece sizin gibilerin mahkeme ye gideceklerini yada biri mahkemeye giderse her şeyin kanunlara uygun olmasını sağladılar genel kurul bile bunun bir parçasıdır. onlar için zamanın bir önemi yok 5 10 yıl hiç fark etmez. ama küçük yatırımcı için fark eder. bence herkes anlaşırsa asıl ozaman zordurumda kalırlar.
                sizi buralarda ilk defa görüyorum,ama hemen çözmüşsün olayı...))sistemin nasıl işlediğini sizin kadar iyi biliyoruz,ama hiç birşey yapmamaktan daha iyidir...!!!kendini düşünmeyeni biz neden düşünelim ki...?!!?bu senin tarzın ancak patrona hizmet eder...!!!haberin olsun,sonuna kadar gideceğiz...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

belki bunlara cezada çıkar en fazla 1, 2 yıl ile yırtarlar. Galip Öztürk'ü görmediniz mi hakkında bir sürü suçlama vardı. ne oldu adam şimdi dışarda bir yıl içerdeydi çıktı. tirliyonların yanında bir iki yılın ne önemi var. bu sistemi çözün artık. son günlerdeki operasyonlara bakın. tirliyonluk vurgunlar yapılıyor siz çıkmış kanundiyorsunuz kanuna uygun olduktan sonra vurgun bile sayılmazlar.
                  bu form sana uymaz,senin için uygun forumlar var...))git oralarda beraber ağlaşabileceğin,patronu kurtarma seansları yapabileceğin,patrona akıl hocalığı yapabileceğin,patron için spk yollarına düşebileceğin yoldaşların var,iyi prim yapacağından eminim...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Arkadaşın rumzu değişmiş sanırım!!!

Tanıyorum gibi hg!!!

Bak sizlere gün doğdu, 0.16 dan ortalamanızı düşürün , aklınız olsa OGK da HAYIR derdiniz!!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşın rumzu değişmiş sanırım!!!

Tanıyorum gibi hg!!!

Bak sizlere gün doğdu, 0.16 dan ortalamanızı düşürün , aklınız olsa OGK da HAYIR derdiniz!!
                      daha kimleri,hangi kılıklarda göreceğiz bakalım...))

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Arkadaşın hisse şartıyla anlaşma yapıp, protokole son günü dahi yazıp , faîğ in hisseleri yollamadığını bilmiyor sanırım!!! O anlaştıkları kişilerde davacı olacak !!!

36 kişi hakkını arayınca gurur meselesi olmuş

Ahh ahhh faiğ ahhhh bebeğem sen ne zaman büyüyecen

Yorum

• xalo
                          Yeni Üye
                          • 04 Aralık 2013
                          • 32

Ogk genel kurulda patron herkesin parasını bayramın hemen akabinde odeyecegini soylemişti. Ve patron bir kısmının parasını odedi. Patron isterse herkesin parasını da. Odeyebilirdi. Simdi soruyorum goz altına patronmu gonderdi yoksa hakkını alma derdine dusmus bu gariban kucuk yatirimcimi guldurmeyin Allah askına. Burdaki yatırımcı artık oynanan oyunları biliyor.

Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Düşündümde,haklısın galibaa...!!!bende senin gibi düşünüyorum aslında,ama burada bir kaç tane bozguncu var,kafamı karıştırdı ve zorla beni dava açmaya zorladılar...!!!patrona söyle,ben anlaşma taraftarıyım kesinlikle,beni bunların elinden kurtarsın...!!!
                            patron şöyle yaptı,böyle yaptı diyorlar...!!!tamam,bakalım bir soralım,neden yaptı değil mi...))patron kurtarsın beniiii...!!!
                            ağlayacağım,ağlatmıyorlar...!!!
                            yalvaracağım,yalvartmıyorlar...!!!
                            öteki dünyada hesaplaşalım diyorum,yok bu dünyada diyorlar...!!!
                            patron,beniii kurtasııınnnn....!!!

Yorum

• KIRCI
                              Yeni Üye
                              • 14 Eylül 2013
                              • 12

Bazi insanlar parasini kaybeder,
                              bazilarida kaybedenlerin bu parasini çalar ve
                              şerefini namusunu haysiyetini satar...
                              Allahim sen bu şeytanin beslemelerinden koru
                              bizi..amin.amin..amin

Yorum

• xalo
                                Yeni Üye
                                • 04 Aralık 2013
                                • 32

Allah, İslam ticari ahlakına aykırı davrananlari mazlumun duasıyla oyunlarını bozsun amin amin binlerce kere amin

Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information